Wpisy 2 140 479 – 2 140 578
20 września 2014 18:52 → 20 września 2014 20:37, 100 wpisów
danower>> zamiast wysyłać pieniądze do kieszeni wygrana na 100 % ??
Robal.
dzięki.Podtrzymałeś moją nadzieję.
dzięki.Podtrzymałeś moją nadzieję.
e46
wydukał coś jeszcze o "wystąpieniu zdarzenia A, jeśli wystąpiło zdarzenie B" i uśmiechnął się tylko
szyderczo
psssss
masz takie, co j u ż wystąpiły - z trafiła, czy sama kreśliłaś ?
wydukał coś jeszcze o "wystąpieniu zdarzenia A, jeśli wystąpiło zdarzenie B" i uśmiechnął się tylko
szyderczo
psssss
masz takie, co j u ż wystąpiły - z trafiła, czy sama kreśliłaś ?
Robal.
Tak mnie jakoś naszło i sama skreśliłam.
Tak mnie jakoś naszło i sama skreśliłam.
danower >> ja na razie przestałem grać bo mi nie wychodzi a po drugie działa na ślepotę i nic nie widzę w kieszeni robi się pustka , to jest totolotek takie są jego prawa ,
e46
ale - z ciekawości - "powtórzyłaś" niechcący, czy skreśliłaś "z czapki" i zobaczyłaś, że kiedyś już były ?
ale - z ciekawości - "powtórzyłaś" niechcący, czy skreśliłaś "z czapki" i zobaczyłaś, że kiedyś już były ?
Robal.
Nie.Wyszukałam w archiwalnych losowaniach daty,które w jakiś sposób są mi bliskie i skreśliłam te same liczby,ktore wtedy były wylosowane.
Nie.Wyszukałam w archiwalnych losowaniach daty,które w jakiś sposób są mi bliskie i skreśliłam te same liczby,ktore wtedy były wylosowane.
ale - misz-masz, czy konkretne pięć liczb ?
przepraszam, że tak drążę, ale, w końcu...
przepraszam, że tak drążę, ale, w końcu...
Robal.
Zdecydowałam się na konkretne liczby.Nie wiem dlaczego,takie coś mi wpadło do szalonej głowy.
Zdecydowałam się na konkretne liczby.Nie wiem dlaczego,takie coś mi wpadło do szalonej głowy.
Mozecie brac pewniaki hahaha bo ostatnio mi dobrse idzie pewniak to 7 moi kochani
Zamit.
To już nie 3,6,9 ?
To już nie 3,6,9 ?
Danower gdybym wiedzial te 9 pewniakow bylo by super dalbym jeszcz 11 i 80 moze 77 i 69
Gaja
gaja.krotko i węzłowato ?
emerytko tak..bo lecę wyałac kuponik..oby cos wpadło czego i Wam gorąco życzę
e46
a dlaczego miałoby nie wpaść, do "głowy" ?
Gdyby jakiś Wielki Admin Adminów starł z tablicy 'archiwalnych wyników" wszystkie 'zaszłe' losowania, i nie wiedziałabyś, że zdarzenie 5/5 miało miejsce, a priori, do 21.40 - coś by to zmieniało ?
a dlaczego miałoby nie wpaść, do "głowy" ?
Gdyby jakiś Wielki Admin Adminów starł z tablicy 'archiwalnych wyników" wszystkie 'zaszłe' losowania, i nie wiedziałabyś, że zdarzenie 5/5 miało miejsce, a priori, do 21.40 - coś by to zmieniało ?
Ja dzis tylko 2 zakladziki w mini tak na spookojnie w multi na wieczor nie gralem powodzenia wieczorem
Robal_36 & emerytka 46
Gram od 1,5 roku codziennie na 2-gą paczkę parzystych ( czyli tylko 4 cyferki ) i nie wchodzą, do kompletu na innych kuponikach coś jeszcze. Nie grasz - wchodzą, zagraj - nie wejdą.
