Wpisy 2 124 217 – 2 124 316
3 września 2014 20:56 → 3 września 2014 21:36, 100 wpisów
zgrywus na pałę pisałeś ciąg czy obserwacje własne?
deki72
Cześć chcę kupić boty do piłki nożnej i według was na orlika kupić turfy czy lanki ? Pewnie turfy co ?
krzychu buty lanki nie są na sztuczne boiska ,musisz kupić..... właściwe.
zgrywus
Monet ..moje 55/10/53 na Twoje 5/22/26 król jest tylko jeden
deki ..a Twoje
deki ..a Twoje
Czyli turfy ale w stylu CR7 oczywiście.
krzysztof c -- nie każdy CR7 toleruje kompleksowo ....szanuje jego profesjonalne podejścia do uprawianie sportu ale medialnie to oczy mi ropieją jak na niego patrzę.
9,1 melona na ujescisku w gdansku, tam mieszkam ,wiem gdzie puszczone na rogalinskiej ale to nie ja
MAX
Robal_36 co tam masz na dzisiaj ?
Robal_36 co tam masz na dzisiaj ?
max mniejsza o tron , ale widzę , że masz certyfikat na mieszkanie
MAX >>> wyslane ?
Argentyna gola strzeliła Niemcom a przed meczem na nich stawiałem.
deki72
MAX aż x20 ale bedzie czat huczał jak trafisz 9/9
deki..
albin..io to chodzi ..wiesz jaka bedzie impreza ..tylko sex konserwy i muzyka bez przerwy
albin..io to chodzi ..wiesz jaka bedzie impreza ..tylko sex konserwy i muzyka bez przerwy
no to czekamy
http://allegro.pl/nike-mercurial-victory-v-tf-651646690-9-5-43-i4562816475.html 194 zł bo moje turfy się już nie nadają prawy się rozszedł od strzałów.
Max>> jestem . I Czekam.
Deki >> dawaj trzy liczby . Może dzisiaj z jedną trafisz.
Więcej wiary w siebie chłopaku.
Deki >> dawaj trzy liczby . Może dzisiaj z jedną trafisz.
Więcej wiary w siebie chłopaku.
deki ..tyle ze trzeba być twardym i nie łamac zasad ..bo mozesz popłynąc uuuuuuuuuuułaaaaaaaaa
monet podawałem a Ty nawet nie nic nie odpisałeś ale podam 37,21,75
A tak nieraz bym z chłopakami pograł na orliku jednak bo już długo nie grałem mieczu. A jaki stawiacie wynik w meczu Polska vs Gibraltar ?
krzystof >>> jaki zakup zrobić to musisz się zapytać woźnego-wyroczni.
On wie wszystko.
On wie wszystko.
Sorrki ale mnie troszkę nie było.
Deki jesteś pewien?
To ta trojka?
Deki jesteś pewien?
To ta trojka?
krzysztof..Ty sam nie wiesz co byś robił ..jak nie golf to tenis potem boks .skalniak ..najlepiej to rozbierz się i ubrania pilnuj ..umów sie z jakąs dziewczyną i skończą sie Twoje problemy ..musisz z krzyża spuścić i pełen relax
Tusk namaścił Kopacz na premiera?
Kużwa .. wyperdalam do Afryki . Już wolę ebolę.
Kużwa .. wyperdalam do Afryki . Już wolę ebolę.
krzysztof ..no chyba ze jest tak jak w tej reklamie sprite ..co kolo mamusie woła zeby pomogła staniczek zdjąć
siemka...
max...
deki...
dawać losowanie
deki ..w desery tonie pykam bo mnie wkerwia .ale w 7 ki oczywiscie ..ale kuferki polecam bo jak wleci to konkretnie ,perły i ksiązki tez spoko ..
krasnalek
torsan
torsan
17,21,33,42,50
8,16,21,42,49
esco...dzięki
Jakbym wcześniej wiedział że trafisz to bym w realu posłał teraz nawet o 20 zł bym grał taka bieda
Tak jak i zdał ten ostatni egzami ..co kopiował co to jest bo sam nie wiedział co zdaje
Lila
Lila...