Wpisy 2 145 501 – 2 145 600
24 września 2014 22:26 → 24 września 2014 23:59, 100 wpisów
Jocia dwie pewne podane na 14.00 weszły teraz
na samym początku
Brawo !
na samym początku
Brawo !
jocia...
jocia taka młoda
panoramix...
dobra uciekamdo jutra
jocia 18 ? chyba 40 lat temu
A wicie co mnie oburzyło w jego wypowiedzi że nasi górnicy nie powinni mieć żalu bo powinniśmy importować węgiel z zagranic bo tańszy jest no rzesz ty a co z górnikami mówię o to on na to że mogą gdzie indziej znaleść pracę czy on normalny jest a zgrywa mądrale mówię wam cwaniaczka nawet. A ja do niego tak pan mówił bo jakoś się panu powodzi w przeciwnym wypadku inaczej by śpiewał co ?
Gdzie są stocznie, huty i inny przemysł a teraz kopalnie jeszcze będą zamykać no losie co to ma być ?
Witam wszystkich po dluzszej przerwie. Mam pytanko, jakie sa wyniki JOKERA?
Dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach.
Nie bylo dzisiaj losowania JOKERA?
A co przeskrobal?
jocia wygrałam tyle kasiory, że pewnie nie usnę dzisiejszej nocy-stres
Jocia
raczej łon, noa le.... sie myslic mogę, wszystko przez ten gender
Jocia,ON
maryjanek w Keno jak wysłał o 15,35 te liczby z wczoraj to trafił 8/10
U mnie,słabo :2/5,4/6,4/7 Mini 1/5 Liczby puszczone,do soboty
może jutro będzie lepiej
może jutro będzie lepiej
Ja jutro zagram na 100%
Witam.Jutro dzień Thora.Dobry dzień.Życzę Wszystkim spełnienia i żeby każdy czworonóg poznawał swojego właściciela ....Wszystkim-kciuki(brak emotek)idobranoc(brak emotek).
Starsza wersja czwartku to ćwiartek bo w ten dzień Thor ćwiartuje wrogów ludzi - olbrzymów
Wiadomość od pieska....Jestem intensywnie leczony,ale nie znoszę kroplówek,choć przyjmuję je z godnością.Nie lubię być kłuty-potem ...co potem?W nagrodę dostaję białe mięsko.I jeszcze te tabletki-jakieś Hepatiale-rozpuszczone w wodzie na łyżeczce i wciśnięte w otwarty siłą pysk.Brrr....ohyda-ale potem też mięsko.Niby w nagrodę.Moja pani myśli,żem idiota.Listopad przyniesie diagnozę...Ale dieta-fuj.Pozdrawiam lubiących pieski