Wpisy 2 157 922 – 2 158 021
10 października 2014 20:09 → 10 października 2014 21:23, 100 wpisów
greg biegnij póki nie zamkneli , bierz na krechę, poszalejemy dzisiaj ...a'konto
greg nie pijesz to Twój problem, ale sukces trzeba oblać, więc bierz się do roboty, bo inaczej to lipa...
mnie nie braknie mam 1 litr żubrówki i baniak księżycówki tak że jest gitara
To ja wyskoczę, bo już nie mam, za sukces greg'a , musi być , a on się nie kwapi...
zapomniałem że kurzę ale powiem że te fajury to jakiś głupek wymyślił i to do potęgi
Problem to miałem jak piłem i to sporo piłem a teraz jestem szczęśliwy bo nie pije czasami piwo i nic więcej
niby tak ale już tabletkę wzięłam,a mam tego pecha że muszę na zęby od razu ketonal ,bo nic nie pomaga
masz rację raz się żyje popieram krasnalka a piszę tak bo nie wszyscy wiedzą co to jest krasnalek ??
nowatelka >>> jeśli masz takie poważne problemy z zębami to nie żart trzeba usunąć bo to poważna sprawa ??
krasnalko,kiedyś miałam zapalenie zatok szczękowych,ból okropny,wysoka gorączka,a od zębów wiadomo promieniuje na uszy,oczy,i właśnie poszłam do dentysty
facet był naprawdę super,tylko niestety wyrwal mi nie tego zęba,moja wina,bo jak tak bolało to nie wiedziałam właściwie gdzie
krasnalka to człowiek pracy i nie wszyscy o tym wiedzą , a pociągam ostro jeśli będę pisał błędy to znaczy że
jak byłam u dentysty to rozpłakałam się na miejscu,bo ile można jak ketonal już nie działał
nowatelka jak leczyłam zęby na fundusz to myślałam że będę miała szufladkę z przodu ,
jak poszłam prywatnie to całkiem inne leczenie
jak poszłam prywatnie to całkiem inne leczenie
wiem że ketonal to bardzo mocny lek i nie wiem ale jak masz mocno zepsute zęby to tylko usunąć bo nie ma innego ratunku ??
za szufladkę z przodu
krasnalek, nowatelka
@greg, chcieliśmy tylko oblać twój dzisiejszy sukces przed losowaniem i żebyś postawił akonto dla MP-skowiczów za wygraną, ale nie podiołeś tematu... to wic bonus i inne wygrane to dla nas...
krasnalek
http://www.multipasko.pl/typowania/krasnalek/multi-lotek/
mam już grube dla Ciebie...
mam już grube dla Ciebie...
greg masz racje Popieram
ale ja raz w tygodniu jak mam wolne to lampkę wina lubię strzelić
ale ja raz w tygodniu jak mam wolne to lampkę wina lubię strzelić
Krasnalek to normalne ja bardzo sobie pozwalałem i sam dałem sobie rade
jak miałam 18-19 lat też co tydzień się lało na dyskotekach ale mi przeszło
@greg tu bardziej żartem niż o problemach... chodziło mi o dobrą zabawę...
greg dobrze jak ktoś się w czas opamięta (nikogo nie oceniam )