Wpisy 2 138 673 – 2 138 772
19 września 2014 02:10 → 19 września 2014 10:04, 100 wpisów
To zebylem chory potem sie przewrócilem to byla prawda ale to potem..
A Majkac to juz PASKO ZGADL Z TEGO CO WIEM
A Majkac to juz PASKO ZGADL Z TEGO CO WIEM
Napisz do Staszka ..jak na spowiedzi @ a EstyMy przeproś we wpisie K.G. ..no i resztę
Mateusz, troche lat żyję na tym świecie .. a o chorobach, rokowaniach i o oddziałach szpitalnych też wiem sporo
E..tam fajna , wcale nie .
EstyMy nawet miała ( jak wyczułam ) zal do mnie,ze nie złozyłam Tobie kondolencji
EstyMy nawet miała ( jak wyczułam ) zal do mnie,ze nie złozyłam Tobie kondolencji
nie wiem czy sie bawilem czy nie co to wogóle bylo
Jakas totalna masakra
Jutro napisze do Staszka,Estymy, MultiUli i pewnie jeszcze do kogos
Nie przebaczą to się stąd usune tak będzie najlepiej
Pewnie i tak przeczytają czat z nocy
Jakas totalna masakra
Jutro napisze do Staszka,Estymy, MultiUli i pewnie jeszcze do kogos
Nie przebaczą to się stąd usune tak będzie najlepiej
Pewnie i tak przeczytają czat z nocy
I tu widzę Twój problem > 2 138 694.<..ale nie pisz, ja tez nie bedę
Jezeli o to chodzi to psychicznie pewnie jestem jeszcze dzieckiem.
Nie rozumiem napisz mi to gdzies na kg
Musimy te rozmowe zakonczyc
Musimy te rozmowe zakonczyc
witam serdeczniedzisiaj pewniak dla MM na 14 to;
3
życze wysokich i zmykam do pracy mam teraz zajeb jak uj i nawet nie mam czasu wejśc na mp.
a ta mama co napisała o tragicznej śmierci to musi mieć dobrze nap. w głowie
3
życze wysokich i zmykam do pracy mam teraz zajeb jak uj i nawet nie mam czasu wejśc na mp.
a ta mama co napisała o tragicznej śmierci to musi mieć dobrze nap. w głowie
Dzień dobry
piątek dobrze że wczoraj w pewnej kwestii się nie odzywałem to było wyczuwalne no ale
powodzenia życzę wszystkim w typowaniu
piątek dobrze że wczoraj w pewnej kwestii się nie odzywałem to było wyczuwalne no ale
powodzenia życzę wszystkim w typowaniu
ela52 witaj
bolek 31
wczoraj 8,9 dzisiaj dam do powtórki
[25-55]stawka-2,50
marcin 9,6
8 lubi 5 i 13,,,a 10 moze być riplej z 11...
ale to tylko sugestie ja dopiero siadam do cyferek...gram na wieczór dopiero,bo cza umyć okna...
miłego dzionka u mnie coś sie chmurzy...
miłego dzionka u mnie coś sie chmurzy...
Cudowne zmartwychwstanie?
Jakie to dziwne przypadki medyczne bywają..
Dupę na schodach sobie obił a na głowę mu padło.
Anzu
Racja>> chociażby za to że gdyby nie Pasko "nieboszczyk neko" pewnie dopiero po stypie by się ujawnił.
Racja>> chociażby za to że gdyby nie Pasko "nieboszczyk neko" pewnie dopiero po stypie by się ujawnił.
JESZCZE RAZ WSZYSTKICH PRZEPRASZAM
ZA TE BZDURY CO JE WYPISYWALEM
NIE MAM POJECIA CO MI STRZELIŁO DO GŁOWY
ZA TE BZDURY CO JE WYPISYWALEM
NIE MAM POJECIA CO MI STRZELIŁO DO GŁOWY
dzisiaj odpie...ił numer na MP a jutro zadzwoni do szpitala, w którym umarł, że jest bomba podłożona..........to świr
Dzis 8,9 do powtorki moim zdaniem dodal bym jeszcze do tej parki 11,16 pozdrawaim
Witam
Wczoraj słuchałam coś ciekawego, na podstawie tych wiadomości i obliczeń dat Nostradamusa to coś ma się wydarzyć niedobrego, uwaga na daty 25 10 2014 i następna data ważna to 6 11 2014
lepiej siedzieć w domu i nigdzie nie wyjeżdżać w tych dniach.
Według obliczeń tego Pana Putin ma ważne daty urodzenia on dużo może,i wynika ze jest pochodzenia Żydem.
To nie ja tylko podzieliłam się ta wiadomością.
Wczoraj słuchałam coś ciekawego, na podstawie tych wiadomości i obliczeń dat Nostradamusa to coś ma się wydarzyć niedobrego, uwaga na daty 25 10 2014 i następna data ważna to 6 11 2014
lepiej siedzieć w domu i nigdzie nie wyjeżdżać w tych dniach.
Według obliczeń tego Pana Putin ma ważne daty urodzenia on dużo może,i wynika ze jest pochodzenia Żydem.
To nie ja tylko podzieliłam się ta wiadomością.
A co Wy /prawie wszyscy/ tacy ostrzy jesteście ? "Debila, psychiatrę" ? A mało to tu dzięki anonimowości różnych takich "cudaków" grasuje ?
Albo wielonikowcy, albo jacyś bajkopisarze ? I sadzą kociopały różne staśki, theo, deprimy... A niektórzy czasem "na bombie", a inni coby złowić jelenia / sponsora/ i szafa to - po co się tu i teraz wyżywać ?
...
sorry - neko, matq, majkac, że Ci [*] nie postawiłem i wybacz - truizm dobrze, że "wróciłeś" do żywych
bajdełej - na cholerę Ci ten trzeci nick - chyba nigdy nie pojmę
Albo wielonikowcy, albo jacyś bajkopisarze ? I sadzą kociopały różne staśki, theo, deprimy... A niektórzy czasem "na bombie", a inni coby złowić jelenia / sponsora/ i szafa to - po co się tu i teraz wyżywać ?
...
sorry - neko, matq, majkac, że Ci [*] nie postawiłem i wybacz - truizm dobrze, że "wróciłeś" do żywych
bajdełej - na cholerę Ci ten trzeci nick - chyba nigdy nie pojmę
O 6-11-2014 moja Milcia skończy 4 lata,ale to dla niej raczej dobre wydarzenie,no chyba,że dla mnie to już mniej- więcej wydatków i to ,że o rok jestem starszy
chcesz się założyć?
To dawaj coś pewnego może coś w końcu wygrasz ze mną. A czasu niewiele .. ( uwaga na daty 25 10 2014 i następna data ważna to 6 11 2014 )
To dawaj coś pewnego może coś w końcu wygrasz ze mną. A czasu niewiele .. ( uwaga na daty 25 10 2014 i następna data ważna to 6 11 2014 )
Gracz z miejscowości Jasło wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
WITAM GRACZY-MÓJ UDÓJ Z WCZORA TO AŻ........UWAGA 32 ZŁOTE-20 LOS LOTEK 10 LOTTO PLUS TRÓJKA I 2 ZŁ MULTI A QURWA ŻE TAK POWIEM MIAŁEM 4 DWÓJKI W MINI 7,11 CHOLERA ASNA