Wpisy 2 120 538 – 2 120 637
30 sierpnia 2014 23:04 → 31 sierpnia 2014 00:08, 100 wpisów
Jarosław dojdzie do władzy i mamy dwa fronty z ruskimi i niemcami ..ja się zgłaszam na ochotnika na wschodni front
qjaster , super.. ja tez trochę byłam " zawieszona", ale powoli wracam do formy
stabilizacji nikt nie lubi w polityce
a on chytry byl
i umo0czony koniec i poczatek kariery
a on chytry byl
i umo0czony koniec i poczatek kariery
Jarosław jest moim idolem a inni co na ten temat mysla to mam wy***ne
jocia ..no co Ty On jest za bardzo wyposzczony ..nic by mi nie zostawił ...a zreszta juz mi nie potrzeba niech mu bedzie na
Cześć był u mnie pan woźny i razem oglądaliśmy mecz jeszcze z mamą ba pół litra nawet przyniósł. Bo myślał że nie będzie mieć obejrzeć u sobie a się okazało inaczej ale jak powiedział że przyjdzie dotrzymał słowa i teraz we wtorek znowu zawita a niech przyjdzie co tam miejsce się znajdzie. A jutro w tenisa o 16:00 będziemy grać pewnie z nim w debla ja. A tata przespał całe to widowisko był wypił sobie %. Gratulacje chłopaki tak trzymać aż do finału ba nawet przed meczem obstawiłem 3-0 pan woźny 3-2 a mama też 3-0 po mnie.
Wystarcza wybory...
podali mu koło ratunkowe .. by wyszedł z " twarzą"
podali mu koło ratunkowe .. by wyszedł z " twarzą"
Był u mnie pan woźny i razem oglądaliśmy mecz jeszcze z mamą ba pół litra nawet przyniósł. Bo myślał że nie będzie mieć obejrzeć u sobie a się okazało inaczej ale jak powiedział że przyjdzie dotrzymał słowa i teraz we wtorek znowu zawita a niech przyjdzie co tam miejsce się znajdzie. A jutro w tenisa o 16:00 będziemy grać pewnie z nim w debla ja. A tata przespał całe to widowisko był wypił sobie %. Gratulacje chłopaki tak trzymać aż do finału ba nawet przed meczem obstawiłem 3-0 pan woźny 3-2 a mama też 3-0 po mnie.
Jestem aktualnie na 98 miejscu i mam 362 punkty no ciekawe czy uda mi się drugi raz w karierze na multipasko utrzymać miejsce w setce na koniec miesiąca ?
2 120 571. krzysztof c 2014-08-30 (23:16)
2 120 586. krzysztof c 2014-08-30 (23:34)
Czy uważasz, że powinniśmy " piać " z zachwytu ?
Dwa razy to samo wpisałeś
Mnie Twój woźny nie imponuje , no może taki miałby szansę : http://pl.wikipedia.org/wiki/Wo%C5%BAny
2 120 586. krzysztof c 2014-08-30 (23:34)
Czy uważasz, że powinniśmy " piać " z zachwytu ?
Dwa razy to samo wpisałeś
Mnie Twój woźny nie imponuje , no może taki miałby szansę : http://pl.wikipedia.org/wiki/Wo%C5%BAny
dla mnie ten kszysztof c jest jakiś nie wyrażny te jego opisy są takie filozoficzne ????
A mnie mądrość woźnego imponuje jak najbardziej
" NIE chcę być niegrzeczny ale ma pan charyzmę mokrego mopa i wygląd urzedniczyny z banku" Nigel Farage o v. Rompuyu w 2010 roku ,jak obejmował urząd
kto wygra w 2015 roku wybory chyba PIS co wy na to ?
Według mnie faworyci i zrobią coś dobrego dla naszego kraju w według was kto ?
Jocia nie możesz być najmądrzejsza są jeszcze mądrzejsi od Ciebie...he....he
Nie wiem, czy za dużo nie powiedziałam w końcu nie łączę się przez TORa...
Dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach.
Hej ja tylko na chwilkę
Mateusz
EstyMy nie rozumiem
z niczym
niezła jazda