Wpisy 2 151 428 – 2 151 531
2 października 2014 08:45 → 2 października 2014 10:36, 100 wpisów
złoty no to ja ocenie...
monet
monet
Baxiu
Monet
już nie moge się doczekać
Monet smaruj rolki do żabki bo mam dzisiaj super parki zaraz je podam
już nie moge się doczekać
Monet smaruj rolki do żabki bo mam dzisiaj super parki zaraz je podam
isladorka jak nic nie wymyśle to wstawie te co miałam/może motyki w końcu wpadną/
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/id.joe.pl-sub-images-pictures-42f37b7da77bc056786749afb279961c-th2.gif
http://zdjecia.nurka.pl/images/id.joe.pl-sub-images-pictures-42f37b7da77bc056786749afb279961c-th2.gif
Dusia
Isla
Zloty
Isla
Zloty
Monet.
Zloty.
Tak jest,od samego rana
Tak jest,od samego rana
W tej całej ekstra pensji 2 stopień jest dosyć interesujący gdzie trzeba trafić 5/35 i 0/4 a do wygrania gwarantowane 25 000 zł oj z tym to można by coś już podziałać a na pewno bym na jakiś cel potrzebującym oddał a wy ? O np. niedaleko mnie spalił się dom gdzie był poczta i będą zbierać dla nich.
Ile zakładów kupicie ekstra pensji ?
Tylko powiem wam że cena zakładu mogła by byś nieco niższa co ?
Ale zobaczcie jakbyśmy tak co dzień trafiali 3/3 w Multi Multi to niezła pensja by wyszła na koniec miesiąca 1674 zł nieźle co ? Albo 2/2 wtedy 496 zł taki dodatkowy dochód.
Dobrzy jesteście w typowaniach dwójek i trójek ?
hej witam mam takie pytanie bo szukalem na forach ale nie moge znalesc z czystej ciekawosci
chodzi mi o to jaki wydruk drukuje lottomat w przypadku sprawdzenia kuponu i ewentualnej wysokiej wygranej czy widnieje kwota czy adres najblzszego odzdzialu lotto
chodzi mi o to jaki wydruk drukuje lottomat w przypadku sprawdzenia kuponu i ewentualnej wysokiej wygranej czy widnieje kwota czy adres najblzszego odzdzialu lotto
jak bym mieszkał przy lesie bym od rana szalałbym w nim z siekierą bo drewno dzisiaj w cenie
grupy 4,7,9,10,wątpliwe 2 i 8 (po 1-ej szt.lub wcale ) pozostałe gr.>> 1-2 szt
Polecam>> własne wybory i intuicję, (..za mało czasu dziś)
emerytkax2
Monet
wybywam/hej hej
..i Powodzenia Wszystkim ! << kciuki !!!
Polecam>> własne wybory i intuicję, (..za mało czasu dziś)
emerytkax2
Monet
wybywam/hej hej
..i Powodzenia Wszystkim ! << kciuki !!!
Złoty Jak u siebie byś z siekierą wypadł też byś parę groszy wydusł. Sami by oddawali.
sorelka czekam na wujka i jego instrukcje co będę tam robić ? A zresztą jestem spokojnym typem człowieka i nie będę krzyczeć na dzieci o to to nie na pewno. Jedynie może czasem upomnę w razie potrzeby.
kubaszenko widziałem wydruk z lottomatu w przypadku wyższej wygranej niż 2280zł i nie ma tam adresu żadnego oddziału; tylko sucha informacja - wygrana do odbioru w oddziale
i miłego dnia i wysokich wygranych all nikam
i miłego dnia i wysokich wygranych all nikam
a na dziś ukradłem m.in. takie liczby 2,5,13,76,77,34,48
a moje 8/8+ takie 2,3,5,75,76,77,78
a moje 8/8+ takie 2,3,5,75,76,77,78
takie parki dzisiaj 9,63 9,73
19,63 19,73 i 9,19
koszt 12,5 zet. a pewniaka niedam bo niemam
19,63 19,73 i 9,19
koszt 12,5 zet. a pewniaka niedam bo niemam
Zloty.
Wolny dzień i bez humoru,toż to tragedia.
Wolny dzień i bez humoru,toż to tragedia.
emerytko,jaka pogoda tekki humor ale zrobiłem sobie drugą mocniejszą kawe i zaraz zaczynam działać na polu Żabek i Kauflandu
Na jakim kanale będzie mecz Legii z Trabzonsporem Polsat Sport czy TVN Turbo ?
Monet nie myśl tak nad tymi twoimi liczbami tylko daj byle jakie będzie prościej
trisetum
trisetum
Złoty >>> nie czuj się wygrany przed walką. bo po będzie.
1,25,77,60
1,25,77,60
Trisio.Witaj człowieku.
Gracz z miejscowości Legionowo wygrał 191 484,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
ooooooooo,Legionowo.
Ciekawe,czy się przyzna.
Ciekawe,czy się przyzna.
Fiolka.A bić ?
Sobieskiego 41
Fiolka.Szkoda.Może następnym razem
Nie wiem.
Może powiedzą.
Może powiedzą.
o przypomniało mnie się, jak padła w tej koleturze wysoka wygrana to parę tygodni później padła wysoka wygrana tam gdzie puszczam
to ja,że sam skreślił.
Niedługo się zacznie nienamawianie kandydatów do głosowania na wójta oj będzie się działo kogo byście wydzieli na to stanowisko u nas ? Teraz jednego czytał do dał 32 punkty gościu 38 lat.
na wójta nadaje się tylko jeden.
Torsan
A tak jak przepuszczałem mecz Legii na TVN Turbo będzie. Jaki wynik stawiacie ja 1:0 dla Legii.
fiolka a czytałaś moje punkty wyborcze ?
Wczoraj je podałem możesz sobie przeczytać.
17:52
....krzysztof......,,mogli odkrywać czy budować nowe żeby i wdrażać je w życie dla poprawy standardów''
-nowe żeby- dla mnie to brzmi jak nowe żaby
-nowe żeby- dla mnie to brzmi jak nowe żaby
Wczoraj jakiś nieboraczek w sejmie biadolił że cienko w budżetowce płacą..
Fifi? co Ty na to?
Fifi? co Ty na to?