Wpisy 2 120 938 – 2 121 037
31 sierpnia 2014 10:58 → 31 sierpnia 2014 11:36, 100 wpisów
MAX a co chcesz wiedzieć ?
Co masz zrobić jutro, zrób pojutrze ... będziesz miał 2 dni wolnego
krzysio..wiec chcę wiedziec jak wybrac miejsce ..materiał od czego zacząc ..wszystko od podstaw
Robal.
To zaczynasz odzamiast od ?
To zaczynasz odzamiast od ?
max na 10/10 nie gram , ale dzisiaj przy dobrym nastroju trzeba wysłać
deki ..od czasu do czasu i ja wysyłam ..nie ukrywam tego ..a nóż widelec
max ale te Twoje zboczuchy robią furorę , prawda jetta (chodzi o liczby)
Zboczuchy są zawsze na czasie ..
deki..i zobacz schowała i potem wysłała ..widzisz jak pamieta
deki..i zobacz schowała i potem wysłała ..widzisz jak pamieta
A więc najpierw wysyp drobne kamienie w kształcie jaki chcesz mieć decyzja należy do ciebie, następnie okop w koło głęboko nie musisz bo wtedy brak dużo cementu tak na marginesie pisze, później na na kamienie nasyp zwykłej ziemi, jak to wszystko zrobisz ułóż duże kamienie w wykopanym rowie a na górze zrób jakiś wzorek. Na końcu zasadź rośliny np. skalniaki i to wszystko. Powodzenia !!!
e46, jetta deki, MAx
Onieśmielonym widząc prawie samą elitę, to tylko taka jedna uwaga merytoryczna mi się wymksnęła
a swoją drogą tyle czasu niektórzy z Was nie zaglądali, to - sądziłem, że już się nachapaliście, jak tacy - nil, czy detox
a detox to pewnie tą obiecaną kdziałę odpalił, bo więcej ludziów znikło
Onieśmielonym widząc prawie samą elitę, to tylko taka jedna uwaga merytoryczna mi się wymksnęła
a swoją drogą tyle czasu niektórzy z Was nie zaglądali, to - sądziłem, że już się nachapaliście, jak tacy - nil, czy detox
a detox to pewnie tą obiecaną kdziałę odpalił, bo więcej ludziów znikło
Idę o 16:00 na tenisa pewnie w debla z kimś zagramy moim kompanem pewnie pan woźny sam wczoraj o tym mówił jak odchodził ode mnie po meczu. Tylko jest tak jak ja coś się zagram zaraz zły itp a jak on no cóż stało jeszcze moja wina bo się rozkojarzył i zdenerwował się wiecie o co mi chodzi ?
krzysztof_c: można zarabiać na szkoleniach odnośnie budowy skalniaków... a nawet napisać książkę o tym i ją wydać
Nie głęboko bo cementu więcej będziesz potrzebować.
krzysztof_c: ja nie wyobrażam sobie prowadzić strony multipasko w debla... bo byłoby pewnie podobnie jak Ty z woźnym
Można na tym zarabiać ile Pasko ?
krzysio..ale ja potrzebuje duzy skalniak ..a jaki ma byc cement toznaczy jak go rozrobic jaka proporcja
Krytyka - jak sobie z nią radzić?
5-minutowy filmik dla krzysztofa i nie tylko.
https://www.youtube.com/watch?v=ZFDZgYyUxQI
5-minutowy filmik dla krzysztofa i nie tylko.
https://www.youtube.com/watch?v=ZFDZgYyUxQI
Woda, piasek, cement.
krzysio ..zaproś pana woznego na mp ..niech się zarejestruje a ja mu wytłumacze wszystko
krzysio ..to wiem woda piasek cement ..ale chodzi mi o to czy to ma byc geste ..rzadkie czy suche
deki..jestem ..ale ciagle podrózuje ..jak myslisz droczy sie pewnie
krzysio ..a powiedz jak wybrałes lokalizację ..sugerowałes się czymś czy tak z sufitu czy tez z czapki ..czy tez na CH/T
Obejrzałem i lepiej jest o wiele.
Znaczy się od strony ulicy żeby wszyscy widzieli na środku ogrodu.
Gęste stanowczo.
deki
tak, masz rację, oczywiście
ja swój osobisty nabyłem 2009-09-10 i po cichu Ci, to powiem, no, ale normalnie - nawet w nim , to wybacz - zapomniałem
tak, masz rację, oczywiście
ja swój osobisty nabyłem 2009-09-10 i po cichu Ci, to powiem, no, ale normalnie - nawet w nim , to wybacz - zapomniałem
Co mu wytłumaczysz ?
No też ale przede wszystkim ja chciałem MAX zrozum to.
krzysiek ..porozmawiamy z woxnym ..posłuchamy jego rad bo widac ze zyciowy gosciu na wszystkim sie zna i daje dobre rady jak BOB budowniczy
deki
a masz w tej swojej dzisiejszej 'dyszcze z leTką stawką', którąś z zdst ?
a masz w tej swojej dzisiejszej 'dyszcze z leTką stawką', którąś z zdst ?
krzysiek ..rozumie ..ja tam zrobie dla siebie nie dla innych potem wstwie foto w profil ..i ocenisz ..ok
A i jeszcze jedno ..krzysiu mam dla Ciebie dobry kurs ..po tym kursie bedzie dobrze zarabiał
Jaki spawacza ?
Nie dla wszystkich jest ten kurs za młody jestes jeszcze inie doświadczony ..a trzeba umiejętnie spawac anie tylko bzyk bzyk i koniec ..
deki
hi hi - nie - dlaczego ? przecież nawet, jeśli, to zostaje Ci siedemnaście pewniaków
hi hi - nie - dlaczego ? przecież nawet, jeśli, to zostaje Ci siedemnaście pewniaków
krzysiek ..to chcesz wiedzieć jaki to kurs ..stawka za metr wynosi od 40 do 70 zł .z metra b