Wpisy 2 159 874 – 2 159 973
13 października 2014 14:53 → 13 października 2014 17:06, 100 wpisów
tylko 5/10,4/10,3/7
dusia
2 159 875. krzysztof 24 2014-10-13 (14:53) sopot
tylko 5/10,4/10,3/7
Ty masz codziennie takie wyniki ?
tylko 5/10,4/10,3/7
Ty masz codziennie takie wyniki ?
tym razem nie wysłałem i dobrze byłyby nici...czasami mam poslizg kilkudniowy
gdyby inaczej sie ułożyły, to mogłam miec teraz 10/10ale...typuję dalej
Robal.
emerytka moge powiedziec ze od tygodnia wpadaja mi takie wygrane zobaczymy jak dlugo jeszcze passa bedzie
krzysztof 24
Właśnie widzę.Trzymam
Właśnie widzę.Trzymam
emerytka tobie tez zycze wygranych
2 159 890. Robal_36 2014-10-13 (15:08)
ocalał
Ale wieczorem będzie po nim.
ocalał
Ale wieczorem będzie po nim.
krzysztof 24
Dzięki
Dzięki
jocia.... bo ten buziak wydaje się lepsiejszy... dlatego
jocia dzieki
hmm.. postaram sie zapamiętać ..mocca
Emerytka64, a Ty który wolisz ? > czy
Emerytka64, a Ty który wolisz ? > czy
Jocia.
Zależy od kogo.
Zależy od kogo.
drogie Panie to tylko internetowy buziak ot i co
realnie np bardzo sie nie lubię całować i obściskiwać ..jakoś tak niehigienicznie, choć od jednego Pana ciągle czekam na okazy uczuć
natomiast czytając Was czasami podczas typowania liczb, zerkania w mapki....człowiek się przyzwyczaja...przesadziłabym pisząc, że "jak z rodziną" ...ale coś w tym jest...widzi się stałe nicki, ich zabawne i mniej komentarze, wymianę doświadczeń, typów...
realnie np bardzo sie nie lubię całować i obściskiwać ..jakoś tak niehigienicznie, choć od jednego Pana ciągle czekam na okazy uczuć
natomiast czytając Was czasami podczas typowania liczb, zerkania w mapki....człowiek się przyzwyczaja...przesadziłabym pisząc, że "jak z rodziną" ...ale coś w tym jest...widzi się stałe nicki, ich zabawne i mniej komentarze, wymianę doświadczeń, typów...
trisetum przecież Ty wcielony ...nie może być!
Po prostu zaniemówiłam.
jocia ufff...wywalczyłam zdobyczny...a jaki miły
Trisio.
triestum
ide cos puscic na 21.40 mini tez
ja mini mam zakład,zostało mi 1,25 z tankowani auta to miła pani w okularach mi puściła los
To wieczorem zobaczymy,co lepsze okulary,czy duże oczy,
Tris.
Nie wiadomo,a może właśnie.
Nie wiadomo,a może właśnie.
Trisio.
jak taka rozbieżność to musiala być "pieronym świdrato"
jak taka rozbieżność to musiala być "pieronym świdrato"
Prawym okiem do lewej kapsy a jak poszła gaz zatankować to wsadziła pistolet to rury wydechowej
Trisio
Witam czy w keno można grać w niedzielę?Wczoraj wysłałam keno wyników nie mogę nigdzie znaleźć. Czy zna ktoś nr z losowania 417927( na str. lotto pokazane jest ,że gra w keno jest w 7 dni)Z góry dziękuję za odpowiedź.
Witam wszystkich
kuponiki puszczone o 21.40 okaze sie co bedzie mini tez 10 zakladoow
Ewa tutaj są wyniki keno tylko wystarczy wpisać na dole numer losowania lub wyszukać samodzielnie
ewa sprawdz w budce i po klopocie
ale kurna jest chyba oficjalna strona TSa, to powinny być, albo jakieś wyjaśnienie
ktos pisal na forum ze byla awaria
Ewa no właśnie daj mi chwile może coś wymyślę
prawdę mówiąc wolę sama spr wyniki , a potem z kuponem iść do sklepu.Zgłupiałam czy faktycznie w niedzielę odbywa się losowanie keno, dlatego też na stronie lotto szukałam inf.Od rana sprawdzam co jakiś czas .I dlatego napisałam do Was tu na forum
Gracz z miejscowości Drzycim wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Neonowe 9
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Ewa 5 pazdziernika były losowania ale co się stało wczoraj tego nie wiem może rzeczywiście jakaś awaria systemu
ok dziękuję za pomoc , poszukam kontaktu do TS i napiszę do nichMiłego popołudnia i oczywiście wysokich wygranych
Ewa a przypomniałem sobie od wczoraj są inaczej drukowane kupony i pewnie zmienili system
Ewa idz do kolektury ale nie zabieraj na razie kuponu tylko poproś o wyniki keno sprawdz kupon w domu i oddaj go w kolekturze. Ewa do oddziału TS najlepiej dzwonić sam tak robię jak mam jakiejś pytania
możliwe, ale dziwne ,że wyników tylko nie ma z kenoPozdrawiam i znikam miłego popołudnia.W niektórych miejscach można sprawdzić kupon przykładając kod
Ewa Tobie także wysokich wygranych i wszystkiego dobrego
Ewa moja rada jest taka jak masz wątpliwości to dzwoń do oddziału. Oto link wystarczy kliknąć na województwo i są dane adresowe oraz kontakt
Ewa oto link http://www.totalizator.pl/o-nas/oddzialy
j-23