Wpisy 2 159 374 – 2 159 473
12 października 2014 14:32 → 12 października 2014 19:54, 100 wpisów
Wchodzi Małysz do baru. Barman pyta.
- Może piwo, panie Adamie?
- Nie, dziękuję, muszę już lecieć.
- Może piwo, panie Adamie?
- Nie, dziękuję, muszę już lecieć.
W kosmos wysłano małpę i policjanta.
Pierwszą kopertę z zadaniami otworzyła małpa: "Nacisnąć przycisk, włączyć akumulatory, przeprowadzić badania".
Po chwili kopertę przeznaczoną dla siebie otworzył policjant: "Nakarmić małpę, położyć się spać".
Pierwszą kopertę z zadaniami otworzyła małpa: "Nacisnąć przycisk, włączyć akumulatory, przeprowadzić badania".
Po chwili kopertę przeznaczoną dla siebie otworzył policjant: "Nakarmić małpę, położyć się spać".
Co to jest autosugestia?
- To jest sugerowanie sobie, że się ma auto.
znikam i powoooooooooooo........
- To jest sugerowanie sobie, że się ma auto.
znikam i powoooooooooooo........
mam pytanko do Was ,czy ktoś wie dlaczego nie ma dzisiejszych wyników keno???
mnietek,Pasko wyjasniał,że jest jakis problem tchniczny i nie wiadomo kiedy naprawią
no ale co z moimi 200 tys zł bo pewnie trafiłem 10/10 i teraz kombinują żeby mi nie wypłacic ,hehe
dzis 5/10,4/10,4/7 tylko
Trisio.
Trzech już nie ma .Zdążyłam jeden zakosić.
Trzech już nie ma .Zdążyłam jeden zakosić.
Też nie ma.Wczoraj były lody z adwokatem.
Bar "pod kasztanami' w remoncie.
Spacerek
czesc wszystkim ktos wie co sie dzieje z Keno ? Niema wynikow dzisiejszych a dzisiaj wysylalem kupony i nic
Patryk.
Tu masz odpowiedź
2 159 337. Pasko 2014-10-12 (14:01) Rzeszów
witam. Są problemy z dostępem do wyników keno dzisiaj. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć kiedy problem zostanie usunięty. W niedzielę może nie pracują technicy...
Tu masz odpowiedź
2 159 337. Pasko 2014-10-12 (14:01) Rzeszów
witam. Są problemy z dostępem do wyników keno dzisiaj. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć kiedy problem zostanie usunięty. W niedzielę może nie pracują technicy...
Witam wszystkich. . Po wczorajszym zwycięstwie nad Niemcami 2:0 dzisiaj postawilem pewniaka 2 + i trafilem samego + 1/7
az sprawdziłam mirnam61 kim jestes....
bo myslałam, ze jestes kobietą i tak obstawiasz zaklady bukmacherskie
bo myslałam, ze jestes kobietą i tak obstawiasz zaklady bukmacherskie
2,6,8,10,65,66,67
Witam wszystkich
Jociu mam nadzieje, ze Twoja nieobecnosc nie jest skutkiem choroby, a jesli złapałas jakies paskudne grypsko to wracaj szybko do zdrowia
Jociu mam nadzieje, ze Twoja nieobecnosc nie jest skutkiem choroby, a jesli złapałas jakies paskudne grypsko to wracaj szybko do zdrowia
gaja
jocia
tak jak sztmopanse robią czy w tej piosence UA -nie kojazuc z Ukrainą
to był mój stary zestaw którego już dawno nie puszczam (a mówiłam że moje śpiochy się budzą )
mnie nie wychodzi nawet na sucho i dlatego nie robię próby nawet na sucho tak że 100% przerwa