Wpisy 2 123 073 – 2 123 172
2 września 2014 16:56 → 2 września 2014 18:51, 100 wpisów
myślę też że będą cztery cyfry z pierwszej dziesiątki
brjan ostatnio na próbę zacząłem wg twojego sposobu,choć jeszcze się uczę i miałem 5/9 nawet nawet jak na początek, ale to tak było po łepkach. muszę się przysiąść i przemyśleć
nie głupie to . ciekawy sposób doboru liczb, jak trafisz w grupy to może być
3,5 razy nie trafisz w grupy a jak wstrzelisz się w jakimś losowaniu to liczysz
kwestia wyczucia grup ,to też trzeba poobserwować i wyciągać wnioski
mw widzę,że kumasz,spróbuj z rzędami z poszczególnych grup,a nuż trafisz linię(Bingo)
brjan podoba mnie się to
mw Jak trafię linię(Bingo),to przechodzę na Lotto,dwie liczby na Lotto mam co losowanie
albo jak przewidzisz jeszcze dużą przewagę np nieparzystych nad parzystymi i do tego odpowiednie grupy w tym przypadku np to miód malina. trzeba obserwować i cierpliwie czekać kiedyś założenie wejdzie kwestia czasu wg mnie
będzie takie losowanie że się wszystko zgra do kupy
a wtedy liczysz w kolekturze albo nawet jedziesz do oddziału
W Mini Lotto jest:42 liczby,a jest najtrudniej wytypować:2-e liczby,nie wiem dlaczego
niby mniej a trudniej
trzeba ze spokojem nie ma co za dużo kpmbi nować bo się przekombinuję
max
71
4?
też bym dał 3:0
Cześć jeszcze został mi niecały miesiąc stażu i koniec a woźny przyjdzie do mnie na mecz bo u siebie nie obejrzy pewni po jednym dziobniemy sobie ale nie za dużo bo jutro do pracy trzeba iść. A stawiałem że wygramy z Serbią 3-0 a on dał 3-2 a mama po mnie 3-0 a dzisiaj stawiam podobnie a według was ? Zresztą powiem tak Polacy zostaną mistrzami świata wspomnicie moje słowa. Aha grałem w Top Spin 4 mecz Nadalem na Federera na poziomie normalnym 1-6, 3-6, 7-5, 6-3, 6-2 wygrałem !!! Siebie też tam zrobię a co.
krzysztof
mala
a Mi coś takiego.
https://www.youtube.com/watch?v=g68g6ynmwv0
a Mi coś takiego.
https://www.youtube.com/watch?v=g68g6ynmwv0
szczerze to za siatkówką nie przepadam rzadko nawet oglądam ale wiadomo naszym trzeba kibicować
witam wszystkich
a ja stawiam też 3-0 i na wożnego 1-0 do przerwy a potem dogrywka 2 razy po piętnaście minut ale już bez krzysia bo wożny to zawsze ma mocną głowe
a ja stawiam też 3-0 i na wożnego 1-0 do przerwy a potem dogrywka 2 razy po piętnaście minut ale już bez krzysia bo wożny to zawsze ma mocną głowe
mam taką 10tkę: 1,5,7,10,40,42,70,75,76,80
co myślicie wejdzie coś?
co myślicie wejdzie coś?
jak chodziłem do szkoły to wożny pamiętam mleko gotowł a potem roznosił a teraz to taki wożny to szycha, półlitra i na mecz
ale czasy się zmieniają
ale czasy się zmieniają
wożny pilnował po lekcjach szkoły żeby bajtle mu przez płot nie przeskakiwali a teraz nie musi bo jest monitoring i katering
a najgorsze zawsze były psy od wożnego każdy się ich bał a teraz w szkole koło mnie pani wożna na zmiane z wożnym wyprowadzają yorka
też spadam nadać kupony nara i powodzenia
tak jak mój pracodawca mawia
ustalić kto i zabrać premie
a po co szukać przyczyn no po co ?
ustalić kto i zabrać premie
a po co szukać przyczyn no po co ?
co za spam
witam
skończy opowiadać max to zapewne pojawi się żelka natomiast po żelce pojawi się sorelka po sorelce napewno pojawi się grag....itd
Niech żyje domowe przedszkole ...he...he
powodzenia
skończy opowiadać max to zapewne pojawi się żelka natomiast po żelce pojawi się sorelka po sorelce napewno pojawi się grag....itd
Niech żyje domowe przedszkole ...he...he
powodzenia
n a nie bo ja i zelka i sorelka ale sie zrymowało to to samo a i jeszcze greg ..ale cos mi tu sie nie zrymowało
jabuko?