Wpisy 2 126 882 – 2 126 981
6 września 2014 23:02 → 7 września 2014 00:25, 100 wpisów
moje wstępne na 14tą 44,22,66,46,65,11 i moze własnie 80; ale wszystko zależy od tego co nakradnę rano
Przed tym jak obiecałam, sprawdziłam wahadłem stopień "zagrożenia"..
draoek dobrych snów i udanej kradziejki
no nie wiem czy im tak powiewa coś ich męczy i szukają kombinują żeby nie zaliczyć wpadki co było nie dawno widać z tym 9/9 ileś tam razu no to trzeba coś wymyślić np; grę w którą jeśli wpadnie główna wygrana (a nie wpadnie) to będziemy wypłacać na raty a ludzie w między czasie po 5-zł w żb
Medea
dobranoc
dobranoc
Astrolog, ogromnie sie martwię w takim razie pójdę w przeciwnym kierunku
jocia ty wracaj do zamku
jocia ja tobie nic nie kazałem spaceruj sobie ale wróć
żarty sorry że się wtrąciłem
jocia to ile tam jest komnat
astrolog pyta
astrolog pyta
a ile mają płacić za 3/5 ? w tym nowym
oj była na ten temat mowa tutaj ale nie wiem chyba torsan jest w temacie ale nie jestem pewien
jocia to ty taka jesteś wyremontowałaś sobie kawalątek dachu i i jedną wieżyczkę a reszta z wygranej to gdzie
cześć halapek
Jak masz sekstans, to musisz obliczyć według wzoru:
Według wzoru : d = 13/7 x h /
Według wzoru : d = 13/7 x h /
Nie,ale pewien pan z mojej rodziny się na tym znał, nawet książke napisał o nawigacji..niestety juz nie żyje
ludziska....Pomocy...potrzebuję jakiś program do pomocy w niemieckim keno.......ktoś się może orientuje...gdzie coś znależć???
jeszcze nie spicie
halapek
halapek ale czego szukasz konkretnie
marcinek.....jakiegoś programu do analiz...i z bazami losowań do keno w niemczech
Jocia nie spię
halapek a co masz na dziś jaki punkt zaczepny jakiś namiar mogę poszperać i pomuc w przetłumaczeniu jeśli cię to ratuje
ja 0,5 niedzieli spędzę chyba na mapkach
astrolog, nic.. póki nie wytypuję - nie zobacze wszystkiego, to nic nie powiem, bo nie wiem ..może Staszek, cos powie
halapek , keno ale płatne co zobacz - www.kaemsoft.de -- www.okeno.de
widzimy, widzimy Wieeeeeeeele !!!!!
ja mam całkowicie nową metodę ale muszę się z nią przespać