Wpisy 212 237 – 212 336
21 stycznia 2011 14:56 → 21 stycznia 2011 20:10, 100 wpisów
witam i pozdraiam wszystkich multipaskowiczów ja bez sukcesów niestety nawet nie mogę pisać taki zapie.... 

http://www.tvn24.pl/-1,1690205,0,1,w-totka-wygrasz-nawet-200-mln-zl,wiadomosc.html
Nie czytasz wcześniejszych wpisów.
Użytkownik fish poker dodał nowy komentarz w dziale Systemy
Wędrowco, faktycznie rzadko sięgam do starszych newsów... Widzę że były linki ale bez komentarzy...
Hi all,jest tu ktoś kto grając w lotto gra 12 skreśleniami?
Jeśli nie,to dobrze,a jeśli tak to strata hajsu ;d trafił tu kto kiedy choć 6/5 w rzeczywistości?
mala< całe 0 zł- wczoraj w mm 3/7
na 25 zak mini i nic+ z chybika lotto 1 zak i 1/6 klęska na 2 los puszcze 5,6,17,68,79
na 25 zak mini i nic+ z chybika lotto 1 zak i 1/6 klęska na 2 los puszcze 5,6,17,68,79no to rzeczywiście kiepsko.... ja wczoraj w mini trafiłam 2x1/5, a w mm puszczam dopiero w poniedziałek
nie czekaj do poniedziałku tylko kresl liczby i do kolektury spacerkiem wygrana czeka+ dla Zuzi zdrapka za 2 zł=
gra ktos tu systemowo ja moge podac 20 na pewno bedą od 5 do 10 liczb
te liczby na 22
10 12 15 16 17 20 26 28 29 31 33 39 47 55 56 58 61 63 72 78
10 12 15 16 17 20 26 28 29 31 33 39 47 55 56 58 61 63 72 78
oj już dziś nie wychodzę.... a zdrapki już kupiłam 2x złota rybka i w każdej złotówa wygrana i 1x szybkie 50 i wygrana 2 zł...

Gała a poza tym mam postanowienie żeby nie wysyłać codziennie mm, ba za dużo kasy na to szło a wygrane to tylko drobne.... wysyłam tylko w określone dni w miesiącu....
dzięki tobie też powodzenia i jak najwyższych wygranych
, ale przyznaje korci mnie żeby puścić mm, ale moja wola jest silniejsza

, ale przyznaje korci mnie żeby puścić mm, ale moja wola jest silniejszawitam wszystkich milan1980 ja gram troche systemami zalezy ile mam kasy wczoraj tylko 6/8
milan1980 mozesz mi podac swoje 30 liczb mm porownam to z moimi i cos wykombinuje
Wesoły, dziś wygrałeś???

Darku
....porzuciłeś piłkę nożną 
....porzuciłeś piłkę nożną 
Witam czy posiada ktoś statystki do 49s?
Dorotka

Pachnie w całym domu...
Jeszcze nie ma polewy i orzechów do dekoracji...
Poleconym moze nie dotrzeć ale teraz proszę plus
..bo zasypiam...
Jeszcze nie ma polewy i orzechów do dekoracji...
Poleconym moze nie dotrzeć ale teraz proszę plus
..bo zasypiam...witam, oto moja dzisiejsza inwestycja: zdrapka DOMINO - koszt 3zł; wygrana: 15zł, czyli 12zł do przodu no i jest kasa na jutrzejszy rozruch

nie grałam o 14 i jak widzę po cyferkach dobrze nic by nie było

Ja też nie grałam i na wieczór nie wysłałam 
ale mi zrobiłaś smaka tym ciastem
prosze kawke i nie usypiaj

ale mi zrobiłaś smaka tym ciastem
prosze kawke i nie usypiajDamy radę..w piatkowy wieczór
szkoda zycia na spanie
szkoda zycia na spanieWitam
...ja tez dzisiaj reanimuje sie kawa i dalej padam na ryjek --coś z ciśnieniem dzisiaj czy jak?
...ja tez dzisiaj reanimuje sie kawa i dalej padam na ryjek --coś z ciśnieniem dzisiaj czy jak?korn748...jesli wpadasz na ciasto zapraszam...trzeba mieć siły by typować..na glodo się nie da

głodno!!!!
nie wiem co kto lubi ale ciasto sie nazywa "Krówka"
Dorotka ja Cie sorry..ale wiesz jedna ręką..ale zawiera WSZYSTKO co najwazniejsze
Dorotka ja Cie sorry..ale wiesz jedna ręką..ale zawiera WSZYSTKO co najwazniejsze

korn748..nie miałam okazji więc dopiero teraz Gratulacje za 3/5 w mini zwłaszcza że osobiście typowane a nie z maszyny
wiem..mniam

wiem..mniam
przepraszam wy tu o plackach a za pół roku może wcześniej w Polsce będzie można wygrać nawet 200-300 milionów zł, Lotek jest w trakcie podpisywania umowy z europejską firmą Lotka, która skupia kilka państw, gra będzie się nazywała JACKPOINT a prawdopodobieństwo trafienia w nią wynosi coś około 1:80 000 000
lemoniadowy joe..witaj !!!
wiemy wiemy..ale to tylko jeszcze jeden sposób by od nas wyciągnąć kasę!!!
wiemy wiemy..ale to tylko jeszcze jeden sposób by od nas wyciągnąć kasę!!!

szczęściara Nie wiem czy poprawnie napisze Tiramisu też mam nadzieje ze skosztowalas.

witanko wszystkim
niestety urlop sie konczy i od poniedzialku do roboty

wielkich wygranych

dla Multipaskowiczow
korn748..ba...skosztowałam i zamiennie z Krówką stosuję jako kurację na poprawę humoru po przegranych w MM 

Witaj szczęsciara jak sie czujesz???
Myslę że nam dołożą jeszcze jedną grę ...

Hej szczęściara jak tam zdrówko jak humorek???Bardzo Cie lubię i podziwiam Twoje poczucie humoru
Dorcia my już pewnie nic..ale Darek obiecał nam rybkę
czarodziejka wszystko gra
i do tego piątek.

czarodziejka wszystko gra
i do tego piątek.
Na wieczór szczęśliwa "10":26,78,77,41,42,32,5,6,11,13

korn748, to że ma jakaś gra nasza z Polski zniknąć nie mówili, czyli raczej nie zniknie, mi się wydaje, że to będzie kolejna gra, tak jak kolejna zdrapka, tylko coś czuje że cholernie droga jak dla nas Polaków
Dorcia sprawdzasz pocztę???...
niech moc będzie z wami do następnego losowania i pamiętajcie nie lekceważcie jej ciemnej strony
Dorcia..namawiam Darka żeby wpadł tu na ploty...zobaczymy!!!

chętnie zapadne i dziekuje za zaproszenie.