Wpisy 2 152 838 – 2 152 939
3 października 2014 15:45 → 3 października 2014 19:51, 100 wpisów
http://allegro.pl/owczarek-niemiecki-owczarki-szczeniaki-i4658166680.html
http://allegro.pl/siberian-syberian-husky-leszno-wlkp-i4626646848.html ale husky też mi się bardzo podoba a wy jakiego byście wybrali owczarka czy husky ?
normalnie może kup małe kurki i wielkiego psa żeby je pilnował co by jajek nie zapier.....
Kunda to mam jocia do tego sukę mało tego już ileś czasu dokładnie nie wiem ale nie mam pojęcia dla czego mnie się boi i ucieka przede mną ? Pamiętam jak przedtem mieliśmy psa ładnego białego wabiła się Misia i było wszystko w porządku około 10 lat szkoda jej.
Kup Husky .. dokupisz deskę do snowbordu to będzie Cię zimą ciągał po wiosce.
Monet oj nie tak
Kochane totolomonopolo
zapomni się wysłać, ale 'nicto', bo bonusik rośnie
Ale sanki to czemu nie.
To hasky wygrał by z owczarkiem jak by się ciapnęli.
?
Robal>> nawet się nie śliń na bonusa. Dochodzi do banki i ja wchodze do gry
I żadnych wspólasów!
I żadnych wspólasów!
Monet
aha, czyli baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo teoretycznie mam jeszcze /przez kilka losowań/ szanse ?
aha, czyli baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo teoretycznie mam jeszcze /przez kilka losowań/ szanse ?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Owczarek_niemiecki#mediaviewer/File:Black_German_Shephard.jpg takiego Paździoch miał ostatnio w odcinku.
Zachowanie i charakter
Owczarek niemiecki długowłosy jest psem szybko się uczącym i blisko współpracującym z człowiekiem, którego obecność jest niezbędna w prawidłowym rozwoju psa. Cechuje go duża odwaga, wierność i przywiązanie do właściciela. Sprawdzają się na szkoleniach różnego typu, nadają się jako psy rodzinne, policyjne, stróżujące, ratownicze i obrończe. Są aktywne i ruchliwe, wymagają codziennego zaspokajania tych potrzeb.
Owczarek niemiecki długowłosy jest psem szybko się uczącym i blisko współpracującym z człowiekiem, którego obecność jest niezbędna w prawidłowym rozwoju psa. Cechuje go duża odwaga, wierność i przywiązanie do właściciela. Sprawdzają się na szkoleniach różnego typu, nadają się jako psy rodzinne, policyjne, stróżujące, ratownicze i obrończe. Są aktywne i ruchliwe, wymagają codziennego zaspokajania tych potrzeb.
Niech czyta ze zrozumieniem. Napisane tam stoi że "jak bonus do bańki dojdzie".
Tak czy nie???
Tak czy nie???
Najtaniej 600 zł szczeniak owczarka są może jeszcze tańsze ?
Monet
no tak to prawie wszystko się zgadza, prawie, bo te niby "moje" -baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo teoretycznie - obawiam się - dotyczy wszystkich grających
no tak to prawie wszystko się zgadza, prawie, bo te niby "moje" -baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo teoretycznie - obawiam się - dotyczy wszystkich grających
brakujące ogniwo Mam!
60
Jocia>> chcesz w moher zarobić blachę? co?
60
Jocia>> chcesz w moher zarobić blachę? co?
Użytkownik jm1204 dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Jej od klikania tych buziakow to się tips starł..taki ma przerób.
Ok to się pucujcie..
Spadam
nara
Ok to się pucujcie..
Spadam
nara
Witam
63 za szóstym razem odpuściło to teraz 72-80 świruje
63 za szóstym razem odpuściło to teraz 72-80 świruje
cześć dosia
witam wszystkich maszyna zwariowała dała mi takie liczby..6.12.33,43,47,48,56.57.58.60 znikam powodzenia wieczorem
witam
4/10,4/7,3/7 tylko
2 152 927. astrolog 2014-10-03 (19:44)
Ja na wieczór widzę śpiocha 1 ( jednego ) to TY ?
Cześć wszystkim
Zmykam ...
Ja na wieczór widzę śpiocha 1 ( jednego ) to TY ?
Cześć wszystkim
Zmykam ...