Wpisy 2 146 001 – 2 146 100
25 września 2014 15:28 → 25 września 2014 18:30, 100 wpisów
lewy > łap : http://www.youtube.com/watch?v=cKF2GjRAUtE niekoniecznie w moim guście..ale.. pasuje
siemka jest możliwość wpisania swoich liczb z kuponie Tutaj i żeby sprawdziło liczbę trafionych liczb?
bo wiem że na 100% było coś takiego, tylko długo tu nie zaglądałem i nie mogę teraz znaleść..;/
bo wiem że na 100% było coś takiego, tylko długo tu nie zaglądałem i nie mogę teraz znaleść..;/
Co do 66 nie mam zdania,grałem dość długo na tę liczbę,ale jeśli Ty Jociu tak uważasz to wpadnie.
Nuta9:
tak, np. tutaj: http://www.multipasko.pl/typowania/multi-lotek/stale.htm
tak, np. tutaj: http://www.multipasko.pl/typowania/multi-lotek/stale.htm
a jeśli jeden zestaw liczb, a wiele losowań, to faktycznie najlepiej Tester liczb
dionicos
za moment pójdę coś wysłać, to i może uda się coś dowiedzieć ale
ale, czy koledze nie styknie takie ewentualnie gołe dwie bańki ?
za moment pójdę coś wysłać, to i może uda się coś dowiedzieć ale
ale, czy koledze nie styknie takie ewentualnie gołe dwie bańki ?
Krasnalku,tak na przyszłość,jak publikujesz wygrany kupon to bez tego numeru kodowego na dole kuponu,różne typy po sieci się pętają,a czasem trafi ci się coś większego namiesza ci tam jakiś gość i nim wypłacisz wygraną to trochę potrwa,wiadomo i tak ją odbierzesz,ale się trochę podenerwujesz, bo TS może wstrzymać wypłatę do wyjaśnienia jak ktoś zgłosi przed tobą wygraną.
Cześć co tam u was słychać ? Jutro mój ostatni dzień w pracy w gimnazjum pod kierownictwem pana woźnego i będzie pa pa. A nawet nie wiem sam dlaczego obiad postawiłem jemu gołąbki rybne. No było wziął fasolową a ja do niego czy weźmie jeszcze drugie danie a on nie mam kasy to mówię dobra dobry wujo postawi nie. To jakie oczy zrobił o takie. A jutro mam przyjść bo już zachęca na wódkę którą postawię.
Jak go jutro pożegnać żeby zostało mu to w pamięci w pracy ?
2 146 040. Robal_36
2 gołe bańki,nie starczy po potrąceniu podatku1.800.000pln, ja potrzebuję min,1.000.000$
2 gołe bańki,nie starczy po potrąceniu podatku1.800.000pln, ja potrzebuję min,1.000.000$
Krasnalek.
Prawdą jest,że gdy trafia się coś dużego,lepiej milczeć.Ludzie uważają,że jak wygrałeś to ty jeden powinieneś się n nimi wszystkimi podzielić i zawsze im mało.
Prawdą jest,że gdy trafia się coś dużego,lepiej milczeć.Ludzie uważają,że jak wygrałeś to ty jeden powinieneś się n nimi wszystkimi podzielić i zawsze im mało.
Witam wszystkich cieplutko
Cześć co tam u was słychać ? Jutro mój ostatni dzień w pracy w gimnazjum pod kierownictwem pana woźnego i będzie pa pa. A nawet nie wiem sam dlaczego obiad postawiłem jemu gołąbki rybne. No było wziął fasolową a ja do niego czy weźmie jeszcze drugie danie a on nie mam kasy to mówię dobra dobry wujo postawi nie. To jakie oczy zrobił o takie. A jutro mam przyjść bo już zachęca na wódkę którą postawię.
A od 1 października ruszam na nowy staż urzędu pracy do wujka jak pracownik będę w przedszkolu i w gospodarstwie robić podobno ?
spoko stary, ale
na maturze, czy coś - miałeś matmę ?
powtarzam - dwie bańki papierów ?
na maturze, czy coś - miałeś matmę ?
powtarzam - dwie bańki papierów ?
Miał może ktoś z Was wizje jaka piąteczka w mini dziś wypadnie? Chętnie bym skorzystała , bo jakoś zero czucia w tej materii mam dzisiaj
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Automat-do-gier-uratowal-mezczyzne-przed-aresztowaniem,wid,16911266,wiadomosc.html
R36 dziękuję za kwiatki
Krasnalka
multi_ulka
multi_ulka
-ŚCINA MI SIE KOMP ZNA KTOŚ JAKIŚ BEZPŁATNY PROGRAM DO NAPRAWY NA NECIE
Witam niewitanych
Kupony wysłane? Gotowi?
Kupony wysłane? Gotowi?
Jocia.
Po pięciu linkach pod rząd lub po pięciu " dowcipach" powinien być BAN
Emi Jociu witajcie dziewczyny Musiałam odskoczyć do kotłowni. Tak domek wyziębiony że trzeba w centralnym przepalić bo trzęsie mnie jak licho.
Jocia.
Namówiłaś Go.To może wyjedź Mu naprzeciw,z jakimś ciepłym kocem.
Najlepiej wyjedź tandemem.
Namówiłaś Go.To może wyjedź Mu naprzeciw,z jakimś ciepłym kocem.
Najlepiej wyjedź tandemem.
no cóż , dobrze.. wyjadę ..tylko załatwie tandem.. chyba,że na hol Go wezmę może razem wyjedziemy ?
kurcze patrzę w te liczy i patrzę i jedyne co widze to to że nic nie widzę
Jocia.
A wiadomo gdzie teraz jest?Na pewno siedzi sobie w cieplutkim domku i śmieje się w kułak.
A wiadomo gdzie teraz jest?Na pewno siedzi sobie w cieplutkim domku i śmieje się w kułak.
J-23 ależ nostalgicznie...
Dziewczyny a dokąd to wysłałyście Moneta? Spisek jakiś był?
Na tour de Pologne.
Kolacyjka