Wpisy 2 147 282 – 2 147 381
26 września 2014 22:17 → 26 września 2014 23:59, 100 wpisów
marcinek,bo to prawda,jak masz same pieniądze i tylko je sobie składasz i liczysz to szczęcia nie dają,szczęście dają rzeczy które za nie kupujesz-zabawka dla dziecka,wakacje z rodziną,wejście do kina.....
dlatego pracujemy,bo lubimy tą swoją szlachetność dzielenia się z innymi
Dopisano wygrane jokera
nowatelka zgadzam sie z toba ale sa jeszcze inne sprawy w zyciu gdzie zabawka czy kino to żart
Kumulacja Jokera: 1 100 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 840 000 zł
marcinek,oczywiście masz racje,ale jak płacisz za czynsz to nie widzisz tego szczęścia tak jak uśmiech dziecka jak dostanie zabawke
ja nie twierdzę że pracujemy tylko na przyjemności,odniosam się do twojej wypowiedzi 2 147 276
nowatelka datego pieniądze to nie wszystkoi zgadzam się z Marcinkiem
nowatelka dziś było wskazanie na końcówki 4,7,8 ale 7 dala luzu
jocia mnie wyszło po analizie co wypada najczęściej po wybranych liczbach z dzisiejszego losowania to wychodzi, ze i 10/10 nie wykluczona
jocia mnie wyszło po analizie co wypada najczęściej po wybranych liczbach z dzisiejszego losowania to wychodzi, ze i 10/10 nie wykluczona
ja np.nie pracuję aktualnie na przyjemności(swoje,bo dzieci to co innego) czy wakacje,teraz liczy się dla mnie i męża dom,mieszkanie,meble,żeby w końcu być całkiem na swoim,i pochwalę się od wczoraj mam kuchenkę
nowatelka no tak zgadzm się ja sie ciesze każdym dniem i nie rzeczami materialnymi ale jest w koło tak że jednak ułatwił by ludziom życie o to mi chodzi
jocia no przecież wiadomo nie od dziś, że masz do niej lepszego nosa ode mnie
medusia, to nie nos..czasami mam do mojej 8/8 , ale zawsze ze wspomaganiem.. nos bywa zawodny np. katar
tak czy inaczej pieniądze są narzędziem,gdyby trafiały zawsze w te właściwe ręcę to by było super,i nie mówię tu o swoich(chociaz trochę bym chciała,ale żeby nikomu niczego nie brakowało....
nowatelka 7 ma nominację do wysypu na jutro czyli nic nie straconego
temat rzeka jak zwykle a .....za bardzo się rozpisałam więc idę grzecznie na film i życzę spokojnego wieczoru
Dobry wieczor
zaraz idę w mapki na dłużej
medusiu 7 czy 70-tki?ale ja chyba nie zagram,bo dzisiaj wtopiłam,o 14 gdybym wysłała z + to bym miała wszędzie,a wieczorem szkoda gadać
Nowatelka miałam na myśli końcówkę 7 ale na 70-tki też poluje
moje typy na jutro to :
1,2
3,6,9
20,22,24
23,24
52,54,59
moje typy na jutro to :
1,2
3,6,9
20,22,24
23,24
52,54,59
nowatelka no i o to mi chodziło żeby nikomu nie brakowało bo jak wszyscy syci to jest ok ale tak jak piszesz temat rzeka i nie to miejsce i fajnego ogladania filmu
powodzenia
powodzenia
dusia
Hi!torsan jak to widzisz:Blackburn-Watford;Bolton-Derby;CrystalP-Leicester;Charlton-Middlesbrough;Mutd-WestH;Chelsea-AstonV;Hull-MC;Arsenal-Tottenham;Sunderland-Swansea;Southampton-QPR;NForest-Brighton dzięki
witam
wg mnie Blackburn 2 Bolton X C.Palace X Charlton X ManUtd 1 Chelsea 1 Hull 2 Arsenal 2 Sunderland 2 Southampton 1 Nottingham 1
coś pusto
Cześc
3/7
staszek
a ja 4/8 i jeden pusty
Marcin
mw
to ja lepszy , ja mam dwa puste !
to ja lepszy , ja mam dwa puste !
już po analizie?
nie rano zobacze
zwariowali
niema aż trzech końcówek
niema aż trzech końcówek
a ja mam pytanie skoro wszyscy wszystko maja i są szczęśliwi i jest ok to poco grać? jakieś dziwne to jest no chyba żeby podpierać sport i kulturę to rozumie ale niech nikt mi nie pier.... że mu szczęścia nie da gadka dupaka to dołanczam do moich wpisów
wyżej
wyżej
maryjan to jest tylko moje zdanie zobaczymy
brjan
weekend wolne od pracy dopiero w poniedziałek
18,72
jutro atakuje mini za 5 zeta 4 kuponiki
twoja 17tka,ta do której podarowałeś mi 54 jest ciągle na tapecie
marcinek36,każdy się cieszy jak wygra cokolwiek,na sport tak daję,na oszustów
Brjan jedno pytanie jak bys sie czuł jak bys wygrał konkretna sume
był byś
czy
był byś
czy
marcinek36,pieniądze szczęścia nie dają,tym którzy ich nie mają
witam. Chciałbym poinformować że około godziny 0:30 planuję przerwę w działaniu strony, mam nadzieję, że nie będzie zbyt długa. Wiąże się z aktualizacją serwera.
to jeszcze chwilka i trzeba spadać