Wpisy 2 146 945 – 2 147 044
26 września 2014 14:23 → 26 września 2014 16:25, 100 wpisów
kondi...no z ta trojka to jakos tak wychodzi ...73 moze 80,1,22,48,32/42 hmmm
22,32,48 to liczby na pewno z tego tygodnia...ale ja uparcie na 70-ki
kondi.... te 70 to moze 3 na krzyż będą
Haneczka Witaj!
Haneczka Witaj!
a mnie wychodzi 8-11-18-20-26-41-47 i od kondiego 65 i z plusem; o 14tej marne 2/9+ i 2/6
a 70ki to latają co 5min. w keno
a 70ki to latają co 5min. w keno
drapek lataja a jak kto wyśle to też nie polecą
70tek nie ma w keno, no co najwyżej 70
a rano zapuściłem keno na 6 liczb /końcówki 5/, w pierwszych pięciu wylosowanych liczbach miałem trafne już 4liczby i .. na tym się skończyło
nikam powodzonka wiecz ór
a rano zapuściłem keno na 6 liczb /końcówki 5/, w pierwszych pięciu wylosowanych liczbach miałem trafne już 4liczby i .. na tym się skończyło
nikam powodzonka wiecz ór
U mnie dziś 2x 5/10 i 1x 6/10
Nie jest to szczyt ,ale też cieszy
Nie jest to szczyt ,ale też cieszy
drapek wiem grałam 70-tki, użyta i przez Ciebie forma
ja nie mogę wybrać między 1....a 2
Haneczka gratulować i wyższych wygranych jeszcze!
może już wieczorem...
ela52 witaj
Robal_36 hej śmieszku
Robal_36 hej śmieszku
Może wieczorem,a na pewno nigdy nie trafie bo to nie możliwe.Nie gram szkoda czasu i kasy a innym życzę Szczęścia
Mocca siemanko
A kto pierwszy pytał - skąd klikasz i jak tu się znalazłaś ? coś może googlowałaś ? jakieś słowa kluczowe, czy - co ?
siemasz triset
A kto pierwszy pytał - skąd klikasz i jak tu się znalazłaś ? coś może googlowałaś ? jakieś słowa kluczowe, czy - co ?
siemasz triset
Panie robal 36 dziś widzisz w mini bo ja ją mam na kuponie ale nie widzę jej...
trisetum
Robal_36 ...nic nie googlowałam, niedawno jeden z czatowiczów także pytał...
Robal_36 ...nic nie googlowałam, niedawno jeden z czatowiczów także pytał...
Wielce Szanowny Panie Trisetum
nie zastanawiałem się jeszcze jakoś głębiej
na razie wysłałem kilka trafiłów
nie zastanawiałem się jeszcze jakoś głębiej
na razie wysłałem kilka trafiłów
Mocca
ostatnio - kol. torsan - to widziałem, pytam - kto wcześniej
ostatnio - kol. torsan - to widziałem, pytam - kto wcześniej
wyślijcie i za mnie
Wielce Szanowny Panie Trisetum
zakłąd, zakład...
... mi wczoraj fartownie siadło 6/10, na z dosyć stałych, to - co mam sobie żałować ? hihi
zakłąd, zakład...
... mi wczoraj fartownie siadło 6/10, na z dosyć stałych, to - co mam sobie żałować ? hihi
Robal_36 Monet zdaje się..a może to Max był ....nie, chyba jednak Monet Tak czy owak jeden z tych dwóch czatowiczów (nie pamiętam dokładnie , który bo mam słabą pamieć..nie żartuję, odnośnie różnych faktów, różnie to bywa )
6/10 też miałem z 4 x w życiu
ale jutro na ten bonusik może zagram,bo obok jest mięsny a w soboty tam po wędliny chodzę,to z kiełbaską odskoczę po MyMy
ale jutro na ten bonusik może zagram,bo obok jest mięsny a w soboty tam po wędliny chodzę,to z kiełbaską odskoczę po MyMy
oszzzzzzz, motyla noga, wydało się
pazerota wysyła na jedynie około 800 tysi w bonusie
pazerota wysyła na jedynie około 800 tysi w bonusie
trisetum to cieniutko...ja rónież mam już mały budżet ...ale i z domu teraz się ruszyć nie mogę
Ale... w jokerku jeszcze większy no i cenowo podobnie to pewnie też gra
Witaj Panie Robal
no..no znowu się spóźniłem
Wymieniłeś już kupon na gotówkę....szkoda
A tak chciałem wglądnąć na real foto kuponu
no..no znowu się spóźniłem
Wymieniłeś już kupon na gotówkę....szkoda
A tak chciałem wglądnąć na real foto kuponu
w Jokera w ogóle ktoś wygrywał?
