Wpisy 2 154 936 – 2 155 035
6 października 2014 16:18 → 6 października 2014 17:39, 100 wpisów
hahahha, coś w tym pewnie jest..
ale już tak od innej strony...ja też nie chciałabym za nie kupić nie wiadomo jakiego dobra materialnego...ale coś zupełnie właśnie innego...
ale już tak od innej strony...ja też nie chciałabym za nie kupić nie wiadomo jakiego dobra materialnego...ale coś zupełnie właśnie innego...
a popijajcie w ciszy razem ze mną zapraszam..
No dokladnie w ciszy poszukajmy szczęścia w liczbach . trisetum
trisetum <--tylko herbatka!
hahah zaraz zrobię , ponoć smaczna wychodzi jak na niepijącą osobę, która stara się przyrządzać więc papucie na stopy rozsiądź się i
hahah zaraz zrobię , ponoć smaczna wychodzi jak na niepijącą osobę, która stara się przyrządzać więc papucie na stopy rozsiądź się i
Jestem ,
ale zaraz idę dalej, bo jeszcze jedną sprawę mam w tym tyg. z rodzaju beznadziejnych
a jeszcze tego kijem nawet nie ruszyłam
ale zaraz idę dalej, bo jeszcze jedną sprawę mam w tym tyg. z rodzaju beznadziejnych
a jeszcze tego kijem nawet nie ruszyłam
J-23
dusia hej ho
dusia hej ho
Aaa! To Dusia wygrywa tu raz za razem, prawda ? ?
Dusia często wygrywa
Dusia często wygrywa
Typując liczby na wieczór myślę że warto postawić na równowagę parzystych do nieparzystych
chodzi mi o systemiki skrócone gdzie chyba będzie równowaga P-NP
i na te kombinacje, których większość nie skreśli
a tak poważniej...żebym to ja nie czuła się źle wybierając czasami liczby z ostatniego losowania, to już kilka razy możliwe, że spore sumy bym wygrała...
w tym losowaniu..patrząc po liczbach, oczekujące powinny wpaść ale myślę, że będzie psikus...30tki i 60tki(chociaż te budzą ciepłe uczucia) pewnie wcale w takiej dużej ilości nie wpadną no chyba, że dużo osób postawi na ten wariant...i jeden szczęściarz..zrobi na przekór..
a tak poważniej...żebym to ja nie czuła się źle wybierając czasami liczby z ostatniego losowania, to już kilka razy możliwe, że spore sumy bym wygrała...
w tym losowaniu..patrząc po liczbach, oczekujące powinny wpaść ale myślę, że będzie psikus...30tki i 60tki(chociaż te budzą ciepłe uczucia) pewnie wcale w takiej dużej ilości nie wpadną no chyba, że dużo osób postawi na ten wariant...i jeden szczęściarz..zrobi na przekór..
Tzn. obstawiasz 13 tke, jako pewniaka tzw. i proponujesz szukać liczb,z którymi często wpada, db. Cię rozumiem Dariusz, czy całkiem inaczej ? ?
dopasować coś do liczby 13 ale nie koniecznie z którymi chodziła ta liczba najczęściej
Dusia pewnie wieczorem (znów) małą fortunkę trafisz i będziesz nam opowiadać, że nie wiesz jak to się stało
to do 13 dopasuj 2 liczby z którymi chodzi najczęsciej , 3 najrzadziej i 2 dobierz środkowe
pewnie tak inaczej byłoby ich może i z 12...totalizator przy takich wygranach i tak byłoby stać
wygranych*
yhm
to jeszcze muszę się dowiedzieć jakie to są , szczególnie te środkowe...
to jeszcze muszę się dowiedzieć jakie to są , szczególnie te środkowe...
Paweł, ładne imię , lubię
To od skarbu, skarbca, czy po prostu... od tych perfum ??
To od skarbu, skarbca, czy po prostu... od tych perfum ??
Mój wujek startuje do Rady gminy i powiatu. A jak sam bym chciał wystartować to gdzie miał bym to zgłosić ? Z szeregu partii PIS.
Do urzędu gminy ?
krzysztof c ty zawsze wiesz o co tu zapytać
Ale pytam serio gdzie mam zgłosić kandydaturę ?
Choć małe wiem że szanse na przejście mam.
krzysztof c moze by wozny wiedział ?
Dobra gdzie mam zgłosić kandydaturę w urzędzie gminy chodzi ,i dobrze myślę ? Ale jak mam powiedzieć ? A co tam na wójta i radnego gminy jak iść to iść na całość a to się niektórzy zdziwią haha. Ciekawe ile głosów uzyskam ?
Ale żeby należeć do partii do pewnie nie tak łatwo co ? Czy prościej jako bezpartyjny wystartować ?
krzysztof c 1 głos bys uzyskał napewno swoj
krzysztof c jak jestes zwolennikiem pisu to do Warszawy do ich siedziby i tam sie pytac w czym rzecz
O to tak daleko jechać nie będę dobra to jako bezpartyjny wystartuję tylko gdzie mam się zgłosić na listy do urzędu gminy można ?
Użytkownik bastek8809 dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Do kiedy można zgłaszać ? Czyli mam jechać do urzędu gminy ?
Bezpartyjny wystartuję dla beki trochę.
Ciekawe co rodzice powiedzą na to ?
A to w gminie mogę się zgłosić czyli do kogo mam tam iść ?
krzysztof c beda z ciebie zadowoleni
jocia
Patelnie ?
To do urzędu gminy mam iść się wpisać na listę ?
krzysztof http://www.samorzad.lex.pl/czytaj/-/artykul/wybory-samorzadowe-2014-kto-moze-zostac-wojtem
O ja prdl.