Wpisy 2 157 533 – 2 157 632
9 października 2014 22:11 → 9 października 2014 23:53, 100 wpisów
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 229 946,00 zł
Dopisano wygrane multi multi
Odnotowano 10 wygrane 7/7
Bonus Multi Multi: 1 040 000 zł
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Cha! Ludziska przed 10-tym nie grają , to i lipa z trafień...Po 10-tym ,bedzie swieża kaska, to mozna Ts-a olać..niech se sam gra, pozdrawiam wieczorową porą.
EstyMy: do rekordu daleko... przed 2 milionami raczej na pewno musi paść, w zasadzie już jest za długo
dobry wieczor... ja to mam szczescie wczoraj zagralem w lotto w holandii i zastanawialem sie, czy nie wyslac tych samych numerow w polskim lotto... byloby 4/6 a tej wygranej brakuje mi do kolekcji
No, właśnie takie gry każde Państwo ma...
A Watykan, też ma jakieś lotto ? Państwo w końcu...
Przed chwilkę przejrzałam dod. przywileje kardynałów...
A Watykan, też ma jakieś lotto ? Państwo w końcu...
Przed chwilkę przejrzałam dod. przywileje kardynałów...
w holandii losowania sa raz w tygodniu... w sobote... zagralem na kilka losowan, ale najblizsze bedzie pojutrze... kumulacja ponad 9 mln euro
Dziwne, bo Holendrzy wypełniają znamiona Szkotów z dowcipów, jeżeli chodzi o podejście do pieniędzy... a Państwo się tak racjonalnie.zachowuje: raz w tygodniu
mądre słowa padły
uwaga kajecik w ręce
krzyzowka dawala 100 zl (litery kontrolne AAA)... teraz jest kupon, ale strona go troche zmniejszyla... w kazdym razie liczby sa widoczne
E.. i coś tam ogarni sie cos płytkie te twoje teksty zaśięgni do kajecika
co ciekawe, tam szanse na szostke sa wyzsze niz w polskim lotto... bo wybiera sie 6 z 45 liczb... dodatkowo wybiera sie jeden z szesciu kolorow, by grac o kwote z kumulacji...
cena zakladu 2 euro, plus opcja znana z niemieckiego lotto, czyli gra o dodatkowe 200,000 eur na podstawie liczby trafien cyfr w 6-cyfrowym numerze wydrukowanym na zakladzie... ta opcja kosztuje dodatkowe 1 euro
biorac pod uwage tamtejszy poziom cen, 2 euro za zaklad to stosunkowo niewiele...
ciekawa opcja sa wydrukowane zestawy 3 zakladow za 6 euro... podaje sie je sprzedawcy do zeskanowania... to takie nasze ch-t, tyle ze z gory wie sie, jakie liczby znajda sie na kuponie...
ciekawa opcja sa wydrukowane zestawy 3 zakladow za 6 euro... podaje sie je sprzedawcy do zeskanowania... to takie nasze ch-t, tyle ze z gory wie sie, jakie liczby znajda sie na kuponie...
Biedny Marcinek , fazę ma znowu, nicka nie potrafi odczytać już
Nie.dziwota to, że plecie od rzeczy
Nic nie szkodzi, tu jest mnóstwo cierpliwych i wyrozumialych osób
i do nich się należy zgłosić, Marcinku
bo do mnie nie chcę, żebyś pisał - tak Ci to komunikuję już pewnie z dwa tyg. i jakoś nie zrozumiałeś nadal...
Nie.dziwota to, że plecie od rzeczy
Nic nie szkodzi, tu jest mnóstwo cierpliwych i wyrozumialych osób
i do nich się należy zgłosić, Marcinku
bo do mnie nie chcę, żebyś pisał - tak Ci to komunikuję już pewnie z dwa tyg. i jakoś nie zrozumiałeś nadal...
wykropkowane jest wszystko, co nie powinno byc upublicznione... kupon jest jeszcze w grze
trafilbym 4/6, wiec dwie pozostale, ktorych bym nie trafil, wykropkowalem
Ad. 569. No chyba nie bardzo, unhappy, bo z tego co piszesz Wynika, że 6/45 i 1/6 dodatkowo
napisalem wyraznie: szanse na szostke. szostka plus kolor to szostka plus kolor, a nie szostka
Może inaczej: SAMA szóstka, bez koloru ile wynosi ? ?/ bo pewnie jest.stała w takim razie, tak ?
