Wpisy 2 119 712 – 2 119 811
29 sierpnia 2014 23:08 → 30 sierpnia 2014 01:17, 100 wpisów
gonzaga bo to już tak jest
grasz np. na dzisięc losowań i nic
a w 11 los jak już nie grasz to wtedy jest
grasz np. na dzisięc losowań i nic
a w 11 los jak już nie grasz to wtedy jest
he..he
gonzaga a powiedz mi czego nie grasz na 1 los jak masz pewne typy właśnie na 14;00
aaa widzisz... capisco!! ;- ) To tylko nazwiska mogą wchodzić w rachubę, jeżeli się nie mylę..
dwa nazwiska - lapsus. Tel. mi tekst poprawia, albo wykreśla.co chce jak.biz zauważę. Wstawia też nadmiar kropek
Gdyby wszystko miało być takie proste (jak nie jest) to jutro na pierwsze losowanie powinna wejść - 13.
EstyMy,przepraszam ale tak się żle dzisiaj czuję że w mapki z przymusu,ale już mam dosyć
Pińczów, waść prawisz, ano widzisz to z tych dwóch Wielopolscy (zdaje się) odpadają, z profilu wynika...
tak pomyślałam, że jak Ci się tak.sypiej, jak z rękawa to i 19 powiesz i 20, pewnie
czy jest późno i dla kogo to jest dyskusyjne Mój kot własne zaczyna łowy
A w życiu Cię do kota nie porównuję! Mi tu nie inspiruj, zgrywus Ale też w interpretacji rzeczywistości nie idź za daleko. Tj. zwierzę.domowe, głównie na ludzi poluje
Nie..Felis domestus mojej Mamy osobisty. Urocze stworzenie, nikt go nie podejrzewa o to robi
Tutaj ładnie z tego Twojego ciągu złotego pewniaka mi podaj na srebrnej tacy...ale przemyśl to wcześniej gruntownie, żeby jutro.wstydu nie bylo, wieesz ;-)
umowa w takim.kształcie jest tylko z Tobą( jesteś absolutnie wyróżniony) Odp. osobiście głową i... całym swoim majątkiem
A Kielce poza wydarzeniami z lat sześćdzisiatych (znane li tylko z historii) to jeszcze teraz, żeby nie nazwiskami to z wciąż obecnym ministrem MsW kojarzą jakoś...
Nie wiem o jakich "wydarzeniach" mówisz???
Pogrom był w latach 40-tych.
Przez to miasto było sekowane za komuny
Pogrom był w latach 40-tych.
Przez to miasto było sekowane za komuny
Nas rację Gonzaga ! Błąd mój... sześćdziesiątych co innego było, racja