Wpisy 2 136 420 – 2 136 520
16 września 2014 20:28 → 16 września 2014 21:18, 100 wpisów
a na co mi to potrzebne?
Panie Januszu. Poproszę o tzw. lajka Tutaj. Niekture wypowiedzi bardzo mi się podobają. I tak wielu ludzi jest na FB. Ten lajk z linkiem przyciągnie tylko userów.
Złoty>>> to ja juz przegrałem zmieniam mojego pewniaka na 00.
Wygrywasz walkowerem.
Wygrywasz walkowerem.
ogrodniczka77: bo Ty nie umiesz na siebie popatrzyć z dalszej perspektywy... i nie wiesz jak wyglądały Twoje działania z perspektywy osób tu zaglądających. A efekt był taki, że dostawałem mnóstwo maili z zapytanie o co tu chodzi i dlaczego Cię nie blokuję... ludzie po prostu uciekali z portalu i w pytaniach ciągle cytowali o co chodzi z Tobą i gdzie ten portal o Lotto?
więc czyń swoją powinność
widocznie ktoś musiał zdrowo mi przyłożyć bez powodu się nie wściekam ani nie bluzgam a układy czyjeś mnie nie interesują
złoty ..siema .. Twoja żona powiedziała ze masz zakaz pisania z maxem
zresztą
z samej ciekawości sprawdzałam się na innych portalach bo założyłam,że to ze mną może być coś nie tak - nigdzie bana nie dostałam więc?
ogrodniczka77
Te korporacje...
a pewnie sąsiedzi Cie gazem podtruwają, niedobrze jest.
Te korporacje...
a pewnie sąsiedzi Cie gazem podtruwają, niedobrze jest.
śledziłeś
więc jakby nie było nie nadaję się na neta ani już tym bardziej na "brylowanie" na czacie
2 136 445. ogrodniczka77 2014-09-16 (20:39)
śledziłeś
Nie sama się onegdaj chwaliłaś.
śledziłeś
Nie sama się onegdaj chwaliłaś.
przerżnęłam z lilą
pierw ban - nie ma tak,że ktoś będzie o mnie decydował - nie bo nie
pierw ban - nie ma tak,że ktoś będzie o mnie decydował - nie bo nie
odrodniczko77 mam 40 lat może jakiś telefon jestem obecnie w seperacji
cześć ponownie
hej MAX
pozwól twarz zachować abym nie musiała bluzg używać ani ubliżać raczej nie lubię tego robić
Monet widzę że walczysz cały czas
Pasko oczy piz dą zarosły?
nie ma tutaj niczego co by nie oferował "real"
myślisz,że będzie jeszcze potrzebny?
jaki cel?
MAX z tego co widać jeszcze dziś
toć stworzonka tutejsze sie pochowały nie ma już żadnego kulokomaniaka mixa itp.
ogrodniczka77
nie chcesz po prostu porozmawiać, nie ufasz ludziom, to ***ij się gdzieś z mostu i będzie dobrze.
nie chcesz po prostu porozmawiać, nie ufasz ludziom, to ***ij się gdzieś z mostu i będzie dobrze.
na to wygląda
dałam pakiet zaufania-starczy
... a lepiej do doktora jakiegoś po klony, na sen pomogą, zapij browarem.
ogrodniczka77 2014-09-16 (20:53)
czyli luzik. I czym się przejmować.
czyli luzik. I czym się przejmować.
i już masz ignora
Pasko bo zacznę bluzgać
Pasko bo zacznę bluzgać
już?
dla Was już nigdy
wow, wygraliśmy seta
ogrodniczka77 - wyluzuj albo jak już mówiłem możesz odejść w każdej chwili... na taczkach nie trzeba Cię chyba wywozić za każdym razem
Ogólnie nalegam o nie wchodzenie w głupie tematy. Jeśli czat nie będzie spełniał swojej roli to jest gotowy pstryczek do przeniesienia go na inną podstronę i ewentualnie dalsze banowanie użytkowników, czego nie lubię.
ogrodniczka77 - wyluzuj albo jak już mówiłem możesz odejść w każdej chwili... na taczkach nie trzeba Cię chyba wywozić za każdym razem
Ogólnie nalegam o nie wchodzenie w głupie tematy. Jeśli czat nie będzie spełniał swojej roli to jest gotowy pstryczek do przeniesienia go na inną podstronę i ewentualnie dalsze banowanie użytkowników, czego nie lubię.
z/w
ale ja tak właśnie chcę bana i tyle
MAX: i to nie tylko nowy nick... żeby założyć nowy nick najpierw trzeba mieć nowy adres e-mail
ogrodniczka 77wel madzia77 itd,już tyle tych niców zmieniłaś,że już chyba dość,skoro nie pasuje Ci czat,to dlaczego się na siłę pchasz,po prostu zamilcz
widocznie braki z dziecinstwa i lubi jak się ją wozi taczką
Pasko..dlatego teraz tego nie łapię ..prosi bana a jutro znowu bedzie
2 136 508. MAX 2014-09-16 (21:03) CERTIFIKAT ..NR.1
Takie ma hobby.
Takie ma hobby.
dadzą rade