Wpisy 2 137 999 – 2 138 098
18 września 2014 11:48 → 18 września 2014 13:55, 100 wpisów
J-23, ty napiertalasz sam do siebie na tym czacie?, nie to żebym ciekawa była, tak tylko pytam.
Cześć wszystkim
Wstawiam > [*]
Nie będę roztrząsała tej informacji , bo nie znam bezpośredniej przyczyny . Gdybanie , wszelkie kwalifikacje są i w tym temacie bezsensowne . Tak czy siak - to smutne .
Roztrząsanie tego,że ukazał się wpis , tez nie jest najlepszym pomysłem.
Każdy reaguje inaczej- jeden zamyka się w sobie, drugi przeciwnie .Myślę,że ta druga opcja jest zdrowsza.
Specjalnie napisałam .. ogólnie, bo nie wiem..i Tu emerytka ma rację : jedno tylko się nasuwa >> DLACZEGO ?? ( tak nagle )
Mnie też ( szczególnie ) przez ostanie cztery lata powyższe pytanie nie opuszcza.[*]
I tyle :
Wstawiam > [*]
Nie będę roztrząsała tej informacji , bo nie znam bezpośredniej przyczyny . Gdybanie , wszelkie kwalifikacje są i w tym temacie bezsensowne . Tak czy siak - to smutne .
Roztrząsanie tego,że ukazał się wpis , tez nie jest najlepszym pomysłem.
Każdy reaguje inaczej- jeden zamyka się w sobie, drugi przeciwnie .Myślę,że ta druga opcja jest zdrowsza.
Specjalnie napisałam .. ogólnie, bo nie wiem..i Tu emerytka ma rację : jedno tylko się nasuwa >> DLACZEGO ?? ( tak nagle )
Mnie też ( szczególnie ) przez ostanie cztery lata powyższe pytanie nie opuszcza.[*]
I tyle :
dano temu podjęłaś walkę z TS swoimi metodami szukania liczb? Bo wiekszość tutaj twierdzi, że to kant...ale...tu dalsza czesc po Twojej odpowiedzi
kant ?? nie rozumiem ?
odp. :>> od 2011 rokuchyba czerwiec- lipiec.
odp. :>> od 2011 rokuchyba czerwiec- lipiec.
ja tam nieraz zaczytuję się w pewnej księdze, bo lubię ją...
I rzekł Pan: Oto jeden lud i wszyscy mają jeden język, a to dopiero początek ich dzieła.(...)
I rzekł Pan: Oto jeden lud i wszyscy mają jeden język, a to dopiero początek ich dzieła.(...)
(...) Teraz już dla nich nic nie będzie niemożliwe, cokolwiek zamierzą uczynić."
Więc...dla chcącegonic trudnego i z TS można wygrać
Więc...dla chcącegonic trudnego i z TS można wygrać
Kondi, dlaczego napisałeś ; Bo wiekszość tutaj twierdzi, że to kant... ?
to jakby dwie zębate koła. Jedno większe, jedno mniejsze, ale kiedyś te same ząbki znowu będą na tym samym miejscu - spotkają się
Że przeczę sobie.. nie, czsami można coś wyrwać..czekam na taki dzień .
Takie dni bywają.. CZEKAM cierpliwie
Takie dni bywają.. CZEKAM cierpliwie
Pisałam wielokrotnie,że sama sobie jestem winna nawet w tych 8/8 ..i 6/6 i w lotto też byłam .
Metoda dobra- wina moja
Kondi , mam tylko 34
Metoda dobra- wina moja
Kondi , mam tylko 34
2 138 015. kondi 2014-09-18 (12:25)
Kondi>>> To Dzieło Putina o Wielkiej Rosji ?
Kondi>>> To Dzieło Putina o Wielkiej Rosji ?
chyba to że dzisiaj odeślemy 3-0 Rosję z mistrzostw do domu nie potraktuje jako akt agresji wrogi wobec całej Rosji.
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
sorelka>> spoko. Ja go tymczasem obserwuje. Dokazuje i owszem.To andropauza. Ale jak gostek przegnie pałkę to się kopnę do Moskwy za uszy wytargam z liścia wygarne i się chłopina uspokoi.
Zamit dla Ciebie
A to za to ,że nie puściłeś tego kuponu na którym miałeś 9/10
A to za to ,że nie puściłeś tego kuponu na którym miałeś 9/10
spoko astro,
zamit chciał tylko pokazać TS i innym, że potrafi i moga sie martwić w (niedalekiej) przyszłości
zamit chciał tylko pokazać TS i innym, że potrafi i moga sie martwić w (niedalekiej) przyszłości
kondi.
Jeszcze do wpisu mojego : 2 138 002
To delikatne sprawy i z buciorami nie można
do po..
Jeszcze do wpisu mojego : 2 138 002
To delikatne sprawy i z buciorami nie można
do po..
Witam. kondi co jest nie tak z zegarem?
Widzę że podobno stała się tragedia dzisiaj. Mam nadzieję że może to jednak nieprawda. Pozdrawiam
Widzę że podobno stała się tragedia dzisiaj. Mam nadzieję że może to jednak nieprawda. Pozdrawiam
jest zegar z lewej górnej, wiec po co zawalac stronę niepotrzebnymi ***ami?
licząc na stronie głównej, godziny mamy w co najmniej w 4 miejscach
słuchajcie moi mili:
"wyniki lotto już po 14:00 i 21:40!"
a żeby nie zapomnieć, to
"dzisijesze losowania: 14:00, 21:40 - Multi Multi"
a mamy obecnie 13:55
wic do losowania zostało:
"05 minut i 10 sekund"
"wyniki lotto już po 14:00 i 21:40!"
a żeby nie zapomnieć, to
"dzisijesze losowania: 14:00, 21:40 - Multi Multi"
a mamy obecnie 13:55