Wpisy 2 117 803 – 2 117 902
27 sierpnia 2014 08:40 → 27 sierpnia 2014 12:03, 100 wpisów
A czym myślą ? chyba dziurą w kieszeni.
Czas na .
emi
taaaaa, no to przekonałaś mnie i jeszcze jednego pyknę, a że
w muSKu
mam dziś dziurę, to przepiszę jeszcze jeden zakładzik ...
I pssss - po cichu Ci tylko powiem, że Doradca Osobisty będzie się , bo ze jest
zostawiam prawie i powoooo
taaaaa, no to przekonałaś mnie i jeszcze jednego pyknę, a że
w muSKu
mam dziś dziurę, to przepiszę jeszcze jeden zakładzik ...
I pssss - po cichu Ci tylko powiem, że Doradca Osobisty będzie się , bo ze jest
zostawiam prawie i powoooo
Robal.Powodzenia.
emi za - przejrzałem na oczki a jednak - robak nie jest tak całkiem golas w paszczę
JUŻ NIE MAm sił do tego pieroństwa -ani sie nie wraca-TUSKI MURUJĄ DZIURE BUDŻETOWĄ
hihi -
emi
wystraszyłem Cię ? /nawet się nie dziwię, nie dziwię się bardzo.../
bez "metafizyki" i może ciut ciut jaśniej
... zapewne i bez kawy, też dotarłbym w końcu do tego, ostatniego sprawdzanego pukona, gdzie ...
... przed jaszczempim wzrokiem pojawiło się
-> bezzasługowe 163,50,-
i powo
emi
wystraszyłem Cię ? /nawet się nie dziwię, nie dziwię się bardzo.../
bez "metafizyki" i może ciut ciut jaśniej
... zapewne i bez kawy, też dotarłbym w końcu do tego, ostatniego sprawdzanego pukona, gdzie ...
... przed jaszczempim wzrokiem pojawiło się
-> bezzasługowe 163,50,-
i powo
Siemano Siemnao
Rob ..te 16/17/18 sam typowałes czy z trafiła dostałes
Emi ..
Rob ..te 16/17/18 sam typowałes czy z trafiła dostałes
Emi ..
barba
może masz 'ph' w danym miejscu ? mam takie, każdy pewnie ma, nie wiem - może to jakaś chemia, wredna gęba sprzedającego, cycuś ? - tam n i c nie wchodzi, amba... Myknij do jakiejś kolektury dla się nowej i powo
Max
tak - 'zakręcone" - powtórzenia sąsiednich trzech - trafiały się kilkadziesiąt nawet razy, ale te 'zagęszczenia' to chyba jednak pewna nowość - i może coś z tym trzeba pokombinowawszy
może masz 'ph' w danym miejscu ? mam takie, każdy pewnie ma, nie wiem - może to jakaś chemia, wredna gęba sprzedającego, cycuś ? - tam n i c nie wchodzi, amba... Myknij do jakiejś kolektury dla się nowej i powo
Max
tak - 'zakręcone" - powtórzenia sąsiednich trzech - trafiały się kilkadziesiąt nawet razy, ale te 'zagęszczenia' to chyba jednak pewna nowość - i może coś z tym trzeba pokombinowawszy
MAX
te 16-17-18 - tylko cicho - dałem ciała - kupon niewyrzucony, a z poprzedniego dnia odtrąbiłem jako
jprd...
ale - na ten drugi kilka razy z każdej strony popatrzyłem
i znika
te 16-17-18 - tylko cicho - dałem ciała - kupon niewyrzucony, a z poprzedniego dnia odtrąbiłem jako
jprd...
ale - na ten drugi kilka razy z każdej strony popatrzyłem
i znika
Rob ..własnie nad tym wczoraj myslałem ..zageszczenia ..moga teraz byc kluczem do sukcesu
Celtik poszedł w pindu nagrali sie lamusy w LM by tak trafili jeszcze raz na (L)
MAx
taaaa, i ręka, to może i t a k będzie chciała skreślić, ale
nie będzie chciał pozwolić - tu c o ś trzeba... ... zerknij na forum kiedyś kol. sindbad "bawił się" w typowanie do mini, to może być niekiepski
Szanowny Trisetum -
a teraz wybaczcie /z taką kasą - Ciechocinek wzywa hihi /
taaaa, i ręka, to może i t a k będzie chciała skreślić, ale
nie będzie chciał pozwolić - tu c o ś trzeba... ... zerknij na forum kiedyś kol. sindbad "bawił się" w typowanie do mini, to może być niekiepski
Szanowny Trisetum -
a teraz wybaczcie /z taką kasą - Ciechocinek wzywa hihi /
z tymi grami to qurwa tak-wygrasz pare stówek to oddasz pałom więcej w tydzien lub 2 bo sie napala człek -a po wygranej raz na rok posucha jak ch...
