Wpisy 2 131 633 – 2 131 732
12 września 2014 14:53 → 12 września 2014 18:14, 100 wpisów
ja wczoraj wieczorem włożyłem 20 zeta a dostałem 6 zeta od ts
ja ostatecznie sam biorę liczby które mnie pasują.choć nie powiem sugeruje się waszymi też
dzisiaj jeszcze raz wieczorem puszcze za 20 zeta multi. potem już ostrożniej chyba że coś wejdzie większego
swoją drogą astrolog odważny jesteś i pry kasie bo narazie jak dla mnie gra za taką kwotę to nierealne jest raczej ,po pierwsze żal, znając ts trzeba trochę ostrożniej
zloty spoko astrolog ma kupę siana. może nam pożyczy
Cześć wszystkim
astrolog sam jestes sobie winny , czy przystawił tobie pistolet do głowy ??
Tak sie nie robi, powinienies siebie biczować.
A teraz spadam i do wieczora ..
astrolog sam jestes sobie winny , czy przystawił tobie pistolet do głowy ??
Tak sie nie robi, powinienies siebie biczować.
A teraz spadam i do wieczora ..
Złoty nic nie kazałeś ale pisałem ,że wyślę stawka razy 100 bo pisałeś ,że wejdzie na 100%
jocia
Luzik nie puściłem tego kuponu wogóle bo stwierdziłem zresztą na ogóle ,że liczba 63 nie wpadnie
astrolog
w uja nas zrobiłeś
trzeba coś na wieczór zacząć myśleć
No zrobiłem ale po to żeby uzmysłowić ,że nigdy nie mówcie na 100%
na ja dam niepewnego pewniaka
29
i jeszcze 72 to tak na pierwszy rzut oka
spadam na spacerek bo piękna pogoda będę później
nara
nara
mw229121986-wreszcie ludzie na poziomie tutaj-a nie jakiś zryty łeb morały będzie prawił,wczoraj przez 2godziny,jakiś Fiutt,nawet 1-ej liczby nie zatypował,max,i mw,byli obecni.Ktoś chce błysnąć ale niewie jak
Chyba zrezygnuje z zapisanych liczb bo jak 10z10-by wyszło to sznurek,ciekawe jak zamit-dotego podeszedł????????????????????????
No i w końcu weekend wolne od pracy a staż się powoli kończy niestety.
a wy też po pracy już ?
Krzysztof c-umnie już reset-3dni wolnego
Teraz można chlać co do poniedziałku ?
Znaczy się popić trochę dla zdrowotności oczywiście a o 17:00 idę zagrać w tenisa ziemnego z kolegą w moim wieku jaki stawiacie wynik ?
Andreas3864 9/10 trafil bez plusa to jescze szału nie ma jak by z plusem to by bylo gorzej mi raz 7/7+ wpadlo
dragon z wkładką ?
zapisanych 15-zestawów,a niema kasy żeby puścic-karwasz
Zamit22 9/10
Andreas3864 z plusem? to juz sporo kasy
albinlotto-pokłony dla ciebie
Za trafienia
krzysztof c-ile macie pieniędzy,ile możecie wypić?????
Dragon-są Farciarze na MULTIPASKO!!!
Dobra Panowie co powiecie na takie liczby
1,6,7,21,26,35,39,40,72,73
stawiam na te pewniaki, że będą 6,35,40
1,6,7,21,26,35,39,40,72,73
stawiam na te pewniaki, że będą 6,35,40
Zastanówcie się chwilę!
Wszyscy chwalicie Zamiata że trafił 9/10!
Tak, ale on to zapisał prawie rok temu, a nie tylko to tylko 30 innych kombinacji...
W ten sposób to nic nie trafił bo nie zagrał realnie czyli w tym dniu na to losowanie i takie granie to sr...nie w banie
To tylko chwyt marketingowy stosowany przez PASKO aby nabić graczy dla T.Sa
Wszyscy chwalicie Zamiata że trafił 9/10!
