Wpisy 2 134 265 – 2 134 364
14 września 2014 20:07 → 14 września 2014 20:53, 100 wpisów
Monet.
Jednym słowem zaj.......y
Jednym słowem zaj.......y
Fiolka.Parę groszy.
Spacerek
No... to już grozi jakąś dintojrą.
Ile Was tam jest?
Bo nie wiem czy sam dam radę czy kolegą Emerytem Was poszczuć.
Ile Was tam jest?
Bo nie wiem czy sam dam radę czy kolegą Emerytem Was poszczuć.
Esty ..odebrałeś nagrode złotej laski przyznana został a całokształt
2 134 279. EstyMy 2014-09-14 (20:12)
259. A i Skromności nie brakuje, Monet
A dlaczego ma brakować?
Się jest -się ma.
259. A i Skromności nie brakuje, Monet
A dlaczego ma brakować?
Się jest -się ma.
Ja w mini lotto gram już 1,5 roku. Puszczam 1-zakład raz na tydzień. Można powiedzieć śmiało że wysłałem plus minus 100-kuponów przez ten czas. I wiecie co ? Trafiłem najwięcej 2-liczby, co za pech. Tak długo grać i żadnej trójki nie trafić.
Też dopytywałem o przynależność pciowom i cwna gapa się wyłgała .
MAX polecam czytanie ze ZROZUMIENIEM i wypraszam sobie zwracanie się do mnie w formie męskiej. A jeżeli o Ciebie/pana chodzi to W OGÓLE (najlepiej).
puszek..to samo miałem az do pierwszej trójki teraz leci jak z górki
Esty ..sama sam se czytaj ze zrozumieniem ę ą ..jest tydzień i bedzie rozdawać nomnacje ....w sex shopie weż kup sobie nominację złotego członka maxxx 3000 i pamiętaj o duracelu najdłużej trzymaja
no mi jak poleci to nie wiadomo. O ile w ogóle pleci chociaż trójka.
2 134 289. fiolka 2014-09-14 (20:15) HOUSTON
dzisiaj 2,3,4jak nicwpada
Hehe dobrze że są jeszcze na MP takie dowcipne Panie..
dzisiaj 2,3,4jak nicwpada
Hehe dobrze że są jeszcze na MP takie dowcipne Panie..
mini lotto to gra na ilosc. jest tania ale tez trudno trafic.bywalo tak ze wysylalem kupony za sto zlotych i nawet trojki nie mialem. a bylo i tak ze na dziesiec zakladow mialem 3 trojki nawet.udalo mi sie dwa razy trafic 4/5. moj kolega z pracy trafil pare lat temu 5/5 . teraz juz nie gram w ta gre ze wzgledu na ciezkie trafienie nawet trojki mimo ze gra jest tania. czekam na ta nowa gre ekstra pensja
damian1983
To prawda. W mini lotto tródniej jest chyba trafić trójkę niż w lotto.
To prawda. W mini lotto tródniej jest chyba trafić trójkę niż w lotto.
fifciu..juz raz nam obiecywałaś ze zobaczymy i do tej pory nic z Monetem nie widzieliśmy
Monet ..
Monet ..
Hmm. Ad. 294.
Durnota to jednak ma tendencję do samoutrwalania się.
Rozmow z Tobą sobie nie życzę. Twoje wypowiedzi.są nieprzebranie chamskie no i jednokierunkowe. Słowem: nic ciekawego
Durnota to jednak ma tendencję do samoutrwalania się.
Rozmow z Tobą sobie nie życzę. Twoje wypowiedzi.są nieprzebranie chamskie no i jednokierunkowe. Słowem: nic ciekawego
Esty ..a wiesz co ja na to jak na lato chamskie to moga dopiero byc jak chcesz ..a nominować to sobie wiesz gdzie mozesz w domu ..sama zaczęłaś wiec ja skończę
Dobry wieczór
Niee Ty zacząłeś odpowiedział dnia mojej rejestracji tutaj !!! I na tym już koniec: Sio!! i byle daleko... od mojej skromnej osoby!
Skroma wielce uczona ..wiesz takie skromne jak ty to przerabiałem na pęczki ..tutaj ęą a za rogiem walą się jak kotki
część fiolka
Witam EstyMy
Ale dozę mnie to może obchodzić, cozes pan "przerabiał" ?? Miej odrobinę szacunku DO SIEBIE i nie pisz do kogoś, kto sobie tego wprost nie życzy MAX!
Wszystkiego dobrego, Vale!! :-)
Wszystkiego dobrego, Vale!! :-)
puszek ..tak wiec sam się zrobiłeś konfidentem i juz jestes pozamiatany
MAX pan starszy nie ma ochoty na żywca jest zmęczony dzisiaj miał do pokonania 420 km
Dziecko, trzeba było nie napadać na nieznaną Ci osobę idą początku!
Niepamięć salwuj historią chata.
teraz już żegnam!
Niepamięć salwuj historią chata.
teraz już żegnam!
Dziękuję, że życzysz mi zdrowia (bo pewnie nawet nie wiesz co napisałeś)
Doskonale wiem co napisałem nie mysl sobie ze tylko Ty tu jestes ę i ą dziecko ...
gaja
Esty ..miałaś sie juz nie odzywac do mnie a dalej nawijasz ..a potem do szeryfa bedziesz pisała jaki ten max to dobry chłopak
Najlepiej bedzie jak przejdziesz sobie na nocna zmiane do wygnańców
dzisiaj tkwi w 40-tkach mam nadzieje
Pasko z kad wiesz o nowej grze i to takie szczegoly??????na stronnie lotto nie ma o tym ani slowa