Wpisy 2 140 907 – 2 141 006
20 września 2014 22:29 → 20 września 2014 22:59, 100 wpisów
Niemcy chcięli zaistnieć w statystykach, dzieki temu zdobyli żółta kartkę
trener wziął czas, aby im wyjaśnić, ze to nie jest piłka nozna tylko siatkowa
Stefan wziął czas, aby pokazać im krótki filmik, jak gra jego babcia...wracamy na parkiet
ludzie nie mają co obgryzać, spocone koszulki stają sie coraz bardziej ciężkie i obcisłe, ale gramy dalej 16:15
Mika przyponiał sobie, ze dzisiaj na WP pokazywali ich zdjęcia z młodosci i w ferworze zemsty zdobywa pkt. Za ciosem poszedł drugi i mamy 18:16
chłopaki, chciałbym juz isc spac...20:18 po gwożdziu srodkowego Polski
szała na trybunach...Niemcy w ostatnim akcie mają serwowanego red bulla
Miało być 5 000 000 ale przeszacowali. Za mało osób zagrało. A tak w ogóle to ostatnio prawie zawsze jak podają jakąś pulę przewidywaną to dużo do niej brakuje.
niech to się już skończy
ohhhhhhh
no to jeszcze tylko pozamiatać Brazylie
Nudzić to się nasze chłopaki na swoich meczach nie dają.Dreszczowce fundują raz po raz.
FINAŁ MŚ 2014 ZA DARMO? POLSAT PODJĄŁ DECYZJĘ!
Powiedzmy to wprost - Polska ma ogromne szanse wygrać Mistrzostwa Świata w Siatkówce 2014. Ale to nie koniec dobrych wiadomości! Telewizja Polsat poinformowała właśnie, że jeśli biało-czerwoni zagrają w Finale MŚ 2014, stacja pokaże mecz w otwartym kanale tv!
Powiedzmy to wprost - Polska ma ogromne szanse wygrać Mistrzostwa Świata w Siatkówce 2014. Ale to nie koniec dobrych wiadomości! Telewizja Polsat poinformowała właśnie, że jeśli biało-czerwoni zagrają w Finale MŚ 2014, stacja pokaże mecz w otwartym kanale tv!
Solarz teraz niech se wsadzi w duupę antenę i tak nasi wygrają mistrzostwa
Brazylia jest naładowana nerwami zobaczymy jak będzie
s***isyny człek płaci temu państwu a co w zamian ma ??? wielkie gówno
Skąd ten Solarz się wziął,nie znany w latach 90-ych,naraz wypłynął nie wiadomo za czyją kasę
Nie oglądalem całych mistrzostw to jutro też nie będe oglądał A polsat widzowie powini zbojkotować
jak wszystkie mecze blokowali to niech teraz też sobie darują mam ich w dupie
tu jest ciekawiej czytać
tu jest ciekawiej czytać
czytac transmisje miałem na myśli
ja do lutego za darmo mam wszystko i jak dla mnie sa ok
tez ich to kosztowalo chca zareobic
takie mamy prawo reszta to polityka
tez ich to kosztowalo chca zareobic
takie mamy prawo reszta to polityka
tusk spierdzie...ł bo wiedział że najbliższe wybory wtopi z kretesem ciool j.ebanny