Wpisy 2 152 801 – 2 152 900
3 października 2014 15:21 → 3 października 2014 16:21, 100 wpisów
To jeszcze podam dwójki
22,32,52
2,22,42,62
2,22
22 ma ochotę na powt.
22,32,52
2,22,42,62
2,22
22 ma ochotę na powt.
jeżeli ktoś chce jakieś cyferki to prosze
14,22
26
30,01,65
03,07,18,34,41,52,57,69,73,78
14,22
26
30,01,65
03,07,18,34,41,52,57,69,73,78
Złoty>> oby bo mi układ rozwala.
A wiem że jak odpuszczę to wejdzie zaraz.
A wiem że jak odpuszczę to wejdzie zaraz.
12,22
2
12,32,42
2,22
12,22,42,62,72
22,32,52
2,22,42,62
2,22
Teraz wszystkie ..
2
12,32,42
2,22
12,22,42,62,72
22,32,52
2,22,42,62
2,22
Teraz wszystkie ..
Monet teraz nie ma co jej odpuszczać tylko ją pilnować ale na to też nie dawałbym gwarancji bo wejdzie raz a potem dopiero za tydzień
Neko 18 września rano ducha wyzionąłeś w szpitalu. Operacja się nie powiodła.
Monet przepraszałem was wszystkich już nie wiem ile razy
skonczmy ten temat jezeli mozemy
skonczmy ten temat jezeli mozemy
Cześć wam miałem wolne w pracy ale za to u siebie wykopki. A u was już po wykopkach ?
Gdzieś na 10 arach były około z 10 rządków.
Jak się klient przed 14-stą pojawił pierwszy to dopiero mam przerwę by tu wejść i sprawdzić
Weszłam zobaczyłam i 5/10 jest na grę wieczorem
Weszłam zobaczyłam i 5/10 jest na grę wieczorem
Muszę w czwartek na trag z 15 kur kupić to jajka będą znowu a i można sprzedać jak będzie za dużo na targu. W środę oglądaliście Świat Według Kiepskich ? Tak już dłuższy czas chciałem kupić szczenię owczarka niemieckiego a tak Paździoch fajnego miał brutala cały czarny chociaż ja bym chciał tego brązowo, czarno kolorowego. Podoba wam się ta rasa psów ?
Madea to zawsze coś
chciałem od Ciebie porady na Październik ale zrezygnowałem bo jestem z maja i nic by mi to nie dało
chciałem od Ciebie porady na Październik ale zrezygnowałem bo jestem z maja i nic by mi to nie dało
A wiecie może ile placą za jajka w skupie ?
Ile można na tym zarobić ?
Ile można na tym zarobić ?
http://allegro.pl/owczarek-niemiecki-owczarki-szczeniaki-i4658166680.html
http://allegro.pl/siberian-syberian-husky-leszno-wlkp-i4626646848.html ale husky też mi się bardzo podoba a wy jakiego byście wybrali owczarka czy husky ?
normalnie może kup małe kurki i wielkiego psa żeby je pilnował co by jajek nie zapier.....
Kunda to mam jocia do tego sukę mało tego już ileś czasu dokładnie nie wiem ale nie mam pojęcia dla czego mnie się boi i ucieka przede mną ? Pamiętam jak przedtem mieliśmy psa ładnego białego wabiła się Misia i było wszystko w porządku około 10 lat szkoda jej.
Kup Husky .. dokupisz deskę do snowbordu to będzie Cię zimą ciągał po wiosce.
Monet oj nie tak
Kochane totolomonopolo
zapomni się wysłać, ale 'nicto', bo bonusik rośnie
Ale sanki to czemu nie.
To hasky wygrał by z owczarkiem jak by się ciapnęli.
?
Robal>> nawet się nie śliń na bonusa. Dochodzi do banki i ja wchodze do gry
I żadnych wspólasów!
I żadnych wspólasów!
Monet
aha, czyli baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo teoretycznie mam jeszcze /przez kilka losowań/ szanse ?
aha, czyli baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo teoretycznie mam jeszcze /przez kilka losowań/ szanse ?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Owczarek_niemiecki#mediaviewer/File:Black_German_Shephard.jpg takiego Paździoch miał ostatnio w odcinku.
Zachowanie i charakter
Owczarek niemiecki długowłosy jest psem szybko się uczącym i blisko współpracującym z człowiekiem, którego obecność jest niezbędna w prawidłowym rozwoju psa. Cechuje go duża odwaga, wierność i przywiązanie do właściciela. Sprawdzają się na szkoleniach różnego typu, nadają się jako psy rodzinne, policyjne, stróżujące, ratownicze i obrończe. Są aktywne i ruchliwe, wymagają codziennego zaspokajania tych potrzeb.
Owczarek niemiecki długowłosy jest psem szybko się uczącym i blisko współpracującym z człowiekiem, którego obecność jest niezbędna w prawidłowym rozwoju psa. Cechuje go duża odwaga, wierność i przywiązanie do właściciela. Sprawdzają się na szkoleniach różnego typu, nadają się jako psy rodzinne, policyjne, stróżujące, ratownicze i obrończe. Są aktywne i ruchliwe, wymagają codziennego zaspokajania tych potrzeb.
Niech czyta ze zrozumieniem. Napisane tam stoi że "jak bonus do bańki dojdzie".
Tak czy nie???
Tak czy nie???
Najtaniej 600 zł szczeniak owczarka są może jeszcze tańsze ?
Monet
no tak to prawie wszystko się zgadza, prawie, bo te niby "moje" -baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo teoretycznie - obawiam się - dotyczy wszystkich grających
no tak to prawie wszystko się zgadza, prawie, bo te niby "moje" -baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo teoretycznie - obawiam się - dotyczy wszystkich grających
brakujące ogniwo Mam!
60
Jocia>> chcesz w moher zarobić blachę? co?
60
Jocia>> chcesz w moher zarobić blachę? co?
Użytkownik jm1204 dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !