Wpisy 2 123 664 – 2 123 763
2 września 2014 22:01 → 2 września 2014 23:39, 100 wpisów
Jocia dzieki
Precz z Polsatem !!!!
zobaczcie na komentarze na stronie ; mecze.com
Staszku , ja oglądałam tu : http://live.drakulastream.eu/static/popups/2370321133369300.html
I do wyboru :
http://meczelive.tv/na-zywo/siatkowka/australia-polska-mistrzostwa-swiata-mezczyzn-17627.html
http://meczelive.tv/na-zywo/siatkowka/australia-polska-mistrzostwa-swiata-mezczyzn-17627.html
Dzięki ale jestem wkurzony jak widze miliony ludzi w tej chwili
w The Guardian wczoraj pisali, że Tusk będzie zarabiał 48000 Euro miesięcznie a Wy tu piszecie o 70 tysiącach zł
Trójeczka w mini.
emerytka 46 jocia
cos dziwna ta wygrana, powiem więcej, że podejrzana
Kumulacja Lotto: 12 000 000 zł
Myślę,że będzie piątka w mini.
mrowka faraona ktora wygrana dziwna /?
albinlotto
Kumulacja Lotto: 12 000 000 zł rośnie pomalu
te 30 w MM z plusem i bez....
ktos trafił 30 x 9 skresleń zwykłych i 30 z Plusem....dziwna sprawa
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
mrowka faraona jaka tam dziwna ktos wyslal 30 zakladow na pojedynczych kuponach moze i w kilku kolektorach i tyle a ze po 50k to TS nie informuje bo w MM nie informuje o takiej trafnosci
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 226 414,50 zł
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 470 000 zł
mrowka faraona jak czasami wysylam 10/10+x40 to na pojedynczych kuponach i jeszcze w kilku kolektorach
Jest piąteczka w mini.
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 9 187 008,60 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
anzu...nie rozumiem,,,,jak to w tym??? Ja rozumiem, ze ktos wygrał 30 x 10.000 zł i 30 x 50.000 zł to razem daje 1.800.000zł. Cczy ja źle mysle?
jak to padlo 9mln w lotto jak przedchwila kumulacja pisalo 12 mln
mrowka faraona zle myslisz jak juz tak rozdzielasz to 9/10+ (40k) i 9/10(10k) i wtedy masz łacznie 50k
jakies hokus pokus
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
ale w tabeli wygranych podane jest, ze trafiono: 30 dziewiatek zwykłych i 30 z plusem
coś TS ostatnio się mota
no dobrze, co0 ja bede sie martwić cudzymi wygranymi, można komus tylko pogratulować takiego szczęścia
mrowka faraona jak widze w tabeli MM nie moga padac duze wygrane bo ludzie sie motaja i niczego nie rozumieja
Panie multipasko ja czytałam to juz ze 3 x i dalej mysle po swojemu....ale dziekuję.
albinku....a moze to 30 osób trafiło...a nie 30 wygranych????
trafienia plusa powoduje wygraną za plusa i wygraną za multi multi .... czyli zawsze tak będzie, że jeśli się trafi 9/10 z plusem, to będzie się ujętym w obydwu tabelkach (bez plusa i z plusem)
Lotto podało kumulację 12 000 000 po czym, że jednak padła główna wygrana .... !!!!!!!
teraz juz rozumiem Panie Pasko, dziękuję
TS juz głowe traci....ciagle ktoś ich "goli"....hahaha
Pasko a myslalem ze to twoja pomyłka a to pomyłka TS
No dobrze, trzeba iśc lulu....dobranoc kochani
mrowka faraona
Do bani z takim monopolistą gier losowych na Polskę.Żądam uwolnienia grania w ogólnoświatowych gier hazardowych,dość
bogacenia oligarchów
bogacenia oligarchów
hey
wszystkim mp .....
czas na grzybki
latarkę i do lasu
gdziesta polezli
wasyl-piaski
albin i zgrywus
zatypowane
teraz uciekam w
słabym bo nie pije wcale