Wpisy 2 135 775 – 2 135 874
16 września 2014 09:42 → 16 września 2014 13:56, 100 wpisów
mając "astronomiczne" kursy w LM na dzisiaj faworytów gra mija się z celem chyba, że postawisz tysiące na nich real,juve i liveroop bo kurs jest w ok. 1,5
więc kurs ma znaczenie, ale wiadomo, że im więcej meczów tym poprzeczka idzie w górę
Dokładnie.
A Emeryt już wie jak można kupon umoczyć nazdarzeniu o kursie 1,02
(Rafa Nadal)
A Emeryt już wie jak można kupon umoczyć nazdarzeniu o kursie 1,02
(Rafa Nadal)
kompletnie nie widzę sensu grania takiego spotkania tym bardziej, że w tenisie są wałki
Monet , bo Cię zaraz poinformuję o Twoich prawach... i obowiązkach
Obowiązk mam jeden wobec - czarnego podpalanego.
Prawo - jestem wyjęty.
Prawo - jestem wyjęty.
Monet.
Do wyboru.
Do wyboru.
Gracz z miejscowości Łódź wygrał 63 891,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Żary wygrał 63 891,80 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Kajetany wygrał 63 891,80 zł w grze Mini Lotto
Opisano też kary jakie należy stosować w Przypadku SAMOWOLNEGO obwolania.się Świętym
Bo jeśli prawdą jest że (2) Nie posiadasz tego a czego ja jestem dumny,
to jestem otwarty ..
to jestem otwarty ..
Tylko jakieś sadystyczne ciągotki i Ciebie wyczuwam..
Sado/maso?
No nie wiemmm
Sado/maso?
No nie wiemmm
EstyMy
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Nie rozumiem 828. ale chyba niemożliwe, nie jeżdżę raczej w Twoje rejony a i zawodowo - nie sądzę.
Chociaż, chissa.
Chociaż, chissa.
==>Monet Najbezpieczniej grac blokowo,AKO 5[blok],maksymalnie 3 zdarzenia w bloku.Kursy po 1,7,np.ilosc gemow w tenisie,punkty,handicapy w koszykowce,pilce recznej.
69daro>> ja to wiem..
kilkanście lat w tym siedzę i mam na "własnej skórze" doświadczone.
Teraz gram na U/O.I nie jest źle.
Granie takich akcji jak pokazuje emeryt musi się skończyć żle.
Trzy razy wejdzie cztery kicha. a przy tych kursach i stawkowaniu to sztuka dla sztuki.
kilkanście lat w tym siedzę i mam na "własnej skórze" doświadczone.
Teraz gram na U/O.I nie jest źle.
Granie takich akcji jak pokazuje emeryt musi się skończyć żle.
Trzy razy wejdzie cztery kicha. a przy tych kursach i stawkowaniu to sztuka dla sztuki.
Hmm.
Nie chciałabym być niegrzeczna, ale powiem WPROST:
Nudne i powoli męczące są podejrzenia o tzw. klony (dla nowych, to prawie nie do przejścia)
JesZcze bardziej męczące są te - dot. płci i wszystkie te wypytywania... i żarty/ "żarty" na ten temat.
Naprawdę.
I proszę to wziąć pod uwagę.
Nie chciałabym być niegrzeczna, ale powiem WPROST:
Nudne i powoli męczące są podejrzenia o tzw. klony (dla nowych, to prawie nie do przejścia)
JesZcze bardziej męczące są te - dot. płci i wszystkie te wypytywania... i żarty/ "żarty" na ten temat.
Naprawdę.
I proszę to wziąć pod uwagę.
Monet>> na under/over faktycznie tez mozna cos ugrac,czesto mialem takie przypadki,ze gralem z kumplami na te same mecze,oni typowali:wygra/przegra,a ja jechalem wlasnie na ilosc goli.I czesciej moje kupony wchodzily
Teraz takie wałki idą na wynikach 1x2 że szok.
