Wpisy 2 126 858 – 2 126 957
6 września 2014 22:44 → 6 września 2014 23:59, 100 wpisów
marcinek jak będę czuł stówę w tej drapce, to na pewno tą dychę wyłożę
ja zostaje oczywi scie
ja mówilem dobranoc bongolosowi i emerytce
ja mówilem dobranoc bongolosowi i emerytce
jak będziesz czuł to daj znać życzę powodzenia
marcinek36
cóż prawie każda wymyślona przez nich "nowość" jakoś się sprzedaje, mimo tak napawdę nędzy, jaką sobą reprezentuje, do czasu...
... do czasu aż lelenie jednak się zorientują, że są walone w rogi
pierwsza edycja ex pensji np poszła, jak świeże bułeczki, ale teraz zalega, a dlaczego ? nie wiem ale
może pewne znaczenie ma to, że jedna z edycji tej zdrapki, jakimś takim zbiegiem okoliczności - nie miała sprzedanej leleniom ani jednej głównej nagrody
cóż prawie każda wymyślona przez nich "nowość" jakoś się sprzedaje, mimo tak napawdę nędzy, jaką sobą reprezentuje, do czasu...
... do czasu aż lelenie jednak się zorientują, że są walone w rogi
pierwsza edycja ex pensji np poszła, jak świeże bułeczki, ale teraz zalega, a dlaczego ? nie wiem ale
może pewne znaczenie ma to, że jedna z edycji tej zdrapki, jakimś takim zbiegiem okoliczności - nie miała sprzedanej leleniom ani jednej głównej nagrody
ja podobnie jak staszek mam wskazania na wysyp 70-tek w najbliższych dniach. Warto na nie zapolowac jeszcze z trzy-cztery dni
jocia i wszyscy jeszcze nie witani
jocia i wszyscy jeszcze nie witani
Pewnie do tej nowej gry tez bedzie " dmuchana maszyna" , wiec wolę mm ..w dalszym ciągu .Nie dam sie nabrać ponad normę
medusia
medusia
Medea
ale 70-tki ruszyły już dziś np. dla mnie pięć a dla Ciebie cztery
ale wzrost jest !
ale 70-tki ruszyły już dziś np. dla mnie pięć a dla Ciebie cztery
ale wzrost jest !
Robal 36 tak jak pisałem od strony ts do ludzi nie tędy droga
staszek ostatnio przyuważyliśmy z kolegą kondim, ze ruch 70-tek jest połączony z uaktywnieniem się 1-10. A u mnie na poniedziałek jest dla nich wskazanie wiec .....
medea
mam 14zł do odbioru, moge puścic 9/9+ na 3 los.- to podajcie 4-5 70tek których się spodziewacie w najblizszym czasie
niee ma się co podniecać nową grą, ale TS wpadł na niezły mym zdaniem chwyt marketingowy umieszczając słowo pensja w grze
a zdrapka ex.pensja idzie mym zdaniem znacznie lepiej niż podobna kasa na życie
mam 14zł do odbioru, moge puścic 9/9+ na 3 los.- to podajcie 4-5 70tek których się spodziewacie w najblizszym czasie
niee ma się co podniecać nową grą, ale TS wpadł na niezły mym zdaniem chwyt marketingowy umieszczając słowo pensja w grze
a zdrapka ex.pensja idzie mym zdaniem znacznie lepiej niż podobna kasa na życie
stary, jasne - nie tędy, ale - przecież im TO* wisi i powiewa , "po Nas choćby potop"
* - "dobro gracza"
* - "dobro gracza"
staszku pisałeś niedawno o stawianiu na 27- czy podtrzymujesz dalej, czy może będzie się obijała jak np.46
Medea
to ciekawe jutro się tym zajmę
Dzięki
to ciekawe jutro się tym zajmę
Dzięki
drapek
27- weszła jeszcze tylko raz tzn. myślalem że stać ją na więcej
oczywiście, mozliwa jest ale jako na pewniaka już na nią nie stawiam
27- weszła jeszcze tylko raz tzn. myślalem że stać ją na więcej
oczywiście, mozliwa jest ale jako na pewniaka już na nią nie stawiam
drapciu mi wychodzą takie cuda :
70,72,76
70,72,75,77,78
70,79
71,75
70,71,73,74,79
70,75,77,79
czyli ja bym postawiłam na 73,75,77,78,79
70,72,76
70,72,75,77,78
70,79
71,75
70,71,73,74,79
70,75,77,79
czyli ja bym postawiłam na 73,75,77,78,79
dzięki medea bedem jutro nad ty myślał, zobaczę co nocna zmiana ostawi
u mnie bardziej na 14-80.. nie mam ani jednej 70 << (siedemdziesiąt )
moje wstępne na 14tą 44,22,66,46,65,11 i moze własnie 80; ale wszystko zależy od tego co nakradnę rano
Przed tym jak obiecałam, sprawdziłam wahadłem stopień "zagrożenia"..
draoek dobrych snów i udanej kradziejki
no nie wiem czy im tak powiewa coś ich męczy i szukają kombinują żeby nie zaliczyć wpadki co było nie dawno widać z tym 9/9 ileś tam razu no to trzeba coś wymyślić np; grę w którą jeśli wpadnie główna wygrana (a nie wpadnie) to będziemy wypłacać na raty a ludzie w między czasie po 5-zł w żb
Medea
dobranoc
dobranoc
Astrolog, ogromnie sie martwię w takim razie pójdę w przeciwnym kierunku
jocia ty wracaj do zamku
jocia ja tobie nic nie kazałem spaceruj sobie ale wróć
żarty sorry że się wtrąciłem
jocia to ile tam jest komnat
astrolog pyta
astrolog pyta
a ile mają płacić za 3/5 ? w tym nowym
oj była na ten temat mowa tutaj ale nie wiem chyba torsan jest w temacie ale nie jestem pewien
jocia to ty taka jesteś wyremontowałaś sobie kawalątek dachu i i jedną wieżyczkę a reszta z wygranej to gdzie
cześć halapek
Jak masz sekstans, to musisz obliczyć według wzoru:
Według wzoru : d = 13/7 x h /
Według wzoru : d = 13/7 x h /
Nie,ale pewien pan z mojej rodziny się na tym znał, nawet książke napisał o nawigacji..niestety juz nie żyje
ludziska....Pomocy...potrzebuję jakiś program do pomocy w niemieckim keno.......ktoś się może orientuje...gdzie coś znależć???