Wpisy 2 120 519 – 2 120 618
30 sierpnia 2014 22:57 → 30 sierpnia 2014 23:59, 100 wpisów
wpis z netu
" Bardziej zakłamanego polityka niż Donald, nie było w Polsce od 1989 r. A dokonania istotnie ma imponujące: zadłużenie społeczeństwa na wielolecia, przedłużenie wieku emerytalnego, zrujnowanie publicznej służby zdrowia, rozdęta ponad miarę biurokracja, skorumpowany do cna wymiar sprawiedliwości, afery zgrabnie zamiatane pod dywan, długo by można. Mam nadzieję, że jako przewodniczący RE, wykaże podobne zdolności jak w kraju i z tej Unii zostanie ch. d. i kamieni kupa. "
nic dodać...
" Bardziej zakłamanego polityka niż Donald, nie było w Polsce od 1989 r. A dokonania istotnie ma imponujące: zadłużenie społeczeństwa na wielolecia, przedłużenie wieku emerytalnego, zrujnowanie publicznej służby zdrowia, rozdęta ponad miarę biurokracja, skorumpowany do cna wymiar sprawiedliwości, afery zgrabnie zamiatane pod dywan, długo by można. Mam nadzieję, że jako przewodniczący RE, wykaże podobne zdolności jak w kraju i z tej Unii zostanie ch. d. i kamieni kupa. "
nic dodać...
Mati ..tak spokojnie ..ale wiem ze B.B się zepnie i bedzie cieżko ... autokary juz parkuja pod polem karnym
Jarosław dojdzie do władzy i mamy dwa fronty z ruskimi i niemcami ..ja się zgłaszam na ochotnika na wschodni front
qjaster , super.. ja tez trochę byłam " zawieszona", ale powoli wracam do formy
stabilizacji nikt nie lubi w polityce
a on chytry byl
i umo0czony koniec i poczatek kariery
a on chytry byl
i umo0czony koniec i poczatek kariery
Jarosław jest moim idolem a inni co na ten temat mysla to mam wy***ne
jocia ..no co Ty On jest za bardzo wyposzczony ..nic by mi nie zostawił ...a zreszta juz mi nie potrzeba niech mu bedzie na
Cześć był u mnie pan woźny i razem oglądaliśmy mecz jeszcze z mamą ba pół litra nawet przyniósł. Bo myślał że nie będzie mieć obejrzeć u sobie a się okazało inaczej ale jak powiedział że przyjdzie dotrzymał słowa i teraz we wtorek znowu zawita a niech przyjdzie co tam miejsce się znajdzie. A jutro w tenisa o 16:00 będziemy grać pewnie z nim w debla ja. A tata przespał całe to widowisko był wypił sobie %. Gratulacje chłopaki tak trzymać aż do finału ba nawet przed meczem obstawiłem 3-0 pan woźny 3-2 a mama też 3-0 po mnie.
Wystarcza wybory...
podali mu koło ratunkowe .. by wyszedł z " twarzą"
podali mu koło ratunkowe .. by wyszedł z " twarzą"
Był u mnie pan woźny i razem oglądaliśmy mecz jeszcze z mamą ba pół litra nawet przyniósł. Bo myślał że nie będzie mieć obejrzeć u sobie a się okazało inaczej ale jak powiedział że przyjdzie dotrzymał słowa i teraz we wtorek znowu zawita a niech przyjdzie co tam miejsce się znajdzie. A jutro w tenisa o 16:00 będziemy grać pewnie z nim w debla ja. A tata przespał całe to widowisko był wypił sobie %. Gratulacje chłopaki tak trzymać aż do finału ba nawet przed meczem obstawiłem 3-0 pan woźny 3-2 a mama też 3-0 po mnie.
Jestem aktualnie na 98 miejscu i mam 362 punkty no ciekawe czy uda mi się drugi raz w karierze na multipasko utrzymać miejsce w setce na koniec miesiąca ?
2 120 571. krzysztof c 2014-08-30 (23:16)
2 120 586. krzysztof c 2014-08-30 (23:34)
Czy uważasz, że powinniśmy " piać " z zachwytu ?
Dwa razy to samo wpisałeś
Mnie Twój woźny nie imponuje , no może taki miałby szansę : http://pl.wikipedia.org/wiki/Wo%C5%BAny
2 120 586. krzysztof c 2014-08-30 (23:34)
Czy uważasz, że powinniśmy " piać " z zachwytu ?
Dwa razy to samo wpisałeś
Mnie Twój woźny nie imponuje , no może taki miałby szansę : http://pl.wikipedia.org/wiki/Wo%C5%BAny
dla mnie ten kszysztof c jest jakiś nie wyrażny te jego opisy są takie filozoficzne ????
A mnie mądrość woźnego imponuje jak najbardziej
" NIE chcę być niegrzeczny ale ma pan charyzmę mokrego mopa i wygląd urzedniczyny z banku" Nigel Farage o v. Rompuyu w 2010 roku ,jak obejmował urząd
kto wygra w 2015 roku wybory chyba PIS co wy na to ?
Według mnie faworyci i zrobią coś dobrego dla naszego kraju w według was kto ?
Jocia nie możesz być najmądrzejsza są jeszcze mądrzejsi od Ciebie...he....he
Nie wiem, czy za dużo nie powiedziałam w końcu nie łączę się przez TORa...