Wpisy 2 118 313 – 2 118 412
27 sierpnia 2014 21:56 → 27 sierpnia 2014 22:41, 100 wpisów
Lila..dryndaj
MAX a ty co myślisz o dzisiejszym kraju i podaj co byś zmienił ?
Krzysiu z reguły nie wtrącam się w takie poważne tematy ale jako matka dwójki dzieci to tym razem zrobię wyjątek-bezrobocie jest według mnie w dużej mierze wysokie przez Panów baranów którzy siedzą w domu na kanapie i piją piwo,bo wolą to niż pracować za 800zł-przerost ambicji nad rozumem się to nazywa,i nikt mi nie wmówi że to jest tylko bo nie ma pracy,owszem nie ma pracy dla LENIÓW,dziękuję skończyłam
Lila MAX mirnam61 torsan jocia fiolka staszek2012
krzysiek ..a wiesz dlaczego jest róznica ..bo jakby nie było róznicy to byś krawat na smoczku wiązał
znam gościa który po maturze (znał perfekt niemiecki) wyjechał do Wiednia i po dwóch latach został szefem Heinemanna(sieć sklepów wolnocłowych)na lotnisku wiedeńskim i zarabia 2 tys euro na rękę.No ale to przebojowy facet jest.
O zarobki jej chodziło MAX.
mnietek jak 2 tys euro to cos skrmnie zarabia na tamte place
nawet sąsiadka mowila do ziecia jak wygrasz w totolotka to zrobisz ale co to nie wiem a zieciu przeciez ja nie wygram madry zieciu
przedchwila kolo mojego domu
No 36 zł podwyżki to ja się pytam co to ma być co ?
Pasko >>>>> podwyższyłeś poziom i tabelki nie widać ni słychać
krzysio ja pracuję w Tauronie i dostalem podwyżkę 56 zł a prezes za rok 2013 zarobił 1,9 mln
58 lat ma i przedtem pracował jak murarz na budowie. A jako woźny gdzie ma do gimnazjum trochę dalej niż ja około 200 m robi 13 lat.
mnietek ile kosztuje 1 kwh u was ?
i co z tego że mam wyższe wykształcenie kazdego teraz gnoją nawet w państwowych firmach
mnietek bo prezesi tak mają i czy to jest normalne i gdzie jest sprawiedliwość a ludzie biedni przepadają co to ma być ja się z tym nie godzę sorry ale nie.
mnietek cos mi sie wierzyc nieche ze 20gr
nie oszukujmy się Polska to dno i to za sprawą rządów teraźniejszych jak i wcześniejszych
Wiecznie narzekania to wyjdz krzysio na ulice i rób przewrót a nie gledzenie co za ile i jak ..jak dostaniesz podwyżkę to i takl zrobia swoje ***a podniosa ceny i beda na swoim
20 gr dla dystrybucji a dystrybucja już inaczej liczy dla indywidualnych
mnietek no wlasnie kazdy chce jak najwiecej zarobic
wykształcenie nie przeszkadza w niczym jeśli się chce pracować ,nie lubię ludzi biernych narzekających jak im jest żle
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
a kazdy z nas tutaj liczy że w końcu uda mu się trafić porządną kasę.Nadchodzi losowanie i dupa blada i tak codziennie
Robal_36 chwalic mi sie tutuaj
mnietek jaka kwota by cie zadowolila ?
Ja kończę z Lotto, bo nic nie trafiam a staram się obstawiać liczby które się powinny trafić nawet 3 w lotto czy mini ale nic. Kaskada najwyższa wygrana 8 zł. Wolę odkładać do skarbonki pieniążki lub na drobny procent do banku włożyć...
Robal_36
Bo dla dużo osób liczy się tylko kasa kasa i jeszcze raz kasa to jest chore a i tylko więcej i więcej brak słów na to mam.
mnietek nie mów że codziennie ,bo jeszcze to ktoś przeczyta i stwierdzi że nie jest tak żle skoro mamy za co grać
nowatelka , własnie zrobiono z polaków niewolników na to Polacy sobie na to pozwolili i tak jest , ludzie pracują za jedną butelkę piwa to są kpiny na skalę swiatową ??
procenty w dzisejszych czasach nie sa "drobne " tylko " żałosne "
To co mamy zmienić żeby w końcu w kraju było lepiej no normalniej ? Proszę może jakie pomysły ?
Tak a na parkingu stoja po 3 samochody jednego mieszkańca ale dalej narzekaja
krzysztof c samo nadejdzie ale po malu tak gdzies za 15 -20 lat
krzychu ..Ty musisz wybudowac nowy skalniak od tego zacznij i zmien doradce z woznego na kucharke
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
mini brak
lewy jak ktoś woli za butelkę piwa pracować niż na chleb ja pisałam o tych co nie pracują bo nie chce im się ruszyć dupy,i są jak pijawki na czyimś utrzymaniu,kradną,i wiecznie narzekają jak im żle bo on ma wykształcenie,dzieci na utrzymaniu a nie ma roboty więc siedzi w domu,ja mam dzieci i nie siedziałabym w domu gdyby brakowało pieniędzy
Dopisano wygrane multi multi
36,10 zł platne za 3/5 w mini
"łatwe" były, a jednak
i yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees i 36 zeta i
i yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees i 36 zeta i
Robal_36 udalo ci sie ze 5 nie padlo
idę w mapki,przepraszam,ale względy polityczne też mają tu wpływ,nie chciałam powiedzieć że naród jest leniwy,chociaż tak też jest, o polityce nie chcę rozmawiać,więc jeszcze raz dobrej nocy
Jak zmienić żeby było lepiej ? A może partię założymy własną co ? Kto będzie przewodniczącym ?
Robal_36 duzo brakowalo do 4 w mini jedna w tyl albo w bok moze ?
Neko
Dopisano wygrane jokera
agatkaa tylko 2/7 wpadlo troche skrmnie na moich
MAX te samochody to większość to starocie co na zachodzie miały przeznaczenie złom i trafiły tutaj i tak w grubym procencie jest , ale jak Putin zamknie kurki to będzie tego jeszcze więcej ?
agatkaa dolozylas cos do moich w tedy ?
A może mi ktoś powiedzieć bo o to też się pan woźny pytał mnie skąd opozycja weźmie pieniądze na ponad milion miejsc pracy i mieszkania może mi to ktoś powiedzieć to jutro się przed nim popiszę trochę. Bo ja powiedziałem jemu że według mnie weźmie z innych resortów prawda ?
agatkaa nie tylko ty nie masz polotu do liczb
Dobranoc i powiedzenia w kolejnych losowaniach i na zdrowie. A i jeszcze wam powiem że czeka,m na wynik egzaminów zawodowych w piątek ma się okazać czy zdałem praktyczny Technika Agrobiznesu z poprzedniej szkoły i Technika Administracji.
agatkaa
krsysztof c - policz ile jest fotoradarów ile autoradar one pracują w pcie czoła srednio 500 zł , wiesz ile to kasy ??
Zdałem jak stawiacie ile % dajecie ? Coś na ten pisemny z Administracji się obawiam choć jak robiłem podobne dobrze wychodziły ale tam były inne pytania skonstruowane i nacisk na inne sprawy administracyjne.
Neko ja obecnie nie gram
bedzie granie bedzie ale kiedy to nie wiem
na to sie nigdy nie doczekamy
jedynie na mniej coraz mniej