Wpisy 2 157 587 – 2 157 686
9 października 2014 23:33 → 10 października 2014 09:21, 100 wpisów
Ad. 582. Marcinku ani Ty ani Twój tyłek (pojemny jak piszesz nie po raz pierwszy) mnie nie interesujecie; dodatek w.stylu Twoje opinie - również.
Czas żebyś zrozumiał.
Czas żebyś zrozumiał.
584. Ale na wypadek czego, zagubienia ? ?
No db. ale przeciętnie ile szóstek pada, tzn. jak często się.zdarza, że pada więcej niż jedna i trzeba ten mln. dzielić ? ?
No db. ale przeciętnie ile szóstek pada, tzn. jak często się.zdarza, że pada więcej niż jedna i trzeba ten mln. dzielić ? ?
gonie ją a to cały czas s.....
estymy, najlepiej sprawdzic u zrodla: lotto.nl... strona jest tylko w ichnim jezyku, ale jest on podobny do niemieckiego, wiec jesli ktos zna niemiecki, da rade...
torsan nie gdzie bylam tylko gdzie jestem a tu i tam,szwendam sie po swiecie
ach lila wypłoszyłas
Miałam.do.czynienia.z Holendrami (tzn. pracowałam z nimi troszkę.w.PL) tak jest podobny ale w mowie, w piśmie już nie... a str. wiadomo.
Podajesz info. to zadaję pytania. Myślałam, że to obadales
Podajesz info. to zadaję pytania. Myślałam, że to obadales
2 157 600
jest podobny... nalezy zreszta do tej samej grupy jezykow germanskich... rozmawialem o tym z samymi holendrami... powiedzieli, ze nie znajac niemieckiego, rozumieja wiele...
oczywiscie pomijamy szczegoly ortograficzne (np. nie pisza rzeczownikow wielka litera) czy wymowe... bardziej chodzi o leksyke i gramatyke
oczywiscie pomijamy szczegoly ortograficzne (np. nie pisza rzeczownikow wielka litera) czy wymowe... bardziej chodzi o leksyke i gramatyke
tak mam bombę że hej
rozbawilo cie ze ktos sobie jezdzi i zwiedza? no widzisz,nie kazdemu to dane,
2 157 600 niezła parodia dobra na dobranoc
EstyMy
EstyMy
Ktoś kto nigdy nie uczył się rosyjskiego (Polak) też pewnie zrozumie... coś. Ale czy przeczyta ? ?
I tak jest z niem. i hol. - podobnie. W piśmie to.całkiem.co innego, moim zdaniem, Unhappy.
Dobranoc
I tak jest z niem. i hol. - podobnie. W piśmie to.całkiem.co innego, moim zdaniem, Unhappy.
Dobranoc
Es..i jakoś tam a tobie h ... w d...
Dobranoc
631. Daremne to wypowiadanie swoich największych marzeń i projektowanie na kogoś.
Może lepiej sobie samemu w ciszy, jak afirmację , marcinku.
Może lepiej sobie samemu w ciszy, jak afirmację , marcinku.
gonzaga....a nie wiem ja tu chwilkę nie byłam...
uciekam na wyrko
Mądrości ludowe.,,Ciasno w głowie,przestronno w gębie''.-Dobranoc.Dobrych typowań i.
tyle detektywów i nic
tymczasem do wieczora
dzisiaj urodziny miesiąca, może coś z tego będzie
tymczasem do wieczora
dzisiaj urodziny miesiąca, może coś z tego będzie
witam
wczoraj lotto-3/6 mini-3/5 multik-5/10,4/10
dzieki tobie rowniz zycze wygranych
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/103djks732efk4ldhel2olhbd6/pizap.com14083662405781.jpg
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/103djks732efk4ldhel2olhbd6/pizap.com14083662405781.jpg