Mocca czasem główna wygrana znika więc chyba wygrali,ale tak z 3 x na rok
czyli ktoś słyszał ale nikt nie widział...
w multi może do wróżki po numerki poszedłby..hm
chociaż zabierze mi na kolejnych 10 zakładów,.. a z jej numerków i tak nie wygram
nie
właśnie czekałem na takie Twoje pytanie - nie wymieniłem
żałość - bo moim zdaniem, tak naprawdę 'kwota' wskaniana powinna być wyższa, ale - czego się nie robi dla niewierzących w słowo robaka
/ spytaj t a m - kilka osób wyższe widziało - choćby krzysiek - kiedyś bałach mi zarzucał, spytaj też Karola o moją wiarygodność /
za kilka chwil prześlę
właśnie czekałem na takie Twoje pytanie - nie wymieniłem
żałość - bo moim zdaniem, tak naprawdę 'kwota' wskaniana powinna być wyższa, ale - czego się nie robi dla niewierzących w słowo robaka
/ spytaj t a m - kilka osób wyższe widziało - choćby krzysiek - kiedyś bałach mi zarzucał, spytaj też Karola o moją wiarygodność /
za kilka chwil prześlę
mocca jeśli chcesz to dla zabawy Ci z horoskopu horarnego podam na wieczór
... liczby - z "dość stałych"
hihi
3,8,19 do tego /oczywiście/ - 36, a także 38 oraz 63
6/10 i ściema ?
jakich to czasów doczekaliśmy
hihi
3,8,19 do tego /oczywiście/ - 36, a także 38 oraz 63
6/10 i ściema ?
jakich to czasów doczekaliśmy
medea76...jeśli jest coś takiego to chętnie, spróbować nie zaszkodzi...,a czuję się zainteresowana i zdziwiona.... hmm
więc deal
więc deal
horoskop horarny....brzmi dziwnie...
skan musi być takie to czasy,że wygrane od 5zł w górę udokumentować trzeba
horarna czyli w odpowiedzi na pytanie przy czym ja czyli stawiający nie mogę sobie takiego pytania zadać Takie zasady. Zaraz zrobię i wrzucę
no i nauczyłam się czegoś nowego...to dopiero skarb..
poproszę!
w szmatławcu mojej babinki mi 9 wypisali...i śmieszne ale faktycznie była
poproszę!
w szmatławcu mojej babinki mi 9 wypisali...i śmieszne ale faktycznie była
niskodchylony, biedaczysko jesteś, jak 6/10 na oczy nie widziałeś taki to wyczyn dla Ciebie
jocia
oj tam dla zasady zagięłęłam na niskiego parol , dlaczego ?, bo sam sobie nagrabił
Mocca
Mocca
Mocca podstawowe czyli takie jakby pewniaki to 21,32,24 + ew.7,30 zaraz podam resztę tylko musze je namierzyć
a zapomniałam to odpowiedź na pytanie o liczby na 10 najbliższych losowań
jedynka, ktorej nie lubie! postawie! bo ja zawsze stawiam, na te , ktore lubie i jakos czuję i odrzucam te, któych nie lubię czując, że nie moje...a zatem to cos innego
w swoich mam32,24..zatem wszystkie biorę a nóż widelec ....
w swoich mam32,24..zatem wszystkie biorę a nóż widelec ....
na 10?? losowań o matko..nie wiem czy tyle wytrzymam z jednym zestawem ahhahahah
to - nie graj na wszystkie losowania, tylko wtedy, kiedy będziesz wiedzieć, że warto
popytaj - są tu tacy specjaliści
popytaj - są tu tacy specjaliści
z moim szczęsciem jedno przepuszczę...i akurat wpadną ...no i tak przykro by było chyba osobie, która by powiedziala "aaa na to nie" i akurat by wpadly..i choć ja nie...to myślę, że wiele osób o takie rzeczy mogło mieć już pretensje...
oj tam, jak gratis Ci takie skromne zestawy prześlą, bez działy ...
ot, choćby taki prezes-niebieski /psss, po cichu Ci to mówię - biedaczysko, którą to już żonę Facet pochował, ale - trzyma gość fason, programy konstruuje, w kooperację z wesołymi chopakami z dojczlandii ostatnio wchodził, trzaska i trzepie - na okrągło /
to - co to dla Niego ? kilka zakładzików
na pewno, z przyjemnością, pośle
ot, choćby taki prezes-niebieski /psss, po cichu Ci to mówię - biedaczysko, którą to już żonę Facet pochował, ale - trzyma gość fason, programy konstruuje, w kooperację z wesołymi chopakami z dojczlandii ostatnio wchodził, trzaska i trzepie - na okrągło /
to - co to dla Niego ? kilka zakładzików
na pewno, z przyjemnością, pośle
hahahhhahahaha, potraficie być przezabawni zmarszczek się dorobię od tego śmiechu!
