Wpisy 2 146 501 – 2 146 600
25 września 2014 23:28 → 26 września 2014 01:06, 100 wpisów
Jociu
jocia
Staszku to widze że w tym samym klubie jesteśmy- z ograniczonym funduszem i na minusie
baxter
byłam pewna że wylosują mi dzisiaj 9 - głowę bym dała a tu klops... bez głowy zostałam
multi-ulka
staszku
multi ulka
tak, na minusie i to wielkim
tak, na minusie i to wielkim
Zaznaczam nie mam tabelki..i własciwie nic nie wiem o Twojej metodzie
baxter a może mógłbyś jakieś stare wpisy obfocić i wrzucić fotę do netu by mieć wyobrażenie jak ten zapis prawidłowo wygląda?
Staszku to dokładnie tak jak ja. Dziś rano widziałam 2 kominiarzy, z jednym pogadałam nawet więc głupia , przesądna, pewna że szczęście będę miała podwójne wysłałam na 14-tąkuponów za 23 zeta i wygrałam.... 2 zł
multi ulka
ale Ty miałaś przynajmniej ósemkę kiedyś
ale Ty miałaś przynajmniej ósemkę kiedyś
Staszku ale po niej to już tylko fotka kuponu została, a wydatków stale przybywa
Baxter pozwolę sobie wpisac Ci mój adres w Twojej KG
co na jutro? 80?
multi ulka zaczniemy wygrywać
są nowe - obiecujące metody !
są nowe - obiecujące metody !
Staszku a Ty jakie metody stosujesz? A co do wygranych to wierzę że na pewno wygramy spor i to nie jeden raz
sporo* miało być bo wyszło że spór toczymy
jociu
multi ulka
wiesz ja" Tu" o moich metodach nie piszę bo TS widzi wszystko
ale są szanse że coś się ruszy
wiesz ja" Tu" o moich metodach nie piszę bo TS widzi wszystko
ale są szanse że coś się ruszy
Staszku Ts ma ponoć swój hamerykański program który i tak nie pozwoli nam wygraćc wiecej niż im to odpowiada, bez względu na to jaką metoda gramy a mnie się tak marzy 10/10x10+
Jociu no tak, tylko TY najczęściej chodzisz spac gdy ja już wstaję by powitać nowy dzień
jocia to ma dobrze
ula,@ jutro
ja się zbieram spać już
Dobranoc Wszystkim
..znikam.
ja się zbieram spać już
Dobranoc Wszystkim
..znikam.
baxter oki , spokojnej nocki
baxter miłych
Przepraszam,że się wtrącę w wątek wyżej, gdyby nawet owy program czy system istniał,zawsze jest możliwość jego zawiechy, nie ma systemu,czy programu, który jest bezusterkowy, a więc, nawet wtedy gdyby ktoś oprócz Siły Wyższej kombinował z kulkami zawsze jest szansa,że jednak program się zawiesi na korzyść gracza
dionicos i na to właśnie liczę latając dwa razy dziennie do kolektury
Jociu i owszem- w sumie każdy dzień mam wygrany - jak nie kasę to zdrowie
zawsze jest szansa że akurat trafi coś większego na ciebie
Uciekam spinkać Kolorowych snów dla wszystkich.
Jociu
Jociu
Ja sobie na jutro dam spokój z multi za duzo w plecy,a co do 77 tak-tylko jak te 77 kreślę to wpada 66 i odwrotnie
ide spac nara
Jak bym dziś na wieczór zagrał zestawami ,które dostałem od DariuszaW, byłbym do przodu, ale kto wie w jakim czasie je puścić to już inna sprawa.
ulka
Dobranoc
Dobranoc
raz nimi zagrałem ale to była taka pyrrusowa wygrana, gdybym dziś na wieczór pociągnął to by były przody
No ale to tak jest, dlatego swoje wysyłam , bo to tez mozna się pogubić w gotowych zestawach , zwłaszcza jak ich dużo
mw dobranoc
12 zestawów czyli wydałbym 60, bo na 10 zawsze gram z + wygranej 168
Ale nie jestem zły na siebie,mam większą wtopę w dorobku z niewysłanym kuponem i to nie zestawem dwudziestu kuponów,tylko jednym zakładem kiedyś nie wysłałem 9/10, ale prawdą jest,że tu miałem pecha zbiegu okoliczności które uniemożliwiły mi to wysłanie.
No dobra znikam, może trochę oko przymrużę, pa,pa Jociu i Tobie gonzaga wszystkim innym dobrym ludziom.
Dobranoc
Dobry wieczór wszystkim ! !
Weszłam tylko się przywitać
... i wychodzę już spać....
Weszłam tylko się przywitać
... i wychodzę już spać....
( dzięki TS ... o inne nie pytałam ), że tam ożenek jakiś, albo coś....Ad. 590.
Niee, nooo ja dzisiaj bardzo dziwne rzeczy robiłam .... Nie mam ostatnio jakoś nawet czasu kupony wysłać