Wpisy 2 130 457 – 2 130 556
11 września 2014 14:56 → 11 września 2014 16:46, 100 wpisów
Mykam w mapki-może coś wyczaje
Brjan >>>>>> co ty myslisz że tylko ciebie robi w jajo czy nawet w zbuka nie tak łatwo TS ograć trza myśleć , fantazjować , przewidywać , wyczuwać i grać w odpowiednim momencie
Zrobili linię na 40-kach,a miałem w pionie 2-k:2,42,72 i 80 dali
4/10
4/10
zrobili na szaro graczy
anzu>>> jak trafiles 8/10+ no to foto wklejac
na 14 dwudziestki to był fatalny pomysł
jocia
Cześć no i po pracy a woźnego nie było bo ma urlop dzisiaj i jutro trochę nuda była bo prawie 8 godzin szafek na korytarzu pilnowałem i porządku a i przy drodze trawnik skosiłem. Siedziałem na jego miejscu z którego on dowodzi.
trzy dwudziestki, albinlotto; a że nietrafiony - to już po piętnastej nie nowina
EstyMy tylko po losowniu mozna to wiedziec ale przed to tylko marne spekulacje
krzysztof c
jocia mialas cos na 14 ?
Dziękuje ale do końca września i koniec po stażu chyba że pani dyrektor przyjmie mnie na stanowisko pomocnika woźnego co bo chwali mnie ogólnie.
krzysztof c a co to za szkola jest ?
Że np. takiego stażysty jak ja jeszcze nie mieli porządnego i pracowitego choć też mam wady bo wszystkiego też nie ogarniam z robót. A woźny ze sceptycyzmem patrzy jak ktoś mnie chwali.
Krzysztof_c, ja powiem Ci wiesz, że Ty to masz nieocenione zasługi dla podnoszenia morale w społeczeństwie, wiesz ??
Swoją drogą: jak można przez osiem gdz. szafek pilnować to nie wiem... tu trzeba nie lada kunsztu.
Swoją drogą: jak można przez osiem gdz. szafek pilnować to nie wiem... tu trzeba nie lada kunsztu.
Gimnazjum a jakie dziewczyny ładne mówię wam.
No miałem od 7:00-9:00 popilnować potem dokończyć skoszenie trawy i to by było na tyle z zadań akurat mało było dzisiaj nie moja wina.
EstyMY-gdzie twoje typowania-pogadać chcesz tylko,bo nie masz z kim??????
3 klasa
Szafki mają nóżki,a z nóżkami to nigdy nie wiadomo.
Pozdrawiam !
jocia 4/10
Krzysztof_c, wiesz co... różne rzeczy rozważałam i powoli zaczynam myśleć, że jesTeś Geniuszem, wieesz ??
Krzysztof c-dziewczyny wyrośnięte
Ale jest od tego roku LO mundurowe i klasy zawodowe I a, I b i II bo moją szkołę niedaleko zamknęli jakiś czas temu gdzie chodziłem do Technikum Agrobiznesu.
krzysztof c podrywasz jakies dziewczyny ?
Co to jest za staż i praca że 70 % do koszenie trawy około 1,5 ha.
Jocia-
Nie myślę i koncentruję się na razie robocie.
Andreas 3864, pogadalabym jakby było z Kim.
Zajmij się, uprzejmie, typowaniem - skoro takie nasz cele życiowe (publicznym) i "barankiem" po losowaniu.
A najlepiej, w taki sposób, mnie nie zaczepiaj! (sweeeet smile)
Zajmij się, uprzejmie, typowaniem - skoro takie nasz cele życiowe (publicznym) i "barankiem" po losowaniu.
A najlepiej, w taki sposób, mnie nie zaczepiaj! (sweeeet smile)
EstyMy-Takie bzdety to do siebie w Lustrze sobie powiedz!!!-bo pieprzysz tu odrzeczy-puknij się w makówe,może wtedy będzie sens i logika!!!!-jedna zasada jak ktoś nie pisze do ciebie to się nie wcinaj!!!!
Nie wchodząc głębiej: i makowki i swoje niecodzienne spostrzezenia nt. sensu, logiki i PUKANIA tychże wyślij do najbliższej Kliniki Neurologii (może być też moskiewski IPnM), kto wie czy to nie będzie epokowe odkrycie...
i na tym korespondencję z Tobą Andreas ileś tam cyfr, bym zakończyła.
Amen.
Amen.
( a jakbyś czegoś nie rozumiał, to zgłoś się do kogoś kto dobrze włada językiem polskim )
http://allegro.pl/ursus-c-360-i4557021556.html bym sobie kupił takiego oj przydał by się do prac polowych które lubię wykonywać.
11 800
http://allegro.pl/ursus-c-330-i4564202783.html ciapkiem lubię jeździć a wy ?
EstyMy-Słuchaj buraku-niebęde słuchał twoich gorzkich żalów - chcesz odreagować swoją beznadziejność,to nie zemną,nie pisze do ciebie a ty się wpie....asz między wódke a za kąske.A towarzysza to sobie poszukaj wśród Lamusów z PRL-u-Karwasz
I koniec Qurwa dyskusji,zjedz sobie lepiej

Jakoś tak "emer. zaleciało" styl i słownictwo.
NO, dyskusji nie było w ogóle, bo do dyskusji trzeb partnera.
Drogie dziecko (dresowe pewnie), albo inaczej... PROŚCIEJ.
- Otóż, BEzNadziejny jesteś.
NO, dyskusji nie było w ogóle, bo do dyskusji trzeb partnera.
Drogie dziecko (dresowe pewnie), albo inaczej... PROŚCIEJ.
- Otóż, BEzNadziejny jesteś.
Wyluzuj Palancie i nie sap do mnie,wykaż się w typowaniach,zamknij D.pe wreszcie,powiem ci ta kulturalnie!!!!!
Widze że masz za bardzo zryty łeb żeby to zrozumieć!!!!!!!
" Dopóki nie zarejestrowałAM ( 545 naucz się czytać końc. odmiany) na
mutipasko, nie widziałAM, że na Świecie jest t y l u chamów/idiotów" - St. Lem, parafraza.
mutipasko, nie widziałAM, że na Świecie jest t y l u chamów/idiotów" - St. Lem, parafraza.
Noo - i teraz końca nie będzie, PÓKI mnie nie przeprosisz. Ponadto nie odzywaj się już więcej do mnie.
Mam to szczęście, że poza internetem zupełnie nie znam i nie rozmawiam z Ludźmi, Twojego pokroju...
Mam to szczęście, że poza internetem zupełnie nie znam i nie rozmawiam z Ludźmi, Twojego pokroju...
BONUS- Grubo-600 000-Polujemy wieczorkiem po wypłacie to można zaszaleć z kuponikami
witam
Tu pokazuja sie ę i ą wielce uczone oczytane ..a za rogiem walą sie jak kotki
andreas właśnie raz w miesiącu można poszaleć tymbardziej że wypłata kiepska
max
andreas
andreas
Max,mwwysokich