Wpisy 2 154 044 – 2 154 143
5 października 2014 14:08 → 5 października 2014 17:07, 100 wpisów
1-10.... 6/10...
46
Fiolka
Jocia
FiolkaMiłego popołudnia.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 970 000 zł
tylko 4/10,3/7
kocham planete zienia
nie wazne czy czarny czerwony cy zółty
cy prawosławny chrzescijan itp.itd.
nie wazne czy czarny czerwony cy zółty
cy prawosławny chrzescijan itp.itd.
Browar w Okocimiu został założony przez Józefa Neumanna i Jana Ewangelistę Goetza w 1845 roku, a pierwszy war piwa powstał 23 lutego 1846 r.[1] Do 1852 roku miał dwóch właścicieli. Po śmierci Józefa Neumanna i sprzedaży udziałów w spółce przez jego rodzinę jedynym właścicielem zakładu został Goetz. Mając pełną kontrolę nad przedsiębiorstwem rozpoczął jego rozbudowę oraz unowocześniał metody produkcyjne. W 1875 roku browar okocimski został rozbudowany o słodownię.
witam w mini znowu 3/5 by bylo gdybym wyslal tez ladnie za 3 placili
Cześć chętnie bym do restauracji poszedł niedaleko nas i zagrał bo są tam maszyny jednorękiego bandyty za 20 zł.
Rękawice zamówiłem bokserskie chcecie zobaczyć jakie ?
Wyzwanie sezonowe po 10 wyścigach ukończyłem na 6 miejscu najlepszym dotychczas. Jeździłem w Red Bull Racing z Vettelem w zespole. A oglądaliście dzisiejszy wyścig o GP Japonii ?
http://allegro.pl/rekawice-bokserskie-sznurowane-rbt-60-masters-10oz-i4650652514.html
Trenować będę i sparingi z kolegą.
Chińskie badziewie.
Po trzech sparingach same sznurowadła zostaną..
Po trzech sparingach same sznurowadła zostaną..
Monet a oglądałeś je ?
Wczoraj na wykopkach u dziadka wujka byłem i mamy zamiar swoją kupić to byśmy nie musieli co roku pożyczać od kogoś a co swoje to swoje.
ciekawe czemu wszystkie teledyski piosenek maja czerń i biel abo biały i czerwony