Wpisy 2 154 191 – 2 154 290
5 października 2014 19:47 → 5 października 2014 20:26, 100 wpisów
Monet Elka jest już oswojona i nawet podobają się jej moje wpisy i Twoje żarty
Max.
Max.
Naftaliną trochę jeszcze czuć.
Naftaliną trochę jeszcze czuć.
witam. wiecie czy gdzies sa mapki z koncowkami do lotto i mini lotto?? jesli czegos takiego nie ma to prosba do Pasko zeby zrobic dodatkowa mape w postaci koncowek tak z 10 losowan wstecz, to byloby bardzo przydatne
przykładowo dla końcówki "1" w Lotto:
http://www.multipasko.pl/mapa1630141
http://www.multipasko.pl/mapa1630141
Dzieki Pasko ale chodzilo mi o cos takiego zeby wyniki byly przedstawione tak jak mamy blankiet do gry
złoy ..mrófka jest samotna i nie pomylisz się bo też Ela ma na imię
Pasko jak?
krzysiek: ustawiasz sobie dla Lotto: ilość liczb w jednym rzędzie na "10", tak jak jest na blankiecie i proszę:
www.multipasko.pl/mapa1630165
www.multipasko.pl/mapa1630165
Max a jakie mrówka ma mrowisko bo ja nie wiem a ty wiesz to powiedz może się zdecyduję
O własnie cos takiego dzieki Pasko
Max jak powiesz mi jakie mrowisko ma mrówka to Cię przedstawię ELCE
w niedziele się Maxiu nie myje okienmyslałam że pochwalisz jakie mam ładne paznokcie
biedronkowy vip? żonka no coś ty kupiła
mykaj po normalny bo soczek wtleję
mykaj po normalny bo soczek wtleję
Piotrus no dobrze namyśliłam się tamto to dla pradziadka od strony ojcaa to dla ciebie
Max to tylko o okna chodziło,bo jak tak ci się podobają to może odpocznę jeszcze tydzień
no teraz lepiej
a kiedy paznokcie pomalowałaś?
jak się cała zrobisz na bóstwo to mi się pokaż
a kiedy paznokcie pomalowałaś?
jak się cała zrobisz na bóstwo to mi się pokaż
Max teraz Elka jest jeszcze zajęta ale jak znajde tańszy model to oddam od zaraz
No karwasz a tak było ze nikt tego nie docenia ze ktoś umyje okno to teraz paznokcie
mężuś nie zauważyłeś bo cię znowu nie byłonawet się nie pochwaliłeś ile tych grzybków zebrałeś.jak sobie przypominam to wczoraj mówiłeś że piękna jestem a teraz mam się robić na bóstwo
Tak wieczorem jak sie zrobia to są lalki ..a rano się budzisz i karwa co ja tutaj robie
siemka....
max....
Maxiu bo od jutra myję okna,a dzisiaj z potrzeby ducha i przekornie zrobiłam sobie paznokcie
jetta....
żona twój mąż nie łączy prywatności z inną prywatnością blondynko ty moja
nowatelka...
jakie liczby na dziś wieczór