Wpisy 2 119 695 – 2 119 794
29 sierpnia 2014 22:50 → 30 sierpnia 2014 00:43, 100 wpisów
o stadion..
ten olimpijski Śląska W. to jest ten który był wybudowany na Euro tak?
ten olimpijski Śląska W. to jest ten który był wybudowany na Euro tak?
No tak, koło niego zawsze przejeżdzam
a co chcesz się wybrać na mecz?
ahaa
nie no ale często oglądam i nigdy nie byłem pewny w 100 procentach
nie no ale często oglądam i nigdy nie byłem pewny w 100 procentach
mateusz masz ten sam @ ?
bo już idę
moje dzisiejsze wygrane 2x3/7,3/6....szkoda że w mini nic nie wpadło
witaj gonzaga
znowu znakomite dwa strzały
przyznaje jestem pod ogromnym wrażeniem
znowu znakomite dwa strzały
przyznaje jestem pod ogromnym wrażeniem
gonzaga bo to już tak jest
grasz np. na dzisięc losowań i nic
a w 11 los jak już nie grasz to wtedy jest
grasz np. na dzisięc losowań i nic
a w 11 los jak już nie grasz to wtedy jest
he..he
gonzaga a powiedz mi czego nie grasz na 1 los jak masz pewne typy właśnie na 14;00
aaa widzisz... capisco!! ;- ) To tylko nazwiska mogą wchodzić w rachubę, jeżeli się nie mylę..
dwa nazwiska - lapsus. Tel. mi tekst poprawia, albo wykreśla.co chce jak.biz zauważę. Wstawia też nadmiar kropek
Gdyby wszystko miało być takie proste (jak nie jest) to jutro na pierwsze losowanie powinna wejść - 13.
EstyMy,przepraszam ale tak się żle dzisiaj czuję że w mapki z przymusu,ale już mam dosyć
Pińczów, waść prawisz, ano widzisz to z tych dwóch Wielopolscy (zdaje się) odpadają, z profilu wynika...
tak pomyślałam, że jak Ci się tak.sypiej, jak z rękawa to i 19 powiesz i 20, pewnie
czy jest późno i dla kogo to jest dyskusyjne Mój kot własne zaczyna łowy
A w życiu Cię do kota nie porównuję! Mi tu nie inspiruj, zgrywus Ale też w interpretacji rzeczywistości nie idź za daleko. Tj. zwierzę.domowe, głównie na ludzi poluje
Nie..Felis domestus mojej Mamy osobisty. Urocze stworzenie, nikt go nie podejrzewa o to robi
Tutaj ładnie z tego Twojego ciągu złotego pewniaka mi podaj na srebrnej tacy...ale przemyśl to wcześniej gruntownie, żeby jutro.wstydu nie bylo, wieesz ;-)