Wpisy 2 118 239 – 2 118 338
27 sierpnia 2014 21:43 → 27 sierpnia 2014 22:03, 100 wpisów
Te bezrobocie to normalnie mnie powala z nóg dobra a za co mają rodzice wychowywać dzieci ja się pytam ? A tak mówią że niż demograficzny rozumiecie coś z tego ? A pan woźny jest za obecną władzą jak to wyjaśnicie a bo jemu jest dobrze tak ? A na opozycję nie może patrzeć dlaczego ? A zresztą jak skończę staż we wrześniu od października pójdę do przedszkola pół roku plus 3 miesiące pracodawca będzie płacić a potem na kuroniówkę.
Dopisano wyniki mini lotto - 13,19,23,25,38
Użytkownik chudy36 trafił 5/12 w typowaniu Mini Lotto
wygrana w kaskadzie dajcie sobie siana
Dopisano wyniki KASKADY - 01,03,04,05,08,09,11,14,16,18,20,22
joker 18
Dopisano wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 12, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 2,8,14,34
Wylosowany Joker to: 12, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 2,8,14,34
krzysztof ..ten wożny to tak Tobie namiesz w baniaku ze sam nie wiesz co gadasz ..wiesz co zrób ...zakop go pod skalniakiem
lila...
Hej
Dlaczego nic nie piszecie na o moim temacie sprawy tylko bzdurami się zajmujecie i złudzeniami ? Co tak wam dobrze jest ?
fiolka
MAX ty tak na serio ?
fiolka
On jest antykatolik.
Jocia
Do tego jeszcze i przeciwnik opozycji. Jak mam mu jutro mądrze odpowiedzieć że mam takie poglądy a nie inne i żeby to w końcu zrozumiał ?
krzysiu ucz się niemieckiego lub angielskiego i spitalaj z tego bagna dopóki jesteś młody.W tym kraju nigdy nie będzie dobrze.
Lila
spadam
lila, jocia, nowatelka
max, torsan, wojtas, psorku,Staszku
lila, jocia, nowatelka
max, torsan, wojtas, psorku,Staszku
krzysztof ..odpowiedz mu tak jak zostaniesz sołtysem to pierwszy bedzie pakował manatki i wypier....niczał z wioski..chyba ze zmini zdanie
Jocia witaj
bo w tym kraju to albo będziesz zapierd...ł za minimalną krajową albo pozostanie ci z usranej smierci czekac aż trafisz kilka zł w totolotka
Znaczy się po niemiecku dobrze umiem bo maturę zdałem i tyle bym się dogadał czy to jak do pracy i w ogóle ? A po angielsku coś też umiem. Moja kuzynka była w Danii i powiedział że pomiędzy nami a tam jest olbrzymia różnica.
Lila..dryndaj
MAX a ty co myślisz o dzisiejszym kraju i podaj co byś zmienił ?
Krzysiu z reguły nie wtrącam się w takie poważne tematy ale jako matka dwójki dzieci to tym razem zrobię wyjątek-bezrobocie jest według mnie w dużej mierze wysokie przez Panów baranów którzy siedzą w domu na kanapie i piją piwo,bo wolą to niż pracować za 800zł-przerost ambicji nad rozumem się to nazywa,i nikt mi nie wmówi że to jest tylko bo nie ma pracy,owszem nie ma pracy dla LENIÓW,dziękuję skończyłam
Lila MAX mirnam61 torsan jocia fiolka staszek2012
krzysiek ..a wiesz dlaczego jest róznica ..bo jakby nie było róznicy to byś krawat na smoczku wiązał
znam gościa który po maturze (znał perfekt niemiecki) wyjechał do Wiednia i po dwóch latach został szefem Heinemanna(sieć sklepów wolnocłowych)na lotnisku wiedeńskim i zarabia 2 tys euro na rękę.No ale to przebojowy facet jest.
O zarobki jej chodziło MAX.
mnietek jak 2 tys euro to cos skrmnie zarabia na tamte place
nawet sąsiadka mowila do ziecia jak wygrasz w totolotka to zrobisz ale co to nie wiem a zieciu przeciez ja nie wygram madry zieciu
przedchwila kolo mojego domu
No 36 zł podwyżki to ja się pytam co to ma być co ?
Pasko >>>>> podwyższyłeś poziom i tabelki nie widać ni słychać