Wpisy 2 135 975 – 2 136 074
16 września 2014 15:53 → 16 września 2014 17:18, 100 wpisów
http://allegro.pl/rekawice-bokserskie-skora-montana-fighter-12oz-i4601716677.html takie rękwaice 176 zł nie tak tak drogi w końcu.
http://allegro.pl/rekawice-bokserskie-skora-laces-fighter-12oz-i4601590685.html takie za 204 zł bo są wiązane jak bokserzy mają podczas walk bo mam rękawice które 2 lata temu o taty na święta dostałem ale kiepskie 7 OZ do tego za chyba 49 zł.
http://allegro.pl/rekawice-bokserskie-masters-rbt-601-skora-12oz-i4610287090.html albo te za 173 zł.
Za 7,5 miesiąca jeszcze trochę czasu mam. Ai muszę deklrację wysłać sammeu bo ze szkoły już nie wysyłają.
sorelka Floyd Mayweather Jr nie dbał o wykształcenie a w karierze w boksie zarobił bagatela około 500 000 mln $ i ma czego dusza zapragnie poczytaj sobie to nie boli.
Wille, luksusowe samochody, biżuteria, pełno kasy na kontach $, sławę, cały świat stoi u jego stóp można tak to w skrócie powiedzieć.
juz kiedys pisałam kasa to nie wszytsko
poza tym do takiej kasy nie dochodzi sie ot tak
poza tym do takiej kasy nie dochodzi sie ot tak
krzysztof c - czytając twoje wpisy to mam jedno pytanie ? co ty bierzesz ?
Chętnie wybiorę się do USA z kolegą na jego walkę i można do jego chaty jak żyje o zobaczymy jak trenuje to nas jeszcze weźmie do TEAMU ?
Floyd może załatwi mi i trochę kasy da.
A dlaczego niby takie mamamy stosunki z USA a mu musimy mieć dalej wizę a oni nie przyjeżdzać do nas coś tu jest nie tak co nieprawdaż ?
Monet >>> jeśli masz na zbyciu , tylko muszę zrobić próbę na psie czy przeżyje ??
krzysiu a zapytaj ministra spraw zagranicznych dlaczego tak jest?
wybierz sie do stolicy umow sie na spotkanie i zadaj mu to pytanie
na pewno uzyskasz wyczerpujacą odpowieiedz
wybierz sie do stolicy umow sie na spotkanie i zadaj mu to pytanie
na pewno uzyskasz wyczerpujacą odpowieiedz
Kużwa Manny.. najtańsze wejściówki na galę bokserską z takimi tuzami jak Mayweather są nie mniej niż 500 -800 i siedzisz tak daleko że ringu nie widzisz.
No chyba że jako członek (?) jego TEAMU w loży będziesz siedział.
No chyba że jako członek (?) jego TEAMU w loży będziesz siedział.
Przecież to w końcu takie Polskie.
Polskie?
Krzysztof >> co innego mieć marzenia i dążyć do ich realizacji a zupelnie co innego pieprzyć zupełnie nie raealne głupoty jak potłuczony w ambulansie.
Bo jeśli Ty to traktujesz jako formę rozbawianaia Nas to ok. czasami się udaje. Ale jeśli Ty piszesz i myślisz tak pozważnie to trzeba zacząć się martwić o Ciebie.
Krzysztof >> co innego mieć marzenia i dążyć do ich realizacji a zupelnie co innego pieprzyć zupełnie nie raealne głupoty jak potłuczony w ambulansie.
Bo jeśli Ty to traktujesz jako formę rozbawianaia Nas to ok. czasami się udaje. Ale jeśli Ty piszesz i myślisz tak pozważnie to trzeba zacząć się martwić o Ciebie.
Ciekawe do czego Floyd by mnie zatrudnił bym sparował z kolegą z nim i innymi.
krzysztof c...czytam tu czasem ale Ciebie nie rozumie i nie chce jesteś namolny stale o jednym i o wielu rzeczach szok...daj na luz chłopie..
krzysiu rozejrzyj się po rynku - ja swojego czasu chciałam sklep monopolowy czy z niemiecką chemią nie miałam inwestora a obydwa pomysły klapły ważne aby dostosować się do potrzeb rynku,klienteli no i odpowiedni punkt
lub zainwestuj w dzieci ( zrób- trójka wystarczy ) wyjedź do Niemiec przy legalu 184 euro na dzieciaka
O-77
Teraz wpasować się w niszę rynkową to nie takie proste.