Trzeba wybrać opcję na ktorej najmniej mają możliwośc układać się. Bramki raczej pewne bo jak strzelać nie będą to kibice nie będą za bilety płacić.Chociaż już też widać że i w to wchodzi biznes bo bywają dziwaczne i zaskakujące wyniki ht/ft
Trzeba wybrać opcję na ktorej najmniej mają możliwośc układać się. Bramki raczej pewne bo jak strzelać nie będą to kibice nie będą za bilety płacić.Chociaż już też widać że i w to wchodzi biznes bo bywają dziwaczne i zaskakujące wyniki ht/ft
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Zgrywus>>
Wchodza,wchodza,oczywiscie nie wszystkie,ale jak grasz blokowo to mozesz sobie pozwolic na kilka bledow.Ale ZAWSZE podczas typowania wchodze np.na stronke LIVESPORT,sa tam tabele,historia meczy,jak grali wczesniej i na tej podstawie mozna ulozyc ciekawy kupon.W tenisie,albo koszu jak sie gra na punkty schodzi troche czasu na liczeniu i porownywaniu poprzednich spotkan,ale jak z tego jest KASA to az sie chce w tym grzebac W grach TS musimy liczyc praktycznie w 100% na szczescie, u bukmachera juz jest inaczej
Wchodza,wchodza,oczywiscie nie wszystkie,ale jak grasz blokowo to mozesz sobie pozwolic na kilka bledow.Ale ZAWSZE podczas typowania wchodze np.na stronke LIVESPORT,sa tam tabele,historia meczy,jak grali wczesniej i na tej podstawie mozna ulozyc ciekawy kupon.W tenisie,albo koszu jak sie gra na punkty schodzi troche czasu na liczeniu i porownywaniu poprzednich spotkan,ale jak z tego jest KASA to az sie chce w tym grzebac W grach TS musimy liczyc praktycznie w 100% na szczescie, u bukmachera juz jest inaczej
daro>>>
To jest super strona
staty i wyniki.
wystarczy kliknąc na interesujące Cię spotkanie.
http://annabet.com/pl/soccerstats/
To jest super strona
staty i wyniki.
wystarczy kliknąc na interesujące Cię spotkanie.
http://annabet.com/pl/soccerstats/
69daro>>
grając właśnie takie "cuda" to często umaczałem bo to też nie jest regułą, że zawsze wejdzie. ostatni taki przypadek miałem w piłce ręcznej gdzie próg był 55, a ja chciałem zagrać przy progu 54 na powyżej bo tak dotychczas grali i wszystko ładnie wchodziło...do 48 minuty szło dobrze czyli jedna bramka na minutę i nagle staneli, a skończyło się na 53...mnie uratowało to, że kurs drastycznie spadł, a w takim przypadku takich meczy nie biorę
są zespoły co grają ze sobą bez obrony i takie co się dobrze bronią, a przychodzi taki moment, że to się odwraca i później jest zdziwienie...
grając właśnie takie "cuda" to często umaczałem bo to też nie jest regułą, że zawsze wejdzie. ostatni taki przypadek miałem w piłce ręcznej gdzie próg był 55, a ja chciałem zagrać przy progu 54 na powyżej bo tak dotychczas grali i wszystko ładnie wchodziło...do 48 minuty szło dobrze czyli jedna bramka na minutę i nagle staneli, a skończyło się na 53...mnie uratowało to, że kurs drastycznie spadł, a w takim przypadku takich meczy nie biorę
są zespoły co grają ze sobą bez obrony i takie co się dobrze bronią, a przychodzi taki moment, że to się odwraca i później jest zdziwienie...
