Wpisy 2 118 318 – 2 118 417
27 sierpnia 2014 21:57 → 27 sierpnia 2014 23:12, 100 wpisów
krzysiek ..a wiesz dlaczego jest róznica ..bo jakby nie było róznicy to byś krawat na smoczku wiązał
znam gościa który po maturze (znał perfekt niemiecki) wyjechał do Wiednia i po dwóch latach został szefem Heinemanna(sieć sklepów wolnocłowych)na lotnisku wiedeńskim i zarabia 2 tys euro na rękę.No ale to przebojowy facet jest.
O zarobki jej chodziło MAX.
mnietek jak 2 tys euro to cos skrmnie zarabia na tamte place
nawet sąsiadka mowila do ziecia jak wygrasz w totolotka to zrobisz ale co to nie wiem a zieciu przeciez ja nie wygram madry zieciu
przedchwila kolo mojego domu
No 36 zł podwyżki to ja się pytam co to ma być co ?
Pasko >>>>> podwyższyłeś poziom i tabelki nie widać ni słychać
krzysio ja pracuję w Tauronie i dostalem podwyżkę 56 zł a prezes za rok 2013 zarobił 1,9 mln
58 lat ma i przedtem pracował jak murarz na budowie. A jako woźny gdzie ma do gimnazjum trochę dalej niż ja około 200 m robi 13 lat.
mnietek ile kosztuje 1 kwh u was ?
i co z tego że mam wyższe wykształcenie kazdego teraz gnoją nawet w państwowych firmach
mnietek bo prezesi tak mają i czy to jest normalne i gdzie jest sprawiedliwość a ludzie biedni przepadają co to ma być ja się z tym nie godzę sorry ale nie.
mnietek cos mi sie wierzyc nieche ze 20gr
nie oszukujmy się Polska to dno i to za sprawą rządów teraźniejszych jak i wcześniejszych
Wiecznie narzekania to wyjdz krzysio na ulice i rób przewrót a nie gledzenie co za ile i jak ..jak dostaniesz podwyżkę to i takl zrobia swoje ***a podniosa ceny i beda na swoim
20 gr dla dystrybucji a dystrybucja już inaczej liczy dla indywidualnych
mnietek no wlasnie kazdy chce jak najwiecej zarobic
wykształcenie nie przeszkadza w niczym jeśli się chce pracować ,nie lubię ludzi biernych narzekających jak im jest żle
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
a kazdy z nas tutaj liczy że w końcu uda mu się trafić porządną kasę.Nadchodzi losowanie i dupa blada i tak codziennie
Robal_36 chwalic mi sie tutuaj
mnietek jaka kwota by cie zadowolila ?
Ja kończę z Lotto, bo nic nie trafiam a staram się obstawiać liczby które się powinny trafić nawet 3 w lotto czy mini ale nic. Kaskada najwyższa wygrana 8 zł. Wolę odkładać do skarbonki pieniążki lub na drobny procent do banku włożyć...
Robal_36
Bo dla dużo osób liczy się tylko kasa kasa i jeszcze raz kasa to jest chore a i tylko więcej i więcej brak słów na to mam.
mnietek nie mów że codziennie ,bo jeszcze to ktoś przeczyta i stwierdzi że nie jest tak żle skoro mamy za co grać
nowatelka , własnie zrobiono z polaków niewolników na to Polacy sobie na to pozwolili i tak jest , ludzie pracują za jedną butelkę piwa to są kpiny na skalę swiatową ??
procenty w dzisejszych czasach nie sa "drobne " tylko " żałosne "
To co mamy zmienić żeby w końcu w kraju było lepiej no normalniej ? Proszę może jakie pomysły ?
Tak a na parkingu stoja po 3 samochody jednego mieszkańca ale dalej narzekaja
krzysztof c samo nadejdzie ale po malu tak gdzies za 15 -20 lat
krzychu ..Ty musisz wybudowac nowy skalniak od tego zacznij i zmien doradce z woznego na kucharke
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
mini brak
lewy jak ktoś woli za butelkę piwa pracować niż na chleb ja pisałam o tych co nie pracują bo nie chce im się ruszyć dupy,i są jak pijawki na czyimś utrzymaniu,kradną,i wiecznie narzekają jak im żle bo on ma wykształcenie,dzieci na utrzymaniu a nie ma roboty więc siedzi w domu,ja mam dzieci i nie siedziałabym w domu gdyby brakowało pieniędzy
Dopisano wygrane multi multi
36,10 zł platne za 3/5 w mini
"łatwe" były, a jednak
i yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees i 36 zeta i
i yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees i 36 zeta i
Robal_36 udalo ci sie ze 5 nie padlo
idę w mapki,przepraszam,ale względy polityczne też mają tu wpływ,nie chciałam powiedzieć że naród jest leniwy,chociaż tak też jest, o polityce nie chcę rozmawiać,więc jeszcze raz dobrej nocy
Jak zmienić żeby było lepiej ? A może partię założymy własną co ? Kto będzie przewodniczącym ?
Robal_36 duzo brakowalo do 4 w mini jedna w tyl albo w bok moze ?
Neko
Dopisano wygrane jokera
agatkaa tylko 2/7 wpadlo troche skrmnie na moich
MAX te samochody to większość to starocie co na zachodzie miały przeznaczenie złom i trafiły tutaj i tak w grubym procencie jest , ale jak Putin zamknie kurki to będzie tego jeszcze więcej ?
agatkaa dolozylas cos do moich w tedy ?
A może mi ktoś powiedzieć bo o to też się pan woźny pytał mnie skąd opozycja weźmie pieniądze na ponad milion miejsc pracy i mieszkania może mi to ktoś powiedzieć to jutro się przed nim popiszę trochę. Bo ja powiedziałem jemu że według mnie weźmie z innych resortów prawda ?
agatkaa nie tylko ty nie masz polotu do liczb
Dobranoc i powiedzenia w kolejnych losowaniach i na zdrowie. A i jeszcze wam powiem że czeka,m na wynik egzaminów zawodowych w piątek ma się okazać czy zdałem praktyczny Technika Agrobiznesu z poprzedniej szkoły i Technika Administracji.
agatkaa
krsysztof c - policz ile jest fotoradarów ile autoradar one pracują w pcie czoła srednio 500 zł , wiesz ile to kasy ??
Zdałem jak stawiacie ile % dajecie ? Coś na ten pisemny z Administracji się obawiam choć jak robiłem podobne dobrze wychodziły ale tam były inne pytania skonstruowane i nacisk na inne sprawy administracyjne.
Neko ja obecnie nie gram
bedzie granie bedzie ale kiedy to nie wiem
na to sie nigdy nie doczekamy
jedynie na mniej coraz mniej
Neko a moze ty juz doczekal