Max
Trisio
Barba
Trisio
Barba
A mi po głowie chodziło 14,15,16 na wczoraj dobrze że nie zagrałem bo znowu
Robal.
To już 4 zl potrąciłeś ? Jako koszt przychodu.
To już 4 zl potrąciłeś ? Jako koszt przychodu.
Fiolka
max....myszko, myszko co mi po tym, lepiej pewniakami rzuć jakimi
Gracz z miejscowości Kwidzyn wygrał 223 985,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
fifciu ..dla Ciebie wszystko ..mogę nawet przenieść Kamień i Skarżysko
nie chcesz lizaków wiec mam dla Ciebie zestaw i wybieraj
28/44/66/27/42/20/11/ i lizaki
28/44/66/27/42/20/11/ i lizaki
Dzisiaj lizaki zrobia grę w mini tak cos mnie kusi dodam odejme i cos z tego bedzie
tris
na chwilę obecną w grze mam dwa z wczoraj /z trafiła/ i dwa z dziś
jeszcze nie wiem ile puszczę, ale nie gram /generalnie/ w mm , to wiesz - taka dycha, peelenów oczywista, to - nie problem...
na chwilę obecną w grze mam dwa z wczoraj /z trafiła/ i dwa z dziś
jeszcze nie wiem ile puszczę, ale nie gram /generalnie/ w mm , to wiesz - taka dycha, peelenów oczywista, to - nie problem...
żeby była jasność - czasem puszczam sys 6 i kilka pojedynczych, czasem tylko pojedyńcze, a dziś ? - trochę kusi sys 7, ale - nie wiem jeszcze...
Witam wszystkich
trisetum-niegram w mini,wystarczy że TS-robi mnie w Balona w multi,lepiej wypić.
aha
cóz, ja osobiście na tej parce właśnie kiedyś mocno się poślizgnąłem, hihi i oj naprawdę mocno dostałem
cóz, ja osobiście na tej parce właśnie kiedyś mocno się poślizgnąłem, hihi i oj naprawdę mocno dostałem
Ja często pykam 40/42 jeszcze mi to nic nie dało a najbardziej poślizg na 8,9
taaaaa,
tris tylko - poślizg poślizgiem, a wejdź na multipairsa i zerknij na ilości wystąpień parek w mini
tris tylko - poślizg poślizgiem, a wejdź na multipairsa i zerknij na ilości wystąpień parek w mini
klikasz na "pytania" - średnio, tfu motyla noga, statystycznie, co ile - cośtam cośtam - było wylosowane
Pojawiły się nowe, zwycięskie, cotygodniowe
kody Loteriady na samochody mini !
co prawda dla takiego mm dla pewnych wyników musi jeszcze kilka wieków upłynąć, ale ogólnie, czy tfu, statystycznie rzecz biorąc - dadzą radę ...
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
https://www.youtube.com/watch?v=iqJV51Ajy6E&list=PLxl3D-Wcwo-_NWAUUSvfYpZHeKen7a4M9
oj oj - nic w sumie nie da Ci gotowca - no aż tak - nie żartujmy - sprzedałbyś kurę złoszącą złote jaja ?
a ile to zależy od ustawień ?
niektóre z takich arkuszy, czy - programów są darmo, a za niektóre - chcą kasiory
/ bez reklamy - multipairsa tu masz darmo - i tam też są te iilości i czasy oczekiwań /
a Lelenie się przecież zawsze gdzieś tam trafią i jednak płacą
życie
a ile to zależy od ustawień ?
niektóre z takich arkuszy, czy - programów są darmo, a za niektóre - chcą kasiory
/ bez reklamy - multipairsa tu masz darmo - i tam też są te iilości i czasy oczekiwań /
a Lelenie się przecież zawsze gdzieś tam trafią i jednak płacą
życie
smasznego