Gracz z miejscowości Szczecin wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Lotek
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Monet>>
Dzieki,wkleilem do zakladek Ja jeszcze zagladam tez tu: www.forebet.com/en/,http://typerbook.com takze na Facebooku sa tez grupy ktore wymieniaja sie typami[i to za darmo],zawsze to jakies ulatwienie jak mozna podejrzec co inni typuja[i w dodatku gdy maja duzo trafien]
Dzieki,wkleilem do zakladek Ja jeszcze zagladam tez tu: www.forebet.com/en/,http://typerbook.com takze na Facebooku sa tez grupy ktore wymieniaja sie typami[i to za darmo],zawsze to jakies ulatwienie jak mozna podejrzec co inni typuja[i w dodatku gdy maja duzo trafien]
co za dociekliwość EstyMy napisz szanownemu kol. że uniwersalna zaspokoisz dociekliwość da spokój
świętym fajnie być - co kto próbuje krzywdę robić to go przez łeb świętością i moralnością
świętym fajnie być - co kto próbuje krzywdę robić to go przez łeb świętością i moralnością
i nawet efekty widać "największy" rozrabiaka już nie bluzga nie obraża (zwłaszcza kobiecości ) pokory nabrał
uslyszane w radiu oile dobrze zapamietalem :
dziadek opowiada :
wczoraj wieczorem moja zoneczko wzielo na wspomnienia gdy juz sie polozylismy do lozka
pamietasz jak mnie czesto calowales w raczke na dobranoc
tak pamietam no coz zaczelem ja całować po rączce
a pamietasz jak mnie calowales po buzi na dobranoc
a juz sie obracilem na lewy bok wie pan jak ciezko w tym wieku
tak pamietam chcac niechcac obróciłem się i zaczelem calowac jej buzie
juz myslalem ze skonczyla ze wspomnieniami obróciłem się na bok cos skrzypnelo albo lozko albo me kosci a ta znowu a pamietasz jak gryzles mnie w uszko wie pan wtedy mnie krew jasna myslame ze zaleje
tak pamietam tylko musze wstac zemby zalozyc
dziadek opowiada :
wczoraj wieczorem moja zoneczko wzielo na wspomnienia gdy juz sie polozylismy do lozka
pamietasz jak mnie czesto calowales w raczke na dobranoc
tak pamietam no coz zaczelem ja całować po rączce
a pamietasz jak mnie calowales po buzi na dobranoc
a juz sie obracilem na lewy bok wie pan jak ciezko w tym wieku
tak pamietam chcac niechcac obróciłem się i zaczelem calowac jej buzie
juz myslalem ze skonczyla ze wspomnieniami obróciłem się na bok cos skrzypnelo albo lozko albo me kosci a ta znowu a pamietasz jak gryzles mnie w uszko wie pan wtedy mnie krew jasna myslame ze zaleje
tak pamietam tylko musze wstac zemby zalozyc
wczoraj 3 w mini w 1 zakladzie na 6 losowan nadanym 10 wrzesnia dzis za 10 gry puscilem plus 2 zdrapki po 1 zl
jak się dorwe do skana to zeskanuje jak by ktos chcial jutro bedzie skan zdrapki
nie gram - jestem realistką i nie czuję się wybrańcem losu jestem na tyle rozgarnięta że sama potrafię sobie cokolwiek zapewnić tylko hobby no i z osobistych motywów chciałam coś wiedzieć
Monet.
Kupiłeś zdrapkę ? Taaaaaaaaak.to
Kupiłeś zdrapkę ? Taaaaaaaaak.to
2,16,27,29,32,55,69,74
bry... wiem, że chwalić się nieładnie, ale co tam !
w sobotę się pofarciło, a ponieważ nie zdążyłem wówczas wpisać swoich "typów" ( zresztą może i dobrze ) i wysłałem, więc czynię to teraz...
TS - oskubany na 700 złociszy
pewnie nie zbiednieje, ale zawsze cóś
no, to teraz "typy" na 14-tą :
"1" : 77
"2" : 30,4
"3" : 13, 47, 71
"5" : 71,8,43,79,39
"10" : 39,4,49,50,77,35,25,65,71,13
powodzenia wszystkim grającym
aaa, byłbym zapomniał skan kuponu w profilu
w sobotę się pofarciło, a ponieważ nie zdążyłem wówczas wpisać swoich "typów" ( zresztą może i dobrze ) i wysłałem, więc czynię to teraz...
TS - oskubany na 700 złociszy
pewnie nie zbiednieje, ale zawsze cóś
no, to teraz "typy" na 14-tą :
"1" : 77
"2" : 30,4
"3" : 13, 47, 71
"5" : 71,8,43,79,39
"10" : 39,4,49,50,77,35,25,65,71,13
powodzenia wszystkim grającym
aaa, byłbym zapomniał skan kuponu w profilu
zamit co słychac? pracujesz???
zgrywus jaki zur?
Zamit no to szkoda tamtej 9-tkI...kasa poczebna...