za szostke placa 1,000,000 i ta kwota jest dzielona miedzy wszystkich graczy, ktorzy trafili 6/45... jest to obecnie ok. 4,2 mln zl... szanse: ok. 1 do 8,2 mln, czyli takie jak w naszym MM lub jokerze (mniej wiecej)...
jackpot wynosi co najmniej 7,5 mln eur i rosnie w wyniku kumulacji... szanse na wygrana sa i tak stosunkowo wysokie... a koszt ten sam... tak, gram o kumulacje - wybralem kolor, ale celowo obcialem ten fragment kuponu
jackpot wynosi co najmniej 7,5 mln eur i rosnie w wyniku kumulacji... szanse na wygrana sa i tak stosunkowo wysokie... a koszt ten sam... tak, gram o kumulacje - wybralem kolor, ale celowo obcialem ten fragment kuponu
EstyMy tak się to pisze ale mam to w du....
jedno wiem że baba bez bo.... dostaje pier.... i
jedno wiem że baba bez bo.... dostaje pier.... i
i jeszcze z ciekawostek: kupony mozna z tylu podpisac, lacznie z podaniem numeru rachunku bankowego
cześć lila
Ad. 582. Marcinku ani Ty ani Twój tyłek (pojemny jak piszesz nie po raz pierwszy) mnie nie interesujecie; dodatek w.stylu Twoje opinie - również.
Czas żebyś zrozumiał.
Czas żebyś zrozumiał.
584. Ale na wypadek czego, zagubienia ? ?
No db. ale przeciętnie ile szóstek pada, tzn. jak często się.zdarza, że pada więcej niż jedna i trzeba ten mln. dzielić ? ?
No db. ale przeciętnie ile szóstek pada, tzn. jak często się.zdarza, że pada więcej niż jedna i trzeba ten mln. dzielić ? ?
gonie ją a to cały czas s.....
estymy, najlepiej sprawdzic u zrodla: lotto.nl... strona jest tylko w ichnim jezyku, ale jest on podobny do niemieckiego, wiec jesli ktos zna niemiecki, da rade...
torsan nie gdzie bylam tylko gdzie jestem a tu i tam,szwendam sie po swiecie
ach lila wypłoszyłas
Miałam.do.czynienia.z Holendrami (tzn. pracowałam z nimi troszkę.w.PL) tak jest podobny ale w mowie, w piśmie już nie... a str. wiadomo.
Podajesz info. to zadaję pytania. Myślałam, że to obadales
Podajesz info. to zadaję pytania. Myślałam, że to obadales
2 157 600
jest podobny... nalezy zreszta do tej samej grupy jezykow germanskich... rozmawialem o tym z samymi holendrami... powiedzieli, ze nie znajac niemieckiego, rozumieja wiele...
oczywiscie pomijamy szczegoly ortograficzne (np. nie pisza rzeczownikow wielka litera) czy wymowe... bardziej chodzi o leksyke i gramatyke
oczywiscie pomijamy szczegoly ortograficzne (np. nie pisza rzeczownikow wielka litera) czy wymowe... bardziej chodzi o leksyke i gramatyke
tak mam bombę że hej
rozbawilo cie ze ktos sobie jezdzi i zwiedza? no widzisz,nie kazdemu to dane,
2 157 600 niezła parodia dobra na dobranoc
EstyMy
EstyMy
Ktoś kto nigdy nie uczył się rosyjskiego (Polak) też pewnie zrozumie... coś. Ale czy przeczyta ? ?
I tak jest z niem. i hol. - podobnie. W piśmie to.całkiem.co innego, moim zdaniem, Unhappy.
Dobranoc
I tak jest z niem. i hol. - podobnie. W piśmie to.całkiem.co innego, moim zdaniem, Unhappy.
Dobranoc
Es..i jakoś tam a tobie h ... w d...
Dobranoc