Ale podobno są trzy dziedziny ktore zawsze sobie dadzą radę..
Teraz wpasować się w niszę rynkową to nie takie proste.
Ale podobno są trzy dziedziny ktore zawsze sobie dadzą radę..
też nie zła myśl jak będzie niegrzeczny alimenta plus rodzinne plus coś z własnego pomysłu nie jest źle
w tej opcji musiałby uważać
Monet > na teściowej udało mi się zrobić próbę tylko jeden raz i teraz nie mam na czym ??
lewy>> to Ty już wprawiony. Jakby co zleconka jakieś przyjmujesz?
2 136 016. ogrodniczka77 2014-09-16 (16:41)
też nie zła myśl jak będzie niegrzeczny alimenta plus rodzinne plus coś z własnego pomysłu nie jest źle
O i wylazło szydło z wora..
O i wylazło szydło z wora..
każdy dostaje to na co zasługuje i cierpliwość ma swoje granice - mówię , nie dociera kompletnie nic
2 136 024. ogrodniczka77 2014-09-16 (16:53)
każdy dostaje to na co zasługuje
Brednia i banał i sklepany frazes.
każdy dostaje to na co zasługuje
Brednia i banał i sklepany frazes.
2 136 018. Monet 2014-09-16 (16:43) Gród Gryfa
ZDROWIE
PIENIĄDZE / FINANSE
RANDKI / SEX
dodam ;
Zakład pogrzebowy
ZDROWIE
PIENIĄDZE / FINANSE
RANDKI / SEX
dodam ;
Zakład pogrzebowy
to,że ktoś lubi sobie "ała" robić to jego sprawa jak lubi ale dlaczego od razu wszystkim w około zwłaszcza najbliższym - mój pies nawet w domu nie sra
znowu zabrane prawko znowu straty ale żądania,ze ho ho
Cześć wszystkim
Muszę sie zorientować co w mapkach piszczy
MonetDlatego jesteś Sanctus Monet
Muszę sie zorientować co w mapkach piszczy
MonetDlatego jesteś Sanctus Monet
Jocia>> to się zawiera w kategorii ZDROWIE. A raczej jego zupełnym braku.
j
o kim kol. Monet pisze ?
Hmm.. niezupełnie , jakoże : Szlachetne zdrowie....., aż się zepsujesz
136 033. ogrodniczka77 2014-09-16 (17:01)
o kim kol. Monet pisze ?
W jakim wątku?
o kim kol. Monet pisze ?
W jakim wątku?
już w żadnym
tak to prawda zdrowie (jako takie ) jest kasa też i randki też się zgadzają
tak to prawda zdrowie (jako takie ) jest kasa też i randki też się zgadzają
czyjej
Nuda być takim
Nikomu nie można kopa zasadzić prawą nogą
ani z sierpa lewego potraktować
Podokuczać też jakoś nie wypada...
heh
Nikomu nie można kopa zasadzić prawą nogą
ani z sierpa lewego potraktować
Podokuczać też jakoś nie wypada...
heh
8,11,12,21,42,43,49,57 śpioch 30
Witam obecnycu
Monet które
Monet które
jocia gdzie uciekasz
dziś u jolki dobre drapki były: zodiak 069-wodnik-50zł i krzyżówka xl 037-30zł, zawalił super vabank 059-pusty
dowieźli już kupony na nową grę extra pensja, ale folderów niet
a moje mm z chybika 5,26,31,32,33,46,54+ może 33 na plusa wlezie
i dziś zagrałem wyjątkowo na 3/3 a wy?
dowieźli już kupony na nową grę extra pensja, ale folderów niet
a moje mm z chybika 5,26,31,32,33,46,54+ może 33 na plusa wlezie
i dziś zagrałem wyjątkowo na 3/3 a wy?
nie wiem czy dokoptować śpiocha
EstyMy witaj
po co kopać, ludzie się sami obijają o tarczę no chyba,że komuś się wydaje,że może np. moją rodzinę ruszyć
ok ja się wyłączam
ok ja się wyłączam
co tu tak wszyscy święci dzisiaj