Wpisy 2 138 735 – 2 138 834
19 września 2014 08:37 → 19 września 2014 10:32, 100 wpisów
Cudowne zmartwychwstanie?
Jakie to dziwne przypadki medyczne bywają..
Dupę na schodach sobie obił a na głowę mu padło.
Anzu
Racja>> chociażby za to że gdyby nie Pasko "nieboszczyk neko" pewnie dopiero po stypie by się ujawnił.
Racja>> chociażby za to że gdyby nie Pasko "nieboszczyk neko" pewnie dopiero po stypie by się ujawnił.
JESZCZE RAZ WSZYSTKICH PRZEPRASZAM
ZA TE BZDURY CO JE WYPISYWALEM
NIE MAM POJECIA CO MI STRZELIŁO DO GŁOWY
ZA TE BZDURY CO JE WYPISYWALEM
NIE MAM POJECIA CO MI STRZELIŁO DO GŁOWY
dzisiaj odpie...ił numer na MP a jutro zadzwoni do szpitala, w którym umarł, że jest bomba podłożona..........to świr
Dzis 8,9 do powtorki moim zdaniem dodal bym jeszcze do tej parki 11,16 pozdrawaim
Witam
Wczoraj słuchałam coś ciekawego, na podstawie tych wiadomości i obliczeń dat Nostradamusa to coś ma się wydarzyć niedobrego, uwaga na daty 25 10 2014 i następna data ważna to 6 11 2014
lepiej siedzieć w domu i nigdzie nie wyjeżdżać w tych dniach.
Według obliczeń tego Pana Putin ma ważne daty urodzenia on dużo może,i wynika ze jest pochodzenia Żydem.
To nie ja tylko podzieliłam się ta wiadomością.
Wczoraj słuchałam coś ciekawego, na podstawie tych wiadomości i obliczeń dat Nostradamusa to coś ma się wydarzyć niedobrego, uwaga na daty 25 10 2014 i następna data ważna to 6 11 2014
lepiej siedzieć w domu i nigdzie nie wyjeżdżać w tych dniach.
Według obliczeń tego Pana Putin ma ważne daty urodzenia on dużo może,i wynika ze jest pochodzenia Żydem.
To nie ja tylko podzieliłam się ta wiadomością.
A co Wy /prawie wszyscy/ tacy ostrzy jesteście ? "Debila, psychiatrę" ? A mało to tu dzięki anonimowości różnych takich "cudaków" grasuje ?
Albo wielonikowcy, albo jacyś bajkopisarze ? I sadzą kociopały różne staśki, theo, deprimy... A niektórzy czasem "na bombie", a inni coby złowić jelenia / sponsora/ i szafa to - po co się tu i teraz wyżywać ?
...
sorry - neko, matq, majkac, że Ci [*] nie postawiłem i wybacz - truizm dobrze, że "wróciłeś" do żywych
bajdełej - na cholerę Ci ten trzeci nick - chyba nigdy nie pojmę
Albo wielonikowcy, albo jacyś bajkopisarze ? I sadzą kociopały różne staśki, theo, deprimy... A niektórzy czasem "na bombie", a inni coby złowić jelenia / sponsora/ i szafa to - po co się tu i teraz wyżywać ?
...
sorry - neko, matq, majkac, że Ci [*] nie postawiłem i wybacz - truizm dobrze, że "wróciłeś" do żywych
bajdełej - na cholerę Ci ten trzeci nick - chyba nigdy nie pojmę
O 6-11-2014 moja Milcia skończy 4 lata,ale to dla niej raczej dobre wydarzenie,no chyba,że dla mnie to już mniej- więcej wydatków i to ,że o rok jestem starszy
chcesz się założyć?
To dawaj coś pewnego może coś w końcu wygrasz ze mną. A czasu niewiele .. ( uwaga na daty 25 10 2014 i następna data ważna to 6 11 2014 )
To dawaj coś pewnego może coś w końcu wygrasz ze mną. A czasu niewiele .. ( uwaga na daty 25 10 2014 i następna data ważna to 6 11 2014 )
Gracz z miejscowości Jasło wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
WITAM GRACZY-MÓJ UDÓJ Z WCZORA TO AŻ........UWAGA 32 ZŁOTE-20 LOS LOTEK 10 LOTTO PLUS TRÓJKA I 2 ZŁ MULTI A QURWA ŻE TAK POWIEM MIAŁEM 4 DWÓJKI W MINI 7,11 CHOLERA ASNA
Ja grzane piwko najlepsze na przeziebienie wlasnie ide podgrzac
i jak tu teraz żyć
Monet - powiedz
mimo światełka w tunelu
deki
jedynie balajntajs
Monet - powiedz
mimo światełka w tunelu
deki
jedynie balajntajs
no to jak My się weżniemy za leczenie to do obiadu nie wytrzymamy
BO JA CHCE WPISAĆ BARBAPAPA Z KOPACZOGRODU PO PRAWO NIE WIEM JAK???
NO TO JAK MONET Z TYM WPISEM ŻEBYM MIAŁ PRZY LOGOWANIU NAZWE SKĄD PISZE?
deki
dobra dobra
sześć skreśleń, to max
a koledze, to dziewiąteczka, coś tak czuję, bardziej pasi ?
dobra dobra
sześć skreśleń, to max
a koledze, to dziewiąteczka, coś tak czuję, bardziej pasi ?
dopisałem na dole i zatwierdziło zmiane a dalej mam to samo ??
trzaski ? zakłócenia ? monitorek ? coś z oczkami ?
a która szklana ?
a która szklana ?
deki
nie poznaję kolegi
- tylko jedna ?
podaj składzik i napisz, czym popijałeś
nie poznaję kolegi
- tylko jedna ?
podaj składzik i napisz, czym popijałeś
Astro jak zaczniesz się tak dzielić ze wszystkimi to co tobie zostanie???
barba co wygrałes???
16,29,12,67 to senne...
Zamit co tam śpiewasz???
ISLA TYLKO 32 ZETA DALI -SŁONIK Z LOSA AŻ 20 ZŁ 10 ZŁ LOTTO PLUS -A TE MULTI DAŁO TYLKO 2 ZŁ I OBOKI ZDUBLOWANE CZYLI TWOJE DAŁEM POTEM JE ZOBOKOWAŁEM A ONI DESZCZE TO CHAMY ZOBOKOWALI
deki
o dzięki, właśnie, przypomniałeś mi
dobra, to jest tak -
11,23,30 v 75,57,19 v 19,34,36
o dzięki, właśnie, przypomniałeś mi
dobra, to jest tak -
11,23,30 v 75,57,19 v 19,34,36
barba no widzisz i co ciebie szczescie sie uśmiechneło...