Wpisy 216 033 – 216 132
28 stycznia 2011 22:14 → 29 stycznia 2011 09:31, 100 wpisów
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 04,07,08,15,19,26,28,30,35,38,40,46,48,53,57,61,63,65,66,78 - Plusem jest liczba: 38
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 19, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 05,17,36,41

dla jemalrav444..byłam na poczcie..sprawdzam
...sprawdzam
...sprawdzam
Pobawie się z wami w miarę możliwosci w te typowania. Mam swoj zestaw liczb .
w Jokerze numer "6" wylosowano ostatni raz 12.05.2010
i jak tu grać w jokera ????
>>>szczęściara-witaj sąsiadko
i jak tu grać w jokera ????
>>>szczęściara-witaj sąsiadko
>>>emeryt ...witaj

rav444...ja podobnie do Ciebie...może jutro

oki..

Andromeda.
Liczba 26 z Twojego snu była wylosowana.
Liczba 26 z Twojego snu była wylosowana.
te joker to do 

Mam pytanie. Ale proszę odpowiedzieć SZCZERZE.
Korzystaćie z tych "Sennych Liczb" ???
Korzystaćie z tych "Sennych Liczb" ???
Jutro Wielebny Wędruś będzie spowiadał ze snów OBECNOSĆ OBOWIĄZKOWA 

Dobrej nocki 
dziękuję korn

Dobrej nocki 
dziękuję korn

Wędrowca netowy
ja skorzystałem wysyłałem przez 2 losowania dwie liczby jak mi podałes ale popoludniu nie bylo byly o 14 obie
tak jak mowiles przd 14 podawac sny mi sie sprawdzly liczby tylko za pozno ci sen opisalem ale dzieki
ja skorzystałem wysyłałem przez 2 losowania dwie liczby jak mi podałes ale popoludniu nie bylo byly o 14 obie
tak jak mowiles przd 14 podawac sny mi sie sprawdzly liczby tylko za pozno ci sen opisalem ale dzieki
O 22.15 w MM stwierdzono DWIE wygrane 9/10, nooo, jeśli... - szczere 
dobranoc

dobranoc
Dziękuję Wszystkim.
Wysokich Wygranych życzę!
Wysokich Wygranych życzę!
3-ci raz w historii 9/10 w typowaniach na multipasko! Brawo. Z tego co już czytałem w księdze gości typowicza, to wysłał zakład i to jest najważniejsze!
Dobry wieczor. Wedrowco mam do Ciebie prosbe. Snil mi sie wlasnie przed chwlka,az sie obudzilam moj zmarly ojciec. Ladnie wygladal i snil mi sie ze nie zyje a ja patrze na niego jak lezy. Czy moge prosic o liczby do tego snu. Pozdrawiam.
night dream

http://www.multipasko.pl/typowania/bilans/multi-lotek/28-01-2011/dziesiatki/
czy w lotto oszukują

9/10 ale wyjechał 

to nic
ja pierwszy trafię 10! xD

a tak zobaczyłem trafił 9/10
ja nie moge uwierzyc co typowalem bo nie to samo a co innego jakas iluzja mnie pokonała.
ja nie moge uwierzyc co typowalem bo nie to samo a co innego jakas iluzja mnie pokonała.
a Pasko nie śpi tylko powolutku wprowadza zmiany i sama już nie wiem czy to jawa czy mój sen 

nie mogę dać mu po łapach więc muszę po

Pasko - przyzwyczaiłam się do tamtej wersji z kuleczkami

Pasko - przyzwyczaiłam się do tamtej wersji z kuleczkami

plan na 14.00 jest prosty-wygrać tyle żeby na spokojnie rozpisać mini na 7 skreśleń.

kasika>>> trzeba uprzednio w dziale typowan trafnie zatypowac 1/1 . 2/2 , 3/3 i 5/5 to klucz do ikonek 

kasika>>
Zadaj pytanie Pasko... Może system operacyjny, albo przeglądarka, na jakiej pracujesz coś bruździ... Ja np na jednym z kompów mam oryginalną ang windę, i tam, w pewnych wypadkach, nie chce mi wpisywać prostych nawiasów /slash - backslash\
Noo, dzisiaj trzy bańki moje
ale Wam też życzę powodzenia
Zadaj pytanie Pasko... Może system operacyjny, albo przeglądarka, na jakiej pracujesz coś bruździ... Ja np na jednym z kompów mam oryginalną ang windę, i tam, w pewnych wypadkach, nie chce mi wpisywać prostych nawiasów /slash - backslash\
Noo, dzisiaj trzy bańki moje

ale Wam też życzę powodzenia