Tak, ale on to zapisał prawie rok temu, a nie tylko to tylko 30 innych kombinacji...
W ten sposób to nic nie trafił bo nie zagrał realnie czyli w tym dniu na to losowanie i takie granie to sr...nie w banie
To tylko chwyt marketingowy stosowany przez PASKO aby nabić graczy dla T.Sa
HURA KOLEGA DRAGON !!! wreszcie jakiejś mądre słowa
dragon: to są tzw. stałe zestawy. Każdy może ich mieć max. 20. Zamiat miał zdefiniowane tylko 3 dziesiątki a nie 30
Takie zestawy raz zapisane są przypisane na stałe do użytkownika, ale może je zmieniać w każdej chwili i ile razy chce. Przy zestawach jest podawana data kiedy ostatni raz zestawy zostaly zmodyfikowane.
Pasko: tiaaaaaa, wiadomo,że grał cały czas "tylko" te zestawy zmumifikowane w styczniu , ale pech chciał, ze dziś nie zagrał!
Jaka szkoda
Jaka szkoda
Pasko jak już jesteś to mam prośbę abyś trochę zmienił zaawansowany kalkulator wygranych w grze keno bo tam nalicza cały dzień a nie od losowania do losowania moim zdaniem tam się powinno wpisywać numer losowania aby sprawdzić wygraną a nie dzień reszta w tej opcji jest ok.
już uciekam cześć
multi1984: od tego są zestawy liczbowe. Co więcej możesz tam podać dowolną ilosc zestawów jednocześnie a następnie je sobie sprawdzać w indywidualnych losowaniach.
Pasko jeszcze jedno ale chyba przyznasz że keno jest tam wtedy bez sensu bo nie ma możliwości żeby szybko sprawdzić kupon a stałe zestawy tu nic dadzą
Pasko bo nie liczą kwoty lecz trafienia choć wiadomo każdy zna tabelkę to i tak wolę jak mi to szybko wyliczy kalkulator.
Pasko chodzi mi o kupon na wiele losowań głównie
teraz już naprawdę uciekam życzę wszystkim wysokich wygranych o 21:40 cześć do poklikania.
dragon a która gra nie jest dla straceńców ? mm jest jescze najlepsze z tych gier
jest tylko jedna nazywa się NIE GRAJ
W każdej innej "popłyniesz"
I niema lepsza gorsza!
Wszystkie są do d....
W każdej innej "popłyniesz"
I niema lepsza gorsza!
Wszystkie są do d....
dragon to jest prawda
dragon-jak by grał na liczby zapisane to by było10000,a jak nie to dupa,trzeba być konsekwentnym w działaniu!!!
prawda też taka że TS co niektórym podniósł "znacząco" standard życia
multi: ale tam się własnie szybko sprawdza. Stałe są gdy je zapiszesz a tam też możesz sprawdzać trafienia bez zapisywania ich do stalych. Podliczenie kwotowe też dodam...
albinlotto-niektórym-jednostkom!!
Koszt gry: 1 x 84 zł = 84.00 zł
Wygrana łącznie: 20 167.20 zł
Bilans: 20 083.20 zł
Wygrana łącznie: 20 167.20 zł
Bilans: 20 083.20 zł
tyle wczoraj ktoś trafił w mojej szczęśliwej kolekturze grając na 8 liczb i trafiając 5 .
PASKO-jest dobże ni zmieniaj!!!
jackwar
jackwar 5/8= 20 zl
witam ponownie
już po spacerku
jackwar
mrówka
jackwar
albin
andreas
jackwar
albin
andreas
mw29121986
człowiek pospacerował na świeżym powietrzu to teraz można myśleć nad kuponami na wieczór
no i na jutro trzeba by liczby do lotto bo mam ochotę zgarnąć te 10 mln
cichosza
Witam
marcinek
cześć mw
siedzę nad kuponikiem mini i kompletnie brak pomysłu
z chybika też nic nie wchodzi
w ogóle nic nie wchodzi
w ogóle nic nie wchodzi
79
trisetum dobre biorę
trisetum