Witam serdecznie forumowiczów.
Gram od 1,5 roku codziennie na 2-gą paczkę parzystych ( czyli tylko 4 cyferki ) i nie wchodzą, do kompletu na innych kuponikach coś jeszcze. Nie grasz - wchodzą, zagraj - nie wejdą.
Witam serdecznie forumowiczów.
Dzisiejsze losowanie lotto de,które właśnie obejrzałam ,odbyło się przy udziale publicznosci.
Ciekawe, czy publiczność podpisała klauzulę tajemnicy państwowej?
A może to z tej spółdzielni niewidomych i coś tam...wzięli ludków.
Poważnie.
Pokazali publiczność i wyjaśnili,że jest to grupa osób z mecklenburg,która zostala zaproszona do studia. Na koniec jeszcze powiedzieli-jeżeli ktoś chciałby przyjrzeć się losowaniu ,jest proszony wysłać meila.
Pokazali publiczność i wyjaśnili,że jest to grupa osób z mecklenburg,która zostala zaproszona do studia. Na koniec jeszcze powiedzieli-jeżeli ktoś chciałby przyjrzeć się losowaniu ,jest proszony wysłać meila.
ksings siemasz
ale, to było zrozumiałe
a co to jest "2-ga paczka parzystych" ?
ale, to było zrozumiałe
a co to jest "2-ga paczka parzystych" ?
Robal.
1 i 1
1 i 1
O ile pamiętam, to parę osób z Tego forum chciało, lecz zostali zignorowani.
Robal_36
No tak napisałem enigmatycznie.
to jest druga dziesiątka, czyli 12,14,16,18.
jeden tylko dzień nie wysłałem i weszły 3/4.
albo mam pecha, albo gramy z komputerem tak jak pisałem.
Podobnie z zestawem 19,39,54,67.
Męczyłem dwa lata niemal codziennie, piszę niemal, bo raz jeden nie wysłałem i weszła czwóreczka.
I wszystko na temat teorii spiskowych. po takim doświadczeniu mam o TS wyrobione zdanie.
No tak napisałem enigmatycznie.
to jest druga dziesiątka, czyli 12,14,16,18.
jeden tylko dzień nie wysłałem i weszły 3/4.
albo mam pecha, albo gramy z komputerem tak jak pisałem.
Podobnie z zestawem 19,39,54,67.
Męczyłem dwa lata niemal codziennie, piszę niemal, bo raz jeden nie wysłałem i weszła czwóreczka.
I wszystko na temat teorii spiskowych. po takim doświadczeniu mam o TS wyrobione zdanie.
emi
życie
ksings
chciałbym niektórych "chcących" zobaczyć
więc to dla Twojej czwóreczki - sądzisz, że ustawiana jest maszyna, czy zestaw kul, czy co by tam nie robili ?
życie
ksings
chciałbym niektórych "chcących" zobaczyć
więc to dla Twojej czwóreczki - sądzisz, że ustawiana jest maszyna, czy zestaw kul, czy co by tam nie robili ?
ja co losowanie typuje inne liczby raz mi sie udalo losowanie po losowaniu trafic 7 , pierwsza 8 trafilem w pierwsze losowanie w niedziele
z maszyny
MM-24,30,33,36,48,53,65,74
mini-5,16,22,39,41
9,20,26,30,41
i dla odmiany jeszcze kaskada
MM-24,30,33,36,48,53,65,74
mini-5,16,22,39,41
9,20,26,30,41
i dla odmiany jeszcze kaskada
Nie wnikam Robalku. Mam to głęboko gdzieś. czasem coś liczę, i znowu wysyłam. Znajomi, bąć przypadkowo spotkani klienci więcej szarpią z zdrapek.
Coś w tym jest. Zdrapki wydrukowane i na bierząco nic nie wykombinują.
Coś w tym jest. Zdrapki wydrukowane i na bierząco nic nie wykombinują.
