Wpisy 2 140 064 – 2 140 163
20 września 2014 04:49 → 20 września 2014 09:28, 100 wpisów
ja też ale ma lać jutro i nie wiem czy mi się opłaca i tak zaraz będą brudne
Monet
od kilku dni nie lubię siebie bo mam katar że o mały włos dupy nie urwie w trakcie kichania
od kilku dni nie lubię siebie bo mam katar że o mały włos dupy nie urwie w trakcie kichania
Dusia nie dośc że głupi to i pewnie nawalony siedział przed kompem i nadawał.
Ktoś kiedyś tu podal nazwę tego syropu.
Wypróbowałem na sobie-rewelacja.
Wypróbowałem na sobie-rewelacja.
Dusia czosnek jak na razie mi pomaga już jest trochę lepiej niż było ,tylko ten katar mnie dobija
1 lub 2cytryny ,3 łyżki miodu ,1 kieliszek rumu ,gorąca woda/do uzupełnienia pełnej szklanki,wypić przed spaniem/
jestem uczulona na salicylany,więc muszę próbować /innych sposobów/mi to pomaga.Mrówka.
ma ktos ciekawe liczby do multi i mini nic mi do glowy nie przychodzi eh
Dzień dobry.Milego dnia.
http://i.pinger.pl/pgr335/9be0c15a000643614f55bc4c/2386.gif
http://i.pinger.pl/pgr335/9be0c15a000643614f55bc4c/2386.gif
gryks na obróbce do oporu...
emerka coś dowaliła???
EstyMy
gryks dziś lew; 4,13,19,35,38,40,,,,
witam ponownie tych co witalem i tych co n ie witalem
islandorka szkoda ze lew bo ja pannienka
islandorka szkoda ze lew bo ja pannienka
dzis na 14 do pracy do 22 zeby mi sie tak chcialo jak mi sie niechce
no squrwiele chamskie tees qurwa 5/10 mam pierwsze 5 trafione następnie dupa co za cholery
Oooo! Proszę bardzo!
Barnapapa we własnej osobie....
Jak tam Barnapapa, kiedy wygrasz ??
Barnapapa we własnej osobie....
Jak tam Barnapapa, kiedy wygrasz ??
chyba cos takiego 38,44,69,52, plus liczby lwa 58,04 do tego moze jeszcze 33,34,36,63
wygram wtedy jak pojadom szwedy -żebym ja to wiedział ,licze że dzisiaj
Cześć wam co szykujecie się na mecz półfinałowy z Niemcami ? Stawiam że będzie to jednak nasz łatwiejszy mecz choć nie musi tak być i 3:0 tak bym chciał bo już mam dosyć tych pięciosetowych za dużo emocji bez przesady ale za walkę serdecznie dziękuje naszym siatkarzom i żeby tak nasi kopacze w nożną tak robili to też sukces by przyszedł prędzej czy później no ale wracając do siatkówki stawiałem przed mistrzostwami na finał naszych z Brazylią i chyba się to sprawdzi jak myślicie ?
kszysztofie stawiam na final polska francja a co do polfinalu tak az latwo z niemcami wg mnie nie bedzie
Oglądacie MŚ ?
3-0 !!! chłopacy.
Isla
Znowu TS mi dowalił.
Znowu TS mi dowalił.
A wielki finał Polska vs Brazylia i 3-1 dla nas oraz rewanż za 2006 rok tak to widzę.
EstyMy
A nasi piłkarze niech się patrzą i uczą jak się walczy i wygrywa co o tym powiecie ?