Wpisy 2 126 508 – 2 126 607
6 września 2014 20:36 → 6 września 2014 21:27, 100 wpisów
Jocia to może razem będziemy szli i w połowie drogi się spotkamy ?
podwawelska w Auchanie kupiłem i zastanawiam się czy ją grilować czy nie
astrolog tak to jest z kiełbaskami,kuupisz a potem niewiesz co masz z nią zrobić
najlepiej bym ją wsadził do ................
najlepiej bym ją wsadził do ................
Dobry Wieczór ferajnie w przerwie oczekiwania na premierę Wold War Z czyli kolejnej odsłony zombiaków
Wszystkich obecnych
Wszystkich obecnych
Dobrywieczór
typy na lotto i mini to zestaw : 1,24,9,5,7,37,16,15,38,34,30
max,staszek
max,staszek
staszek mój ulubiony przedzial niestety o 14-stej sie nie popisał, ale ma wskazanie na dziś i jutro czyli polowanie trzeba kontynuowac
MIRIALEE luxury macie też taką reklame
komplet Angel za jedyne 29,90
komplet Angel za jedyne 29,90
Witaj Medea
Gratuluję trafienia z końcówką -2- parę dni temu
weszło pięć dwójek
Gratuluję trafienia z końcówką -2- parę dni temu
weszło pięć dwójek
udało się w realu?
typy do mm jako kandydaci na plusa 44,40,36,10,11,20,18,28,29,4
staszek dziękuję ale znacznie ciekawsze są "puste" wskazania, ponieważ jeśli będzie ich kolejno co najmniej trzy to dośc często poprzedza to coś więcej niż 5/8. Podobnie z przedziałami. Niestety wtedy akurat nie mialam jak puścic zakładu i trochę mną zatrzęsło jak zobaczyłam wyniki
staszek dziękuję ale znacznie ciekawsze są "puste" wskazania, ponieważ jeśli będzie ich kolejno co najmniej trzy to dośc często poprzedza to coś więcej niż 5/8. Podobnie z przedziałami. Niestety wtedy akurat nie mialam jak puścic zakładu i trochę mną zatrzęsło jak zobaczyłam wyniki
tzeba będzie się zaopatrzyć na szlak w parę takich kompletów bo niewiadomo jaki nabór przyjdzie
Max
Max
Ale myslę że ten przedział w końcu się sprawdzi
a 3-ciego też weszly Twoje 50-siątki
3 też nie miałam jak ich puścic. Jednym słowem wygląda jakby mnie ktoś na górze bardzo nie lubił
Medea
mówisz " conajmniej 3 puste wskazania" tzn. przez trzy los. z rzędu
ta sama cyfra - końcowka ma mieć przerwę czy jak dokładniej bo nie rozumiem?
mówisz " conajmniej 3 puste wskazania" tzn. przez trzy los. z rzędu
ta sama cyfra - końcowka ma mieć przerwę czy jak dokładniej bo nie rozumiem?
idę znowu na do okna bo naprzeciwko taka pani lubi się kąpać i nie zasłania okna
bo ja też inetresuje się pustakami ale ja chyba obserwuję to z innej strony
siemanko
medea
medea
staszek chodzi o moje wskazanie dla końcówki lub przedziału. Pustak to dzień wskazany moją metodą gdy w obu losowaniach wpadają liczby poniżej oczekiwań czyli np. 3/8 lub 0/8 dla końcówek.Jeśli trzy dni wskazane pod rzad dają słabe wyniki to szansa, ze czwarty przyniesie coś więcej jest większa
Medea
Deki.
max
Marcinek
Marcinek
natomiast po wpadnięciu w wskazanym dniu czegoś jak 5/8 i wieej dla końcówki lub 6/10 dla przedziału zazwyczaj oznacza, że kolejne co najmniej jedne wskazanie jest pustakiem
Max ona ma ciekawy sposób kąpieli wanna na środku kuchni i dookoła świece hm... ale rozbiera się przy normalnym świetle
Zloty.
Zmień nick na "kuklok"
Zmień nick na "kuklok"
Marek.
Wygrane
Wygrane
emerytka
barbapapa ma rację ts manipuluje przy losowaniach s***ysyny zajumali 80 tkę
Marek A u Ciebie ?
Medea
aha dzieki, bo ja za pustaka uznaję końcowkę której niema wogóle wdanym los. np. dziś o 14.00 końc. -9-
aha dzieki, bo ja za pustaka uznaję końcowkę której niema wogóle wdanym los. np. dziś o 14.00 końc. -9-
Lila
Deki