Wpisy 2 150 507 – 2 150 606
1 października 2014 09:09 → 1 października 2014 11:45, 100 wpisów
Bolek.
Zrobione.
Zrobione.
EstyMy
Muszę zmykać.
Zostawiam
Zostawiam
Tymczasem. Idąc do innych czynności...
Wygranych, i co tam jeszcze sobie kto fajnego.życzy
Wygranych, i co tam jeszcze sobie kto fajnego.życzy
witamw lotto na chybika mam 34,44,48-było 34,45,38 i kto mi powie że nie kancą kanca aż im mamona o dupy przylgnęłanawet qurwa żeby /tróki/ 24 zł pilnować i wysrywać oboka to jakiz oni ten program szpieg-kant wycior mają chyba za grube miliony jak taki ch...j dokładny
z lewej strony wciąż wpiepsza mi sie reklama...
Jak mnie to wqórwia nawet trójki pilnują dali na chybił 34,44,48-było 34,45,48 dziady kalwaryjski złodzieje ts
Cześć czyli jako pomoc nauczyciela w przedszkolu będę pomagać czy to przygotowaniu do zabawy, innych tak ? A powiecie mi co jeszcze mnie czeka ? Aha ogólnie jestem spokojny z tym nie będzie problemów.
Ale to głownie dzieci w przedszkolu bawią się tak ?
Czyli według was może ktoś z was wie na czym dokładnie będzie polegać praca asystenta nauczyciela przedszkola bo takie takie stanowisko mi wpisali. Na czym moja pomoc będzie polegać u boku pani nauczycielki a właśnie wujek mówił że ładne są panie.
co ty facet pierdzielisz jakieś kindybały oprzedszkolu chcesz iść to sie zapisz
Jak już jestem gościu widzisz co piszę ?
Od 01.10.2014 na pracach interwencyjnych.
krzysztof powinieneś zmienic forum tam gdzie ludzie ze sobą pisza moze jakas stronka poznajmy sie, bo wkurzający jesteś,jak dzieciak...sorki
widzisz ze nikt z tobą nie pisze nie odpowiada ci a ty ciągle jakieś swoje
sorki ale taka jest prawda...
Barba
no i zaraz mi się dostanie...
O której pani Kopacz przemawia ?
Barba dzis mam kogel mogel w cyferkowie nic nie wiem. a wczoraj tak sie pięknie układały...
Premier nasz.
krzysiek zajrzyj do gazety...
rozumiem ze krzyś z tych upierdliwych...
Dlaczego nigdzie ma ma sprecyzowanych dla mnie zadań które będę miał wykonywać w przedszkolu a wujek nic mi ani słowa tylko że mam być grzeczny, i w porządku ?
A jak myślicie co powie i ile będzie trwać to przemówienie w pewnym sensie ?
Zaraz zacznie słyszałem z pokoju to się przygotujcie.
barba a co masz? juz???
dziś parzyste 70-tki?? koncówki 1 2 5 8...masz???
chyba se odpuszcze dzisiejsze grania bo,nic mi w typach nie idzie
Witam Wszystkich !
Jociu !
U mnie nie pada i niema też wody w kranach
Gracz z miejscowości Warszawa wygrał 30 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Włoszczowa wygrał 50 000,00 zł w grze Keno
Haneczka -częste mycie,skraca życie ,a brudna szyja -szczęściu sprzyja
Dusiu zazdroszczę Tobie, że jesteś już gwiazdą,
bo Ja nie mogę się już doczekać kiedy pasko i mnie mianuje . Ten obserwator ( ikonka ) nie podoba mi się
bo Ja nie mogę się już doczekać kiedy pasko i mnie mianuje . Ten obserwator ( ikonka ) nie podoba mi się
No to już się nie przejmuję , że wody nie ma . Pozytyw z tego, że mam labę( wolne od pichcenia obiadku
Premier Kopacz w expose obiecała że będą powstawać przedszkola przyzakładowe.
Tylko zapomniała powiedzieć co chce zrobić żeby zakłady co mają mieć te przedszkola wcześniej nie padły.
Tylko zapomniała powiedzieć co chce zrobić żeby zakłady co mają mieć te przedszkola wcześniej nie padły.
Poczytałem.
Nie mam zamiaru słuchać. Te sama bajki co jej pryncypała.
Polityka miłości kużwa znowu... ciekawe ile jełopów na to się jeszcze nabierze..
Nie mam zamiaru słuchać. Te sama bajki co jej pryncypała.
Polityka miłości kużwa znowu... ciekawe ile jełopów na to się jeszcze nabierze..
Ale tylko z prawdziwego końskiego włosia..a te miotły, to sztuczne
Jocia u nas była i jest zła cała gospodarka nie ma dobrego ,gospodarza.I dlatego się nie denerwuje i tak zrobią co będą chcieli/a tak ciśnienie skoczy/