Wpisy 2 159 397 – 2 159 496
12 października 2014 16:09 → 12 października 2014 20:15, 100 wpisów
Spacerek
czesc wszystkim ktos wie co sie dzieje z Keno ? Niema wynikow dzisiejszych a dzisiaj wysylalem kupony i nic
Patryk.
Tu masz odpowiedź
2 159 337. Pasko 2014-10-12 (14:01) Rzeszów
witam. Są problemy z dostępem do wyników keno dzisiaj. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć kiedy problem zostanie usunięty. W niedzielę może nie pracują technicy...
Tu masz odpowiedź
2 159 337. Pasko 2014-10-12 (14:01) Rzeszów
witam. Są problemy z dostępem do wyników keno dzisiaj. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć kiedy problem zostanie usunięty. W niedzielę może nie pracują technicy...
Witam wszystkich. . Po wczorajszym zwycięstwie nad Niemcami 2:0 dzisiaj postawilem pewniaka 2 + i trafilem samego + 1/7
az sprawdziłam mirnam61 kim jestes....
bo myslałam, ze jestes kobietą i tak obstawiasz zaklady bukmacherskie
bo myslałam, ze jestes kobietą i tak obstawiasz zaklady bukmacherskie
2,6,8,10,65,66,67
Witam wszystkich
Jociu mam nadzieje, ze Twoja nieobecnosc nie jest skutkiem choroby, a jesli złapałas jakies paskudne grypsko to wracaj szybko do zdrowia
Jociu mam nadzieje, ze Twoja nieobecnosc nie jest skutkiem choroby, a jesli złapałas jakies paskudne grypsko to wracaj szybko do zdrowia
gaja
jocia
tak jak sztmopanse robią czy w tej piosence UA -nie kojazuc z Ukrainą
to był mój stary zestaw którego już dawno nie puszczam (a mówiłam że moje śpiochy się budzą )
mnie nie wychodzi nawet na sucho i dlatego nie robię próby nawet na sucho tak że 100% przerwa
wygląda jak by siedział przy stole i jest po czymś bardzo zadowolony tylko nie wiem z czego ?????
witam!
coś mi się tu nie podoba z tym brakiem wyników keno.Czyżby ts zaliczył ostrą wtopkę z mnóstwem wygranych 10/10 ???