Robal_36
W zasadzie to jest proste, aby oszukać, albo Jak podają-pilnują losowości. Absurd.Pamiętasz Mój temat może " jak skonstruowałem..."
W zasadzie to jest proste, aby oszukać, albo Jak podają-pilnują losowości. Absurd.Pamiętasz Mój temat może " jak skonstruowałem..."
fiolka to sie okaże za 1:49 min czy gówniane
Robal_36
Nadal korzystam z Viltomierza, bo pozwala mi jako wzrokowcowi cosik zobaczyć, ale od pół roku śmieci- max 6/10.
Nadal korzystam z Viltomierza, bo pozwala mi jako wzrokowcowi cosik zobaczyć, ale od pół roku śmieci- max 6/10.
Marcinek
Fiolka
Fiolka
Ksings>> chyba jednak za słabo męczyłeś..
Ostatnie 300 losowań i tylko losowania wieczorne.
W południowych wyniki podobne. Wiec trochę czwórek w niecały Tobie rok uciekło.
Sprawdzenie wyników zakładów w historii losowań
od losowania nr 6040 z dnia 2013-11-23
do losowania nr 6339 z dnia 2014-09-18
---------------------------------
-------------------------------------
Zakład 4 liczb : 19,39,54,67.
---------------------------------------------------
59 razy trafiono 2 z 4 liczb,suma wygranej 118,00 zł
12 razy trafiono 3 z 4 liczb,suma wygranej 96,00 zł
4 razy trafiono 4 z 4 liczb,suma wygranej 336,00 zł
Ostatnie 300 losowań i tylko losowania wieczorne.
W południowych wyniki podobne. Wiec trochę czwórek w niecały Tobie rok uciekło.
Sprawdzenie wyników zakładów w historii losowań
od losowania nr 6040 z dnia 2013-11-23
do losowania nr 6339 z dnia 2014-09-18
---------------------------------
-------------------------------------
Zakład 4 liczb : 19,39,54,67.
---------------------------------------------------
59 razy trafiono 2 z 4 liczb,suma wygranej 118,00 zł
12 razy trafiono 3 z 4 liczb,suma wygranej 96,00 zł
4 razy trafiono 4 z 4 liczb,suma wygranej 336,00 zł
Patrzę do notesu na bilans. Skłamałem jednak. Miałem 7/8 dwa razy, 7/10 trzy razy.
cześ Monet
cześć miało być
U.P.S.!
No tak Robalu,sprawdzę to jeszcze, ale tak może być.Czasem byłem zniechęcony, lub zmęczony po pracy i coś nie wysłałem. Wtedy wchodzą.
No tak Robalu,sprawdzę to jeszcze, ale tak może być.Czasem byłem zniechęcony, lub zmęczony po pracy i coś nie wysłałem. Wtedy wchodzą.
hihi - zdrapki, to akurat temat na jeszcze inną bajkę
to jak ? jednak maszyna - nie oszust ?
to jak ? jednak maszyna - nie oszust ?
12,14,16,18.
nie weszły od 1954 losowania.
aczkolwiek raptem 3/4 czasem wchodzi.
nie weszły od 1954 losowania.
aczkolwiek raptem 3/4 czasem wchodzi.
hihi
nie ja - kol Monet sprawdzał
19,39,54,67 - 4/4 - 25.07.2014, 08.05.2014, 03.04.2014 i 24.02.2014
nie ja - kol Monet sprawdzał
19,39,54,67 - 4/4 - 25.07.2014, 08.05.2014, 03.04.2014 i 24.02.2014
Monet.
Żeby nie było.
Żeby nie było.
Spacerek
idę psa wynieść na spacer do losowanka
powodzenia wszystkim
powodzenia wszystkim
Jasne.Miałem pecha? tylko 4 razy nie wysłałem tego drugiego zestawu i weszły. Jak to się ma do statystyki, bo w ciągu jednego tylko roku jest sporo losowań. żadna definicja pecha tego nie wytłumaczy.
Drugą paczkę parzystych mieszam teraz z innymi cyferkami, bo inaczej się już nie da.Zawsze jakaś szansa.
Wyjdzie w końcu na to, że wejdą 4 i nic z pozostałych dopisanych.
Ale dopisuję dopiero od tygodnia.
Ale dopisuję dopiero od tygodnia.
Cześć
Czekałam na Pana Moneta ( rozumiem iż ma wolne )
21 mi ładnie wychodzi, czy aktualna?
Czekałam na Pana Moneta ( rozumiem iż ma wolne )
21 mi ładnie wychodzi, czy aktualna?
ksings
kiedy Ty nie wysyłałeś swojej 4/4 - racz zauważyć - inni wysyłali swoje 5/5, 6/6 itd itd do 10/10
kiedy Ty nie wysyłałeś swojej 4/4 - racz zauważyć - inni wysyłali swoje 5/5, 6/6 itd itd do 10/10
Nie wiem jak to ugryźć, bo Viltomierz pomaga. Zatem trzeba tylko pomyśleć.
Raz wziąłem na chybika 10* 10 stawka, ale to było jeszcze wtedy za 1,25, i dostałem 700 zeta na rączkę.
w dobie kompów i photoshopa - wskan, to akurat nie największym problem
Hejka wszystkimDla farciarzy
U mnie lipa o 14tej,może coś wieczorem
No nie o to chodzi, bo o fałsz nietrudno, dlatego nie zaglądałem i nie chwaliłem się śmiesznymi wygranymi. W U.S.A jest to inaczej zorganizowane. Mam na myśli, że bardziej wiarygodne.
ksings
powiedz - machałbyś dookoła pukonem z 6/6 w lotto ?
deki
siemanko, masz - 13 ?
powiedz - machałbyś dookoła pukonem z 6/6 w lotto ?
deki
siemanko, masz - 13 ?
Niemniej w ciągu tego roku jestem " tylko" 122,50 w plecy, a wysyłam codziennie prawie. Czasem zmęczenie,inne sytuacje i.t.d. więc nie wyślę.
Robal_36
Masz rację.
takim to jeszcze, większym w Naszej polandii, uuuuch.
porwą mi dziecko i przyślą uszy.
Masz rację.
takim to jeszcze, większym w Naszej polandii, uuuuch.
porwą mi dziecko i przyślą uszy.
10/10 w MM to jeszcze nie kosmos. Jak trafię ( czego sobie i Wam życzę ), to się pochwalę tym bardziej, że korzystam z Viltomierza.
Pisałem już o tym.
Pisałem już o tym.
Robal_36 wyslany ?
Dobrze jocia. Książkę taką czytałem - " Człowieku nie irytuj się "
Pozdrawiam wszystkich, i do następnego ,
Pozdrawiam wszystkich, i do następnego ,
ksings 10/10 kosmos prawie 1 do 9 mln a placa tylko 250k bez plusa ( dobrze ze bonusa wprowadzili to troche wzmacnia sytuacje ) a to marnie jak na takie prawdopodobienstwo
jocia ja tez w zabce czasami
ddeki
w sumie, zazwyczaj i generalnie, to nie kreślę blisko połowy liczb hihi
ksings
tyle razy już to powtórzyłeś, że powoli stajesz się coraz mniej wiarygodny, a z niektórzy / złośliwi/ moga posądzić cię o, jakiś deal, lub no - powiedzmy, wazeliniarstwo - bez urazy, oczywiście
albin
oczywiście
w sumie, zazwyczaj i generalnie, to nie kreślę blisko połowy liczb hihi
ksings
tyle razy już to powtórzyłeś, że powoli stajesz się coraz mniej wiarygodny, a z niektórzy / złośliwi/ moga posądzić cię o, jakiś deal, lub no - powiedzmy, wazeliniarstwo - bez urazy, oczywiście
albin
oczywiście