Cześć no i po stażu misja gimnazjum zakończona pożegnałem się ze wszystkimi a pani dyrektor była smutna że opuszczam ich ale zapowiedział że jak kiedyś będę chciał jeszcze przyjść np. to do Administracji nie z woźnym. A woźny jak zawsze sowie mądrości dawał a do tego chciał mnie szkolić jak się wbija gwoździe czaicie ? A teraz co byście jemu powiedzieli znaczy woźnemu bo prawdopodobnie sam będzie musiał teraz sobie radzić ?
... albo - konstruktorzy programów -
jeden nick, to jakoś od rzeki
albo ten drugi - cysorzmulti, czy jakoś tak
poczytasz-doczytasz
triset
żonę, lub prawie żonę - to zależy, w której to było z opowieści
zostawiam prawie i powo i znikam
jeden nick, to jakoś od rzeki
albo ten drugi - cysorzmulti, czy jakoś tak
poczytasz-doczytasz
triset
żonę, lub prawie żonę - to zależy, w której to było z opowieści
zostawiam prawie i powo i znikam
Mocca to taki żart był, ale na serio w tej metodzie jest tak, że pytanie musi być precyzyjne stąd moje rozsterki po uwadze, że przez 10 looswań wróżkowe nie wejdą
Liczby pozostałe to 12,15,18,22,46,61,74,76 plus ew. 70,72
Liczby pozostałe to 12,15,18,22,46,61,74,76 plus ew. 70,72
Po stażu.
A od 01.10.2014 mam iść do pracy do wujka przedszkola tylko jeszcze nie wiem na jakie stanowisko ? Bo tutaj byłem jako niby pracownik obsługi biurowej a byłem z 2 dni co to ma być ?
nisko
że dziś 'amba' - nie peniaj - kiedyś może coś z nich wpadnie /pssssss - trzeba było więcej niż cztery zestawy dać, to byłoby szybciej hihi/ ale spoko chopie - weź korepetycje, jak wyczuć kiedy z pecynki kuponów zagrać i pooooooowwwwoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
że dziś 'amba' - nie peniaj - kiedyś może coś z nich wpadnie /pssssss - trzeba było więcej niż cztery zestawy dać, to byłoby szybciej hihi/ ale spoko chopie - weź korepetycje, jak wyczuć kiedy z pecynki kuponów zagrać i pooooooowwwwoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Mhmm !
Robal_36 myślę, że gdyby coś kiedyś to byliby by bogaci i programó nie pisali...jeden na miliony z taka misją dla społeczeństwa by się trafiał...
Medea76 nie znam się na metodzie...ale zapewne zasady w niej muszą być jakieś "wróżkowe" achhh....tak czy owak, dziękuję za liczby....zagram....i zobaczymy, będę grała chyba, że coś przeszkodzi wysłać dlatego przepięknie Ci dziękuję za wysiłek i starania...
Robal_36 myślę, że gdyby coś kiedyś to byliby by bogaci i programó nie pisali...jeden na miliony z taka misją dla społeczeństwa by się trafiał...
Medea76 nie znam się na metodzie...ale zapewne zasady w niej muszą być jakieś "wróżkowe" achhh....tak czy owak, dziękuję za liczby....zagram....i zobaczymy, będę grała chyba, że coś przeszkodzi wysłać dlatego przepięknie Ci dziękuję za wysiłek i starania...
medea76 jak wygram....obie wygramy
Mocca jestem miejscowym szpeniem pozytywnie zakręconym na punkcie astrologii, numerologii i innych nieracjonalnych pomysłów typowania cyferek . Jakby co to jestem do usług
a są jeszcze inne metody? jeśli tak to czy porywają się, czy każda mówi co innego...? <--ot takie dziwne spostrzeżenie...
Czemu nic do mnie nie odp o tym co pisałem powyżej ?
(nie mam na myśli mojego przypadku....tylko ogólnie...)
krzysztof_c odpisuję tylko się trochę przejęłam powyższym ...a w ogóle to witaj , O!!
Mocca
to w sumie 'dobrze' myślisz
raz, że czasem - nie sami piszą, bywa, że nie są to żadne 'programy', a zwykłe arkusze excela,
dwa, że osiągnięcia różne często są wątpliwe,
i trzy, jak, to kiedyś, dawno dawno temu, niejaki Serafin tu napisał - sens powtarzam - >>...nikt, nigdy i nigdzie na świecie systemowo nie roztrzaskał teesów...<<
i znikam, bo znowu mi się 'dostanie'
to w sumie 'dobrze' myślisz
raz, że czasem - nie sami piszą, bywa, że nie są to żadne 'programy', a zwykłe arkusze excela,
dwa, że osiągnięcia różne często są wątpliwe,
i trzy, jak, to kiedyś, dawno dawno temu, niejaki Serafin tu napisał - sens powtarzam - >>...nikt, nigdy i nigdzie na świecie systemowo nie roztrzaskał teesów...<<
i znikam, bo znowu mi się 'dostanie'
Co byście teraz woźnemu powiedzieli ?