Wpisy 2 124 668 – 2 124 767
4 września 2014 11:57 → 4 września 2014 13:54, 100 wpisów
Puszczona.
Od dzisiaj nowe losy po 10 zł.Ale nie dałam się skusić.
Od dzisiaj nowe losy po 10 zł.Ale nie dałam się skusić.
Trisio.
Ale nie wiem co będzie jutro.
Basia ma dar przekonywania.
Ale nie wiem co będzie jutro.
Basia ma dar przekonywania.
Jak wygram w multi 5/5 to kupię.
Ta Mega, mnie się udało im skusić, u mają taką dyndającą reklamę, jak sięgałem po swoje pukony multi to tak po oczach mi dała,że kupiłem,jedyny plus to to,że jest na zdrapie 10pln,czyli nie straciłem
Barba.
5 w mini,ale tak ,żeby była tylko jedna piątka.
5 w mini,ale tak ,żeby była tylko jedna piątka.
Barba.
Chciałbyś mieć za dobrze.
Chciałbyś mieć za dobrze.
Torsan
Ale ostatnio nie idzie mi w mini,chyba nawet gdybym skreślił ze 30 liczb to i tak bym nie trafił nawet trzech
ja miałem miesiąc temu 4 ---520 zł już francom oddałem z nawiazką
a mogłem se schować do skarbony-ale ciągnie po tą głowną wygraną
ale czwórke to sie ta nie uzna rozejdzie sie -piontala by sie zdała
hejka Wszystkim,wysokich
Rano byłem na grzybach,kozaki podgrzybki,maślaki,zupe z leśnych grzybów jem już 4raz-jest zajebista!!!
barbapapa-szału niema,wrzucam do skarbonki pazernemu TS-na razie mam nadzieje że w końcu coś trafie-Karwasz!!!
barbapapa-dużo grzybiarzy,w lesie tam gdzie mieszkam to rejestracje same KOS-ludzie łaża z pełnymi koszykami,ja 2godziny i pełna reklamówka.
barbapapa-a u ciebie jak z trafieniami????
A TO CHYBA WIEM TAM EST TAKI SZLABAN I TEREN WOJSKOWY -WEJŚCIE DO LASU -ZGADŁEM?
mykam w mapki może coś wyczaje?????
barbapapa-ja chodze od strony Mętkowa,Manisk,Żarek,-ty mówisz o byłej jednostce Rakietowej w Bobrku.-tam ponoć też są!!!
TO JEST W POBLIŻU RONDA NA CHRZANÓW OŚWIECIM -W KTÓRYM MIEJSCU?
Sorelka-a co się stanie grzybą????-ja zbieram kozaki,podgrzybki-a potem do pojemnika i do zamrażarki-lepsze potem od suszonych!!!!
barbapapa-jak jedziesz do Babic-kierunek Kraków-za Żarkami masz parking w lesie-tak zwane Maniska,albo jak jedziesz z Chrzanowa to wyjeżdzasz na wprost tego parkingu.
grzyby w takich warunkach po prostu się zaparzają, kisną. Uruchamia się ich proces gnicia. Pojawiają się wtedy pleśnie, zawierające szkodliwe toksyny
mogą wywoływać uszkodzenia wątroby w tym powodować nowotwory i ostre zaburzenia pracy mózgu
fumonizyny -wywołują choroby przełyku i wątroby. Mogą prowadzić do nowotworów, w tym białaczk
sorelka-mają powietrze od góry,także niemają się prawa zaparzyć,do kozaka ślimak nie wejdzie,jedynie maślak,podgrzybek.
mykam w mapki-trzeba lecieć-do żółtej budy.!!!!
barba u mnie na podwórku ze 30 to codziennie znajduje
juz mi sie znudziły
juz mi sie znudziły
kondi-dodaj że je kosiłeś kosątakie wysypy się zdarzają na pokarpaciu!!!!
andre, prawda...ale w tym roku jest niepamietnie duzo...przynajmniej od 10 lat nei było tkaiego grzyba
sorelka to susz grzyby i zarabiaj-na targu 1kg pogrzybków 12zeta
kondi u mnie ani jednego robala - wszytskie do Ciebie poszły chyba
kondi chce zredukować najwięcej możliwych kombinacji w mini temat pewnie przerabiany przez ciebie
więc tak:
1. wywalam wszystkie możliwe kombinacje liczb 5z5 parzyste i nie parzyste
2. kombinacje liczb od 1-17,18-34 i 26-42
i tu kończą mi siępomysły
1. wywalam wszystkie możliwe kombinacje liczb 5z5 parzyste i nie parzyste
2. kombinacje liczb od 1-17,18-34 i 26-42
i tu kończą mi siępomysły
to nie do mnie temat..ja gram liczbami puszczonymi na ch/t w okrslone dni
ostatnio urodzinowe ch/t puszczone w tygodniu po ur. dalo mi 3/5 p
mi w ch/t słabo idzie wole sam skreślić już 4/5 miałem chyba najniża w histori ale było 290 zł.
ja tez sam kresle, ale liczby ktore dał mi ch/t...tyle, że w okreslone dni z okreslonych dni
ok, lece może założe temat na forum o redukcjach pomyśle, może ktoś się wypowie
Siema co myślicie 4 13 27 46 49 64 75
Witam