Wpisy 2 160 241 – 2 160 340
13 października 2014 22:16 → 14 października 2014 00:33, 100 wpisów
Dopisano wygrane jokera
Kumulacja Jokera: 1 200 000 zł
Padła rekordowa w historii wygrana w Multi Multi - 3,6 miliona złotych
Ludzie powiem wam tak narzekacie że nie ma pracy i tez tak uważałem a jednak okazuje się że jest może nie za jakieś wielkie kokosy ale na stronie urzędu pracy znalazło by się coś interesującego. Mój kolega np. pracował z tatą który jest murarzem prze kilka lat w moim gdzieś wieku kolega a od wtorku pracuje w Kolmaxie nie wiem czy kojarzycie robią tam obuwie z gumy np. gumofilce i on jest przy maszynie a jego cała praca polega na tym że musi wciskać guzik potem 7 par wyjmuje na specjalne stojaki i formuje i tak co około 5 minut a przez ten czas może robić co chce nawet jeść. Mówi że dobrze nawet jest i nie nadźwiga się jak na budowie. A ja to tak skończyłem staż w gimnazjum a teraz jestem na pracach interwencyjnych w przedszkolu wujka jak asystent nauczyciela czy inaczej pomoc nauczyciela. Tylko że na razie nie miałem bliżej styczności z tym bo muszę próbki jutro zawieść.
Użytkownik qjaster dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
ciekawe czy farcik na chybika czy permanentny gracz
estek snickersa po 22-giej!!!
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b29002bbfe555d8b6b2c3a029def22f1
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b4b98e260d7d8fece8cd4392d1ba9715
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b4b98e260d7d8fece8cd4392d1ba9715
estek czytam ze zrozumieniem, tylko propozycja czasowa mi się tu nie halo....zaproponuj rano dla zdrowia i energii na cały dzień
emeryt to już kolejny mecz z nutką sensacji:Albania 2x,Liechtenstein, Słowacja, Polska, Mołdawia teraz Islandia
Wieczór Dobry !
Jocia
zgrywus
Kolejny raz 52 nie zawiodła
mój to Kochany pewniaczek
mój to Kochany pewniaczek
52 lubi 38 to prosto przewidziec
to dla tych 65-72 to chyba na tyle wyjezdzily sie chyba
to dla tych 65-72 to chyba na tyle wyjezdzily sie chyba
zgrywus
całe 4 PLN
całe 4 PLN
Jocia dzięki
z rana jadę po wygraną
z rana jadę po wygraną
uje muje i oszuści z TS
ktoś zgarnął wygrana niby fajnie ale... czemu nie ja
echhh a tak pieniążki przydałyby się
ktoś zgarnął wygrana niby fajnie ale... czemu nie ja
echhh a tak pieniążki przydałyby się
jocia ba
gonzaga
gonzaga
a kto (mwa ha ha ) i gdzie wiadomo moze?
Otrzymałem dziś jakieś nowe małe kupony i mi się to nie spodobało
Jociu-Gdzie to się nadużywało-przez 2dni>???
...główka boli?
A,my tu się martwimy
...główka boli?
A,my tu się martwimy
Mocium panie Gonzaguniu, mocium panie ja nie piję alkoholu, nie lubię fe !!
acha.....czyli takie kupony maja wszyscy...nowka sztuka...:/ jak sie chce poprawic co jest dobre to zazwyczaj sie spie*przy..
mamy jesienią urodzaj na sześćdziesiątki
a na siedemdziesiatki to bym musiał czekać do grudnia !
a na siedemdziesiatki to bym musiał czekać do grudnia !
zauważyliście niepoprawna reklame powyżej okna czatu? na której o piszę zamiast ruchem....co innego? taka pomyłka no no....