Wpisy 2 139 859 – 2 139 958
20 września 2014 01:39 → 20 września 2014 02:56, 100 wpisów
kasę masz.. by kupić - ale.- Jakie?- może, by przestać pić.-
To przestań.
- Ale jak potem żyć bez marzeń?
To przestań.
- Ale jak potem żyć bez marzeń?
czego sie spodziewalascie? ze pasco dalej to bedzie prowadzil? - a kogo obchodzilo to czy pasco ma rodzine ? - kogo obchodzilo co on chce zrobic? - teraz ma szanse
Wróciłam ..
2 139 831. wega10 2014-09-20 (01:14)
to koles ktory kuma matematyke -trygonometrie - i calki -kto wie i kto mial calki w czasie studiów?
trygonometrię to maja dzieci w gimnazjum a całki to jak pisałam .. znam, zapewniam, uczyłam się , a jak sie uczyłam, to nie klikałam
RYCHFER jak sie czuje Juleczka ?
Mam nadzieję,że dobrze ,ale to innym razem
znikam juz... dobranoc raz jeszcze .
2 139 831. wega10 2014-09-20 (01:14)
to koles ktory kuma matematyke -trygonometrie - i calki -kto wie i kto mial calki w czasie studiów?
trygonometrię to maja dzieci w gimnazjum a całki to jak pisałam .. znam, zapewniam, uczyłam się , a jak sie uczyłam, to nie klikałam
RYCHFER jak sie czuje Juleczka ?
Mam nadzieję,że dobrze ,ale to innym razem
znikam juz... dobranoc raz jeszcze .
jocia - co ty klikasz? trygonometrie? twoje dzieci ? - to chyba masz 60 latek?
jocia hmm to nie tak - prawda jet taka - masz meza masz dziecko - ale szukasz po co ?
napiszą ze klikam sam sobie - jocia nie rób tego - szkoda dzieci
jak chcesz to wez sobie mlodego pokochoj sie - jak sie obudzisz to bedziesz ***a dla meza - wybieraj
Typuję jeszcze, nie śpię..zeszłam tylko z czatu ..
Czytaj ze zrozumieniem >> trygonometrię to maja dzieci w gimnazjum << czy napisałam : moje dzieci ?? NIE !!!
Pierwiastek z trzech..kwadratowy oczywiście, ..1,73...i tam po przecinku w nieskończoność ..
Co do całek, to chodziłam do klasy mat-fiz i już w LO były, więc nie pisz ,ze tylko na studiach są.
wega daj sobie spokój.. bo już nie wejdę na czat.
Dobranoc.
Szkoda mi czasu .............
Cześć.
Czytaj ze zrozumieniem >> trygonometrię to maja dzieci w gimnazjum << czy napisałam : moje dzieci ?? NIE !!!
Pierwiastek z trzech..kwadratowy oczywiście, ..1,73...i tam po przecinku w nieskończoność ..
Co do całek, to chodziłam do klasy mat-fiz i już w LO były, więc nie pisz ,ze tylko na studiach są.
wega daj sobie spokój.. bo już nie wejdę na czat.
Dobranoc.
Szkoda mi czasu .............
Cześć.
Dzisiaj jakiś taki dzień >> http://www.cda.pl/video/339104d/Dzien-swira-caly-film
szkoda tobie czasu ? z malej a kim ty jestes? " bo nie mam czasu" zobacz jaka "wredna cipka" i co teraz
Wygrałeś nowy odtwarzacz DVD firmy Analpenetration,
2570 zintegrowanych funkcji, zintegrowany z nadgarstkiem
autopilot, mechanizm antykorozyjny, nabłyszczacz plastiku,
dodatkowy dubbing pod filmy z piętnastoletnimi japonkami
odtwarza pliki formatu
*syf, *huj *nic i *zero*
2570 zintegrowanych funkcji, zintegrowany z nadgarstkiem
autopilot, mechanizm antykorozyjny, nabłyszczacz plastiku,
dodatkowy dubbing pod filmy z piętnastoletnimi japonkami
odtwarza pliki formatu
*syf, *huj *nic i *zero*
hacker is such a pro name, im just a internet user, who enter sites from back because im